Pokemon Koordinate. Best Pokemon Iskanje Software

Pokemon GO - ena najbolj priljubljenih mobilnih aplikacij zadnjih let. Iskanje in lov čarobnih bitij s pomočjo telefona je osvojilo svetovno skupnost. Koordinate Pokemon se lahko spreminjajo in včasih igralci težko najdejo nove lutke. Ta majhna raziskava vam bo pomagala pri soočanju s tem problemom, ki vam pove o preprostih načinih za ulov bitja.

Sistem pojavljanja učencev

Algoritem za pojav ene ali druge entitete v igri temelji na naključnem načelu. Vendar to ne pomeni, da so koordinate Pokemon videti kaotične. Nekatere stvari povečajo verjetnost srečanja z navadnim ali redkim učencem. Koristni predmeti, ki jih lahko kupite v trgovini, močno povečajo možnost ulova Pokemon. Poleg tega se verjetnost zajetja povečuje na določenih lokacijah, bogata z izgubo različnih objektov ali bitja.Najboljše koordinate Pokemona

"Fishy places" v igri so spomeniki ali kraji z veliko množico ljudi. Najbolj znani med njimi so:
 • Central Park New York City. Koordinate lokacije: 40781695-73966492. Na tem področju je bilo zabeleženo veliko število različnih pokemonov, vključno z redkimi.
 • Opera Sydney. Pokemon Koordinate: 338590635805737-1512131743133068.
 • Jezero Lleida v Melbournu. Lokacija se nahaja v naslednjih koordinatah: 377651298145.3509665. V tem kraju je velika skupina redkih Pokemon, Drachen, kikasneje se lahko razvije v močne zmajce.
 • Tokio je odličen kraj za iskanje hišnih ljubljenčkov.
 • V nemškem mestu Hamburg je velika priložnost, da najdete legendarnega Pokemon.
 • Arbat v Moskvi.
 • Park Shevchenko v Odesi.
 • Seveda to nikakor niso najboljši kraji za lovljenje Pokemonov, katerih koordinate so znane. Če želite izvedeti več o teh lokacijah, se morate seznaniti z najpogostejšimi programi in spletnimi mesti, ki ponujajo informacije o nastanku učencev na zemljevidu sveta.


  Programi ribolova

  Koordinate za lovljenje Pokemena lahko najdete v posebnih programih, kot je Pokevision. Ta uradni zemljevid prikazuje bitja, ki so na voljo v vaši bližini. Posebna ugodnost tega programa je odštevanje časa, dokler Pokemon ne bo izginil. Ampak Pokevision ima eno veliko pomanjkljivost. Ta kartica je iz tehničnih razlogov zelo težko uporabljati. Dejstvo je, da so strežniki tega programa močno preobremenjeni, storitvene zemljevide pa je mogoče preučevati zelo redko.
  Poleg tega ta program deluje le na nekaterih območjih sveta. Projekt je precej "surov", vendar se še naprej razvija, tako da bo kmalu ta program deloval s polno zmogljivostjo in bo koristen za našo regijo.

  Poke Radar

  Najboljše mesto, na katerem najdete koordinate za lovljenje Pokemon je Poke Radar. Ta vir ustvarjajo igralci, ki ustvarjajo mesta, kjer lahko ujamejo redko bitje. Ta program ne velja za goljufije ali hekanje, zato ga je mogoče uporabljati uradno. Poleg tega, Poke Radarsvojim uporabnikom ponuja veliko uporabnih funkcij, kot je filter Pokemon na zemljevidu. Vendar ne pozabite, da je na spletu veliko igralcev, ki namerno naredijo napačne koordinate redkega Pokemon. Torej, preden se odpravite na iskanje, raziščite podrobnosti in preberite preglede drugih igralcev.

  Pokeflex

  Ta spletna stran je ena izmed najboljših, vendar so ruski igralci tam, kjer je namenjena Združenim državam, tam malo koristna. Seveda, če ne želijo poiskati redkih Pokemon v Ameriki.

  Pokefind

  Ta program je veliko bolj koristen kot prejšnji. Pokefind svojim uporabnikom omogoča, da si ogledajo najbližji Pokemon posebne vrste. Takšen program bo nepogrešljiv za tiste, ki želijo zbrati popolno zbirko bitij.

  PokeCrew

  Ta stran prikazuje koordinate redkega Pokemon, ki so jih našli drugi igralci v vašem mestu. Seveda je storitev namenjena velikim mestnim območjem, kot so Moskva, Sankt Peterburg, Krasnodar, Kijev, Harkov in tako naprej. Načelo storitve je podobno kot Poke Radar. To pomeni, da aktivni igralci označujejo mesta na zemljevidu, kjer so uspeli ujeti redkega Pokemon. Pri uporabi storitve upoštevajte "virtualne trolove", ki zelo radi nastavijo napačne koordinate. Previdno preglejte komentarje, preden jih seznanite z informacijami. To bo pripomoglo, da se izognete nepotrebnim iskanjem.

  Iskanje dvoran za vadbo in pokemena

  Poleg koordinat Pokemona mnogi igralci ne bodo odveč.Ugotovite, kje se GYM in PokeStops nahajajo v njihovem mestu. Pomagajte pri iskanju najbližjih podobnih lokacij na strani po meri v Google Zemljevidih. Na žalost pa je v večini primerov zabeležen le prenosni računalniki in dvorane Evrope in Amerike. Ker pa je v naši regiji igra vse bolj priljubljena, kmalu in tukaj lahko vidite vse takšne lokacije, ki se nahajajo v vašem mestu.

  Virtual Tours

  Mnogi igralci si ne morejo privoščiti, da bi odšli v Avstralijo, na Japonsko ali v Ameriko, da bi ujeli redko in dragoceno Pokemon. Navsezadnje je ta lekcija precej draga. Za praktično potovanje v krajih, bogatih z živalmi, lahko uporabniki uporabljajo nekatere programe ali pripomočke, kot je Fake GPS. S svojo pomočjo igralec vstopi v koordinate najboljšega Pokemon in praktično odide na iskanje. Upoštevajte, da je uporaba teh programov strogo kaznovana s strani uprave Pokemon GO. Če vas moderatorji ujamejo s tem goljufom, potem vsaj začasno blokirate račun.

  Sorodne publikacije