Borščani Khorna - vesoljski padalci Chaosa. Warhammer 40000

Borserki Khorna - brezobzirni kozmodski učenci Chaos, avantgarda Bloody Bastarda, ki sedi v neskončnih potokih Warp. "Krv Boga krvi, Lobanje za presto lobanje!" - bojni krik norostnikov, navdihuje strah tudi v pogumnem. O njih in bodo obravnavani v članku.

Začetek

Predpogoji za nastanek vojne, ki jo je vodila vojska, so nastali iz dejavnosti XII legije. Angron, imenovan lomljeni primarh, ni takoj prevzel poveljevanja zaradi nezadovoljstva z ravnanjem cesarja, ki ni želel poslušati upanja njegovega stvarjenja in ga pustiti na Nuceria, tako da je lahko sprejel smrt skupaj s svojimi brati. Eden za drugim je kosedesantnikiki "Dogs War" umrl iz rok jeznega gladiatorja, medtem ko Khan (kapitan 8. napadalne družbe) ni mogel najti skupnega jezika. Angron je sprejel ukaz in preimenoval Legijo jedilnikov svetov.


Nohti mesarja

"Crimson Trail v pesku, krvava reka - Nadaljuj svojo Butt's Nail Song" HMKids - mesarji nohti Da bi se približali novemu voditelju, so se legionari dogovorili kirurški poseg, ki ga je pred tem opravil Angron: namestitev cerebralnih vsadkov - Butterfly's Nails - povzroča bolečino v glavi nosilca, ki se po krvavem pokolu umirja. Kharn je menil, da je agresija in nebrzdana divjost upravičena na poti do cilja križarske vojne v imenu Imperija človeštva. Neupravičena agresija, civilni umori, čelni trk, boj proti roki, pa tudi nezmožnost razlikovanja odDrugi ljudje v času krvavih zanemarjanja (ko "Nails pojejo") so prispevali k rojstvu vzdevka "Krvavi dvanajsti". Tako so bili "Jedci svetov" imenovani vojaki drugih imperialnih legij. Pri krepitvi misli na to je bilo običajno potrebno poslati nekoga drugega.


Takšni znaki Warhammerja 40000 niso znani po podvigih, ki se praznujejo v legendah. To so vojaki na koncu njihovega potovanja: jezni mesarji se ne borijo zaradi velikega namena, ampak z željo, da bi spet vonjali pištolo, da bi občutili pritok adrenalina in okus krvi v ustih. Všeč so jim vojne, tako da XII ni bilo tako kot pred začetkom herezije Horus, njihove duše so postopoma postale dovzetne za vpliv kaosa.

"Varhammer 40000". Med krivo veroizpovedi in po

, "Plameni so se prebili skozi oči, krizne poti so ena cesta, Sanjali smo, Torej laži kri do krvavih Boga!" Angron je bil prvi, ki je sprejel demonski vzpon na Nuceria, ko se je skupaj z Lorrafom boril proti Robotu Gillimanu. Dogodki so podrobno opisani v knjigi Aarona Dombskega-Bowdena "Izdajalec". Krvava Bog ". Zaznava, kaj se dogaja, se je primarch "Ultramarinov" umaknil. "Eaters of the Worlds", popolnoma divji in postajajo izjemno kruti, so hitro našli zaščito Khorne, ki je zahtevala reke krvi in ​​gore lobanje. Anron se je skril v Oka Horror, kjer je podedoval svoj svet, naziv Demon Prince, in je zamenjal sekiro "Child of the Blood" s puško.
Vrnil se je v 38. tisočletju skupaj s 50.000 borščem Khorno. Nekaj ​​časaŽe več stoletij je vojska zajela okoli 70 galaktičnih sektorjev, za vrnitev katerih so cesarjeve vojske potrebovale 2 legiji Titanov, okoli 30 polkovij Astre Militarum in 4 ukazov Adeptusa Astarteza. Armageddon's World Hive je bil podvržen demonskemu napadu čet v letu 40444, ki sta ga vodili Angron in štirje oddelki Burchers Khorna. Lokalni zagovorniki cesarske garde in ustja kozmičnega volka niso mogli zadržati pritiska. Na pomoč jim je priskočilo sto elitnih terminatorjev "sivih vitezov", od tega jih je 13 preživelo. Med krvavim bojem so lojalisti uspeli premagati demonskega primarha in jih izriniti v Warp.

