Po ponastavitvi obnovite stike

Eden od najbolj neprijetnih težav, ki se lahko pojavijo pri pametnem telefonu, je izguba stikov. Razlog za to ni toliko: nenamerno brisanje, izguba pripomočka, kot tudi SIM kartice, ali kot v našem primeru - ponastavitev telefona. Ne glede na obstoječi scenarij obstaja problem in ga je treba rešiti. Oglejmo si, kako obnoviti stike po ponastavitvi in ​​ga narediti čim bolj neboleče tako za uporabnika kot za mobilne pripomočke. Najprej upoštevajte standardna orodja za oživljanje, potem pa so tu še sredstva tretjih oseb.

Sim Card

Če ste med procesom izpolnjevanja imenika vpisali naročnike na sedem kartico in ne v pomnilnik pametnega telefona, ali pa so bili vsaj podvojeni, oživljanje traja le nekaj minut. Če želite obnoviti stike na sim kartici po ponastavitvi naprave, je dovolj, da jo izvlečete iz redne reže in jo ponovno vstavite z naslednjim ponovnim zagonom pripomočka.


V nekaj minutah se morajo vse predhodno shranjene številke pojaviti v imeniku. V nekaterih primerih bo naprava sama ponudila obnovitev stikov v telefonu tako, da bo izpisala okno »Kopiraj stike s kartice SIM«. Videz namiga in njegovo besedilo se lahko razlikujeta, odvisno od različice platforme in trenutne vdelane programske opreme. Omeniti velja tudi eno odtenko. Po obnovitvi stikov v Androidu so imena morda nepopolna in obrezana. Dejstvo je, da so imena na dobri polovici sedem kartic omejena na 11 znakov v cirilici in 16. v latinščini (odv tem primeru bo Sidorov Ivan Ivanovič zabeležen v knjigi kot "Sidorov Verba".


Google Račun

Še en zelo enostaven način za obnovitev stikov z Androidom. Za izvedbo tega postopka je dovolj, da se prijavite v svoj google-račun in storitev bo samodejno sinhronizirala vaš imenik z repozitorijem v oblaku.
Ta možnost je privzeto omogočena, tako da, če se jo dotaknete, bo vaša knjiga v nekaj minutah zapolnjena z izgubljenimi imeni. Če ste to funkcijo že prej onemogočili ročno, morate za obnovitev stikov poiskati stran po meri (https://contacts.google.com/), ki jo lahko sinhronizirate in uvozite z izvozom. Obstaja tudi oddelek s preklicem sprememb, to je nekakšen analog nakupovalnega vozička na osebnem računalniku, samo namesto datotek - stikov. Spodaj si oglejte aplikacije tretjih oseb, ki omogočajo obnovitev stikov v pripomočku za mobilne naprave. Vso programsko opremo, opisano spodaj, lahko prenesete iz uradnih virov razvijalcev in iz storitve Google Play z App Store.

Obnavljanje podatkov Tenorshare

To je namizna večformatna aplikacija za obnovitev stikov na android in iOS napravah. Preden začnete, morate pripomoček povezati z računalnikom in omogočiti način razhroščevanja USB.
Nato bo program pregledal vašo napravo, da ima oddaljene stike po vseh medijih. Ne glede na to, kateri OS ponastavite - "vroče" ali "hladno", platforma v vsakem primeru pusti vnose v sistemske datoteke. S pomočjo slednjega se zgodi samonadaljevanje stikov.
Izdelek se distribuira pod plačano licenco, vendar kot uvod v pripomoček ponuja skeniranje vaše naprave in natančno ugotavljanje kakovosti. Če vam ustreza rezultat, lahko kupite ključ. Prav tako je treba omeniti, da je odstotek stikov v tem programu bistveno višji kot v prostih analogih.

Easeus MobiSaver

To je brezplačen izdelek razvijalcev nebesnega imperija. Pripomoček vam omogoča, da iz mobilnega pripomočka obnovite ne le stike in druge podatke. V bistvu je program neke vrste lokalno shranjevanje.
Po namestitvi pripomočka vam bo predlagal sinhronizacijo pripomočka z računalnikom in varnostno kopiranje vseh podatkov. Najpreprostejši način za obnovitev stikov po ponastavitvi telefona je, da povežete svoj pripomoček z računalnikom in omogočite sinhronizacijo. Če tega niste storili prej, kot v prvem primeru, bo pripomoček pregledal vašo napravo z obstoječimi diski in nato izdal seznam, kjer je oranžna označena z izbrisanimi vnosi, ki jih je mogoče nadaljevati. Razvijalec ponuja tudi plačljivo različico izdelka. To močno olajša rutino, povezano s prenosom obnovljenih stikov v telefonu, kot tudi odpira podrobnejše izvozne in uvozne dele.

MiniTool Mobile Recovery za Android

Ta aplikacija deluje na enak način kot prejšnja. Za oživitev stikov je potrebno prenesti program s uradne strani razvijalca in ga nato namestiti na osebni računalnik. Nato povežite svoj mobilni pripomoček v načinu za razhroščevanje USBnato zaženite skeniranje.
Pomožni program dolgo časa obdrži pomnilnik telefona in drugih pogonov, vendar so rezultati prijetni. Za večino ali, praviloma, vse zapise je mogoče obnoviti. Po diagnozi program prikaže seznam trenutnih in izbrisanih stikov. Edina stvar je, da pojasnite, da za višji odstotek zapisov o oživljanju potrebujete korenske pravice. V nasprotnem primeru bo obnovljen le majhen del informacij. Uporabnost je razdeljena pod plačano licenco, vendar je razvijalec zagotovil poskusno različico, ki vam omogoča, da oživite do 10 stikov. Če niste lokalna zvezda s stotimi prijatelji ali drugim podjetnikom, lahko to storite brez nakupa ključa. V drugih primerih bo treba oprostiti.

Undeleter

Še en pameten program, ki vam omogoča, da ne oživite le stikov iz beležnice, temveč tudi druge podatke, kot so slike, videi in druge datoteke. Če želite začeti, morate program namestiti v računalnik in ga nato sinhronizirati z mobilnim pripomočkom v načinu razhroščevanja USB.
Pripomoček lahko nosi tako površinske kot globoke preglede. Prvi vam bo v pomoč, če se vaši stiki nahajajo samo v pomnilniku telefona in ste ga padli pred manj kot enim dnem. Z globokim skeniranjem se vse analizira, začenši s preostalimi odlagališči MEMORY in zunanjimi pogoni in konča z oblačnimi podobami "Vatsapa", "Vybera" in drugimi glasniki, tako ali drugače, ki pripadajo telefonskemu imeniku. Če aktivno uporabljateveč kot en dan po ponastavitvi sistema, potem ta način za vas. Prav tako je vredno navesti, da bodo za povečanje odstotka oživljanja potrebni skrbniški privilegiji. Osnovna različica programa je brezplačna, omejena pa je funkcionalnost (število stikov na obnovitev) in naložena z oglaševanjem. Pro-modifikacija bo pomagala obnoviti skoraj vse in brez agresivnih blokov popupov.

Sorodne publikacije