Zaslužek na wmrfast.com. Pregledi samostojnih

Stran wmrfast.com bo zanimala tako freelancer-novice kot izkušenega webmasterja. Vsakdo bo našel tisto, kar išče: freelancer - priložnost, da zasluži brez predhodnih izkušenj in izkušenj, lastnik spletnega mesta - načine za promocijo svojega osebnega spletnega mesta ali strani na internetu.

Spletno mesto wmrfast.com je najboljše mesto za zaslužek.

Tukaj boste pripravljeni zaslužiti na spletu na več načinov, od katerih je najlažje videti spletna mesta oglaševalcev. Najbolj donosna vrsta zaslužka (kot je razvidno iz pregledov wmrfast.com, ki so jih pustili samostojni izvajalci v sistemu WebMoney Advisor), je bila in ostaja izvajanje nalog. Če želite opraviti delo v službi, v levem meniju strani poiščite zavihek "Zaslužite" in izberite ustrezno nalogo.

Pregledi nalog

Po mnenju samostojnih delavcev, ki so objavili na wmrfast.com pregledih plačanih delovnih mest na spletnem mestu, je najbolj privlačna oblika zaslužka v večini primerov naloga "registracija z dejavnostjo", "pridruži se skupini", "registracija brez dejavnosti".


Naloga "registracija z dejavnostjo" vključuje registracijo na spletnem mestu oglaševalca z manifestacijo minimalne aktivnosti. Za te ukrepe so freelersji prejeli vnaprej določeno količino denarja. Plačila, glede na njihove ocene, so pravočasna in vsakodnevna. Naloga "pridružiti se skupini" vsebuje povezavo, ki praviloma vodi v socialnih omrežjih. Z vpisom v skupinske novice prejme prostovoljec plačilo na wmrfast.com. Odzivi samostojnih delavcev kažejo, da se plačila izvršijo pravočasno in v celoti.


Eden od najlažjih vrst plač - registracija brez dejavnosti dejavnosti. Vse kar morate storiti je, da se registrirate s povezavo oglaševalca. Plačilo, glede na povratne informacije, se izvaja pošteno in brez zamud.

Drug način zaslužka

21. maja 2017 je projektna uprava ponovno ponudila samostojnim podjetnikom priložnost, da zaslužijo VKontakte in YouTube ter prejmejo plačilo za svojo dejavnost na wmrfast.com. Povratne informacije uporabnikov kažejo, da jim bo ta inovacija omogočila povečanje prihodkov. Nekaterim uporabnikom je žal, da se nekatere povezave s spletnega mesta VKontakte in YouTube ne odpirajo ali prenašajo prepočasi. To je posledica dejstva, da je storitev v fazi testiranja. Če želite začeti zaslužiti, morate izbrano socialno omrežje povezati s svojim računom na naslovu http //wmrfast.com. Povratne informacije o projektu, ki so ga uporabniki pustili v razdelku WebMoney Advisor, so na koncu članka.

Povratne informacije uporabnikov globalne mreže o značilnostih spletnega mesta wmrfast

Samostojni izvajalci in oglaševalci (uporabniki, ki spodbujajo vsebino wrrfast) so dve obstoječi kategoriji članov obravnavane strani. Povratne informacije predstavnikov obeh kategorij, ki so ostale v tematskih forumih, kažejo, da bo celo neizkušen uporabnik, ki ne razume značilnosti zaslužka na spletu, sčasoma lahko zaslužil $ 2 na dan na wmrfast.com.
Posebnost zaslužka na projektu wmrfast.com je naslednja: plačilo za ogled promocijskih povezav se lahko poveča z uporabobonus program. Na spletni strani wmrfast.com se bonus dodeli za obdobje 24 ur, pod pogojem, da je v zadnjih 24 urah samostojni izvajalec izpolnil zahtevano količino plačanih nalog. Na primer, 6 opravljenih nalog vam omogoča, da povečate svoj zaslužek za 10%, 7 opravljenih nalog - za 20% in tako naprej. Najvišji 100-odstotni bonus prejmejo samostojni delavci, ki so opravili 15 plačanih nalog. Med glavnimi koristmi zaslužka na wmrfast.com so uporabniki, ki jih odlikuje tristopenjski sistem napotitev, zadostno število možnosti za umik zasluženih sredstev, prisotnost na forumu in interno pošto. Obstajajo na tem projektu in svoje "trik" - tekmovanja za napotitev. Tudi uporabniki ugotavljajo, da je karierna rast projekta, ki ga je začetnik podjetniku) - prava stvar. Avtoriteta wmrfast.com je odvisna od ocene - enote za merjenje karierne rasti. Vsak, ki je registriran na tej strani, ki skrbi za povečanje lastne ocene, lahko večkrat poveča svoj zaslužek. Uporabniki globalnega omrežja upoštevajo majhno število povezav za surfanje in potrebo po potrditvi številke mobilnega telefona (brez tega je zaslužek nemogoče).

Kako začeti zaslužiti na wmrfast.com

Po registraciji na spletnem mestu in potrditvi poštnega predala (uprava spletnega mesta pošlje novo osebo s povezavo, na katero mora iti), se mora uporabnik prijaviti na spletno mesto z obrazcem za prijavo wmrfast.com: "Vhod".
Preden začnete z delom,Novi uporabnik bo moral določiti, s katerim plačilnim sistemom bo prejel zaslužena sredstva (če je samostojni) ali ponovno napolniti promocijski račun (če je oglaševalec). Na wmrfast.com je dovoljeno vstopati in dvigovati sredstva na pet načinov:
 • z uporabo sistema poravnave WebMoney (pod pogojem, da je imetnik denarnice imetnik uradnega potrdila);
 • z uporabo virtualne banke Perfect Money;
 • z uporabo Yandex denarnice;
 • z uporabo plačilnega sistema Qiwi;
 • z uporabo Payeerjeve torbice.
 • Ko je izbran način umika, lahko svobodni delavec dobi svoj prvi zaslužek na določeni elektronski denarnici.

  Komentarji na strani wmrfast.com, ki so jih pustili uporabniki v oddelku WebMoney Advisor

  Glede na preglede samostojnih delavcev, omenjeno spletno mesto v celoti in brez odlašanja plača uporabnikom zasluženega denarja.
  Obiskovalci wmrfast.com radi oblikujejo ta internetni projekt in dobro premišljeno tehnično oblikovanje. Zadovoljna je tudi dejstvo, da je vedno veliko nalog. Edine pritožbe prostovoljcev, ki so pravkar registrirane na projektu, se nanašajo na nizke začetne stroške surfanja.

  Sorodne publikacije