Nadaljnja usoda

"Mi gori brez gorečega besa, številka osem je edini mejnik, Ne vemo beseda šibkosti, smo se rodili že v oklepu" Grimwind - Flame and Blood Usoda prestrašene krvi boršč Khorna se je razvila precej tragičen: razdeljen na majhne oborožene tolpe, raztresene okoli Oka Horror, od katerih je vsak ukazal najmočnejši. Občasno so se držali močne in obetavne formacije, kot na primer v primeru Sevast Kranon in reda "Crimson Shabel", ki se je preimenoval v "Crimson Massacre". Možnost je bila omejena na velike pokole, lobanje in ekstrakcijo. Redko so se srečali bolj ali manj primerni osamljeni. Na primer, Levrink Ukris, poveljnik Barž "Čeljusti belega Hončaka", se je pridružil "Črni legiji", ki jo je vodil Abaddon Destructive.
Med vesoljskimi bitkami na vkrcanju se srečujejo malo znane ali nedoločljive tolpe. Borserk Khorna na rokiozki prostori, kjer je malo mest za umik in pobeg, kar ustvarja idealne pogoje za frontalni napad in bitko na verižnih oseh. Bojišča različnih svetov, obilno pordela, privabljajo služabnike Boga vojne kot med med muhami. Sposobnost za zbiranje kup lobanje v dolgih bitkah - to je, iščejo horde jeznih psihopatov.

Kharne izdajalec. Osmi način. Skalatrax

"Koriąke rune gorijo z ognjem, celotna galaksija je bojiąče, nered oklepa - mi smo kamlam, odvzemamo sovražnike z nami." Ohranitelji smrti - plamen in kri Eden od mogočnih bojevnikov Boga je Khan, znan pod vesoljem Warhammer 40,000. kot jezen. Postati kapitan 8. podjetja pred združitvijo "Dogs of War" z primarchom. Neupoštevanje je postalo svetovalec, ker bi umirjanje lahko pogasilo nasilne rite Rdečega angela. Toda v senci Anróna se je Charn spremenil: sčasoma se je hladnokrvnost zamenjala z jezo in z leti je vihar izbruhnil navzven. Dvignil je sekiro "Otrok krvi", ki ga je vrgel Angron, popravil in odšel. Prvi je vdrl v bitko, da bi odvzel največje število življenj. Sodeloval je pri čiščenju Eustane III in prelival kri vseh, ki niso hoteli spoštovati volje Mojstrov vojne. En podrejeni svet za drugim je Kharno približal blagoslovu Krvavca.

Med napadom je Terry najprej prebil zidove palače in za Khorn zbral več kot vse lobanje, vendar je bil po smrti Horusa in konca herezije dolgo časa v stripu. "Eaters of the Worlds" so poskušali posnemati demonski svet Skalitraxa, ki je bil nekočnaselil Eldari. Spopadi z "otrokom cesarja" so povzročili destabilizacijo podnebja in pojav nenaravno hladnih ciklonov, ki sta obe strani potisnili v zavetišče. Razjezilo se je zaradi ravnanja zaveznikov, Kharn je razstrelil s gasilcem "Eaters of the Worlds" in "Children of the Emperor", ki je pokrival površino požarov planeta. To je pripeljalo do razcepitve Legije v majhne tolpe, Kharn, ki je zaslužil vzdevek izdajalec, pa se je v Oka Horrorju skril v iskanju lobanj za krvavo Boga.

Razsodba

"Torej poje, naš Bog je krvav, Alien trupla so gore okoli nas, Ker poznamo preprosto resnico: Lobanje! Lobanje za prestol! »Ohranjevalci smrti - plamen in kri Po seriji iger Varhammer 40000, se v bližini prestola Khorna nahajata dve planini lobanje: darila za berskanje so pakirana v eni kupi, druga pa Kharn osebno. Hipertrofični patos je klicna kartica, saj je malo ljudi presenečenih nad takšnim pretiravanjem. Arti z berserkh Khorna prepoznajo volneno obarvanje oklepov z zlatim udarcem: spretne vojne okrasijo oklep in nosijo visoko kakovostno orožje. Drugi morajo biti zadovoljni s tem, kar je: življenje v Oka Horror se ne razlikuje z razkošjem in dobrim počutjem. In Khorna berserk ne zasije z razumom in pogumom, da bi načrtoval strategije in razmišljal o pomembnih ekonomskih odločitvah. Resnica je preprosta: Blood of God Blood, lobanje za prestol lobanje!

Sorodne publikacije