Zakaj izgubljam teksturo v GTA: San Andreas po namestitvi moda?

Veliko igralcev še vedno verjame, da je GTA: San Andreas še vedno najboljši del v celotni seriji. Zato milijoni igralcev še vedno nadaljujejo s prenosom in uživanjem v projektu, čeprav je grafično in fizično že dolgo zastarelo. Vendar pa v mnogih primerih pomaga pri obvladovanju sprememb, saj lahko izboljšajo igro, ji dodajo nove teksture, nove funkcije in celo zgodbe. V skladu s tem se številni igralci računalniških iger obračajo k modemom, da spremenijo igro v svojem najljubšem projektu. Vendar je treba opozoriti, da se pogosto pojavljajo nekatere neprijetne težave. Na primer, tekstura GTA: San Andreas izgine, zaradi česar je igra manj prijetna in zanimiva. V skladu s tem želi vsak igralec takoj rešiti to težavo, takoj ko jo naleti. In če tudi po namestitvi sprememb izgubite teksturo v GTA: San Andreas, ste se obrnili na naslov, saj boste v tem članku našli zanesljivo rešitev za to vprašanje.


Problem manjkajočih tekstur

Torej, če izgubite teksturo v GTA: San Andreas, potem vam ni treba panike, ker ste daleč od edine osebe, s katero se to zgodi. Dejstvo je, da je to pogosta težava, ki se najpogosteje zgodi po namestitvi sprememb in drugih dodatnih vsebin. Torej, če izgubite teksturo v GTA: San Andreas, potem ga ne smete tolerirati. Morate poiskati rešitev problema in v tem člankuboste našli vse, kar potrebujete. Na žalost te težave ni mogoče rešiti ročno. Boste morali prenesti dodatne programe, in sicer popravke, ki vam bodo pomagali.


Odločitev problema

Če izgubite teksturo v GTA: San Andreas 101, morate najprej paziti na program StreamMemoryFix, saj najbolj pogosto pomaga igralcem, ki doživljajo težave s teksturo v tej igri. Če želite to narediti, morate prenesti ta program, ga razpakirati, če je v arhivu, in ga aktivirati, da bo odpravil vse težave, povezane s teksturami. To je zelo učinkovito orodje, ki v mnogih primerih uspe. Na žalost to ni vedno tako in v nekaterih primerih program morda ne bo sposoben obvladati nalog, ki so mu bile postavljene. Kaj je potem problem? Zakaj manjka tekstura v GTA: San Andreas tudi po uporabi takšnega zanesljivega orodja?

Bistvo problema

Mnogi igralci verjamejo, da v GTA: San Andreas po modifikacijah besedilnih sporočil izgine zaradi dejstva, da lahko spremembe vsebujejo posebej napredne objekte, ki imajo na primer veliko bolj impresivno grafično izvedbo, kar vodi do preobremenitve RAM-a. iti Konec koncev, mnogi igralci igrajo ta projekt predvsem na šibkih računalnikih, saj na njih ne morejo izvajati petega dela igre, ki po priljubljenosti in uspehu praktično ni slabša od San Andreasa. Vendar pa je treba takoj opozoriti, da problem ni v skupni količini RAM-a, temveč v tem, koliko igrazahteva ta RAM iz sistema. Nameščanje sprememb nikakor ne vpliva na količino pomnilnika, ki bo zahteval igro na vašem računalniku. Glede na dejstvo, da so spremembe vsebine pogosto veliko bolj kakovostne, masivne in tako naprej, ni nič presenetljivega, da igra začne težave. In najpogosteje so izraženi v tem, da tekstura v GTA: San Andreas z modi izgine.
Prav na rešitev tega problema in usmerjanje popravka, ki je bilo navedeno zgoraj. Ta program spremeni zahtevo igre v računalnik, in sicer v RAM. Kot rezultat, igra je dodeljena veliko več RAM-a, ki vam omogoča, da hitro in učinkovito znebiti težav z izginjajo teksture.

Težave s StreamMemoryFix

Na žalost, ta rešitev ni vedno izvedljiva, zato je nemogoče reči, da je to univerzalni način za reševanje problemov teksture v tej igri. Izkazalo se je, da ta program za nekatere igralce začenja povzročati nove težave. Po aktivaciji igra preprosto preneha zaganjati, kar je še manj prijetno kot izginotje teksture. To ne pomeni, da te možnosti ne poskušajte uporabiti. Pomaga veliko ljudem, zato je vredno začeti z njim. Vendar, če vam ne uspe, potem ne smete biti razburjeni, ker obstajajo druge možnosti, ki lahko služijo kot dobra alternativa.

Druga rešitev

Prva stvar, ki jo morate storiti, je poskusiti, če vam prejšnji popravek ni pomagal, je še ena rešitev, ki deluje nekoliko drugače. Imenuje se TexturesFix in ga naložiPrav tako lahko prosto brskate po internetu. Namenjen je tudi reševanju problema teksture v tej igri, in če še niste mogli pravilno uporabiti prejšnjega popravka, potem morate pomagati. Dejstvo je, da se popolnoma dopolnjujejo in v tem primeru je vse odvisno od tega, kaj bo računalnik najverjetneje zaznal.
Pomembno je spomniti se, da je prvi popravek na voljo v dveh različicah, tako da boste takoj dobili vse tri možnosti za rešitev tega neprijetnega problema. Vendar pa obstaja še ena možnost, da ste verjetno, da uživajo, vendar zagotovljeno, da vam omogočajo, da se znebite težav, ki so se pojavile.

Odstranjevanje sprememb

Tako ste poskusili vse možnosti, ki so bile opisane zgoraj, vendar še vedno niste uspeli. Teksture še naprej izginejo, kar vam preprečuje uživanje v igranju, tako da ste v popolnem obupu, ker ni drugih možnosti. Vendar pa imate v bistvu še eno možnost, na katero morate biti pozorni, ko vam nič drugega ne more pomagati. Gre za odstranjevanje sprememb, ki povzročajo težave z teksturo. Če ste namestili več modulov in ne veste, kateri bi lahko povzročili težave, jih morate izbrisati enega za drugim. Posledično boste lahko našli modifikacijo, ki povzroča težave z teksturo, jo znebite in uživajte v igri v njenem prvotnem stanju. Seveda, to ni tisto, kar vsakdo želi storiti vsakemu igralcu, če pa obstaja možnost izbire med igranjem brez dodatka in dejstvom, da sploh ne igrate, je bolje, da se še vedno odločite za to.prva možnost.

Sorodne publikacije