Storitve za ustvarjanje oblaka oznak

V tem članku bomo zagotovili storitve, ki vam omogočajo, da ustvarite oblak oznak. Pogostost besed v besedilu, najpomembnejši izrazi, priljubljenost referenc v članku - vse to so pomembni podatki. Sledite jim dovolite oblak besed. Za njegovo organizacijo se lahko uporabljajo spletne storitve.

Word It Out

Ta storitev vam omogoča, da ustvarite oblak oznak z neverjetno preprostostjo in ne da bi morali iti skozi postopek registracije. Samo vnesite povezavo ali besedilo. V nastavitvah lahko spremenite barve ozadja in besede, kot želite, ter izberete drugo pisavo. Obstaja tudi generator oblakov oznak, ki izda možnost z naključnimi parametri. Močne točke storitve vključujejo podporo za cirilice. Ko je objekt ustvarjen, ga lahko shranite v obliki slike ali pa jo delite s povezavo.


Tagxedo

Ta storitev omogoča tudi izdelavo oblaka oznak brez registracije. V nastavitvah lahko uporabnik spremeni barvno shemo, prostorsko orientacijo in parametre besedila. Ustvarite oblak besed v drugačni obliki, tako da izberete ustrezno možnost iz obstoječe knjižnice. Besedilo za analizo lahko prenesete na spletno mesto ali navedete povezavo do njega. Prikaz cirilice v tej storitvi je pravilen. Po izdelavi končnega objekta ga lahko prenesete v računalnik kot sliko v png ali jpg formatu. Določite lahko kakovostne parametre.

Prek socialnih omrežij

Če vas zanimaprogram za ustvarjanje oblaka oznak, bodite pozorni na storitev Tagul. Omogoča vam oblikovanje potrebnega objekta neposredno v oknu brskalnika. Njena posebnost je v tem, da se registracija v tem primeru zgodi z enim od računov, ki jih ponujajo socialna omrežja. Besedilo se doda ročno ali z njim. Nastavitve vam omogočajo spreminjanje različnih nastavitev v oblaku. Tudi v tej storitvi se izvaja knjižnica obrazcev, ki vam omogoča ustvarjanje edinstvenega predmeta. Če želite pravilno prikazati cirilico, morate izbrati eno od modrih pisav. Ko je oblak ustvarjen, ga lahko prenesete v računalnik. Dokončana datoteka bo prejela png format. Prav tako je enostavno ustvariti predmet s kopijo povezave do njega. Če se premikate nad določeno besedo, se bo povečala. Polna različica storitve vam omogoča tudi prenos predmeta v vektorski obliki svg.


Druge storitve

Ustvarjanje oblaka oznak bo pomagalo storitvi Word Cloud. Lahko nastavi kot mesta lokacije besed. Poleg tega funkcije storitve vključujejo spremembo pisave, ki označuje število besed v objektu. Rezultat lahko shranite v formatu svg ali png. Ta storitev ima svoj minus, besede Cyrillic (cirilica) niso pravilno prikazane. Način prenosa je standarden: določite lahko povezavo ali vnesete besedilo. Storitev Wordcloud pro vam omogoča tudi ustvarjanje oblaka oznak. Uporabite ga lahko tudi za ustvarjanje plakata, oglaševalske zastavice ali razglednice. Za uporabo ponujenih funkcij je dovolj, da izpolnimo določenozaporedje dejanj. Najprej opravimo registracijo na viru storitve. Nato izberemo želeno predlogo. Dodajte besede, ki jih potrebujete, lahko uporabite razpoložljivo zbirko v viru. Shranite zasnovo za družabno mreženje ali tiskanje. Brezplačna tarifa vam omogoča dostop do osnovnih funkcij. Uporabite lahko zbirko sličic. Ta možnost je primerna za komercialne in osebne namene.
Druga storitev, ki vam omogoča, da rešite nalogo, se imenuje Wordart. Omogoča razvoj oblaka oznak tako, da ga prosi za neko obliko. Predloge lahko enostavno uporabite tako, da jih prenesete iz posebne knjižnice. Uporabniki lahko ročno vnesejo želeno besedilo ali z njim določijo povezavo do vira. Razpoložljive nastavitve ciljanja za besede, pisave, izbiro barvne sheme in številne druge možnosti. Končno sliko lahko shranite kot ločeno sliko. Kakovost lahko izbiramo neodvisno. Za uporabo opisanih funkcij se boste morali registrirati, vendar je to izjemno poenostavljeno. Če želite začeti, kliknite Ustvari zdaj na glavni strani vira. Odpre se nam okno. Okno Besede je ustvarjeno za obdelavo besed. Če želite dodati nov element, uporabite funkcijo Dodaj. V tem primeru morate besedo vnesti ročno. Za odstranitev dodatnega elementa uporabimo funkcijo Odstrani.

Sorodne publikacije