Kako videti blokirane številke na e-pošti: uredite črno-bele sezname

Kaj storiti v situacijah, ko kličoči nenehno kličejo oglaševalce ali ljudi, ki so vam neprijetni? Prava izbira bo te ljudi uvrstila na črno listo. Ampak daleč ne vsak lastnik "jabolko" gadget ve, kje videti blokirane številke v iPhone, poleg tega ne more uporabiti to funkcijo. V članku bomo razmislili o tem, kako blokirati nadležnega naročnika, si oglejte seznam blokiranih in še veliko več.

Kako blokirati osebo, ki je na seznamu stikov

Pošiljanje poljubne številke v imeniku na črni seznam je zelo preprosto. Odprite meni »Telefon« in pojdite v razdelek »Stiki«. Poiščite osebo, ki jo želite blokirati na seznamu, tako da kliknete njeno ime. Na dnu naročnikove kartice je postavka "Blokiraj naročnika". Ostaja le klik na ta gumb, da potrdite dejanje. Od zdaj naprej blokirani kontakt ne bo mogel klicati ali pošiljati sporočil SMS: preprosto vas ne bodo dosegli. Tudi z aplikacijo Face Time naročnik črne liste ne more priti do vas.


Opozoriti je treba, da morate seznam kontaktov odpreti prek "Telefon", kot če bi šli v Imenik, potem ne bo možnosti "Blokiraj naročnika".

Pošiljamo neznane številke na črni seznam iphone

Skoraj vsak dan imenujemo zaposlene v zavarovalnicah, bankah, oglaševalskih agencijah. So trdovratne in običajno kličejo iz različnih telefonskih številk. Za toČe jih želite dodati na seznam blokiranih, jih ni treba shraniti v imenik. Lahko blokirate tudi neznane številke. V meniju »Telefon« pojdite na »Nedavno«. Poiščite številko, s katere vas občasno moti, s klikom na ikono z latinično črko i. Prikaže se gumb "Blokiraj naročnika". Potrdite zaklepanje. Ta metoda ne razbremeni problema v celoti, ker imajo ljudje, ki delajo v storitvenem sektorju, več telefonov in lahko vsakič spremenijo številko.


Blokiranje številk iz sporočil SMS

Z lahkoto se odpravimo tudi v sporočilih. Možnost zaklepanja je neposredno v meniju "Sporočila". Če želite začeti, pojdite v "Sporočila" in odprite pogovorno okno s številko, iz katere se vsiljuje vsiljena pošta in drugo smeti. Izberite "Kontakt" na vrhu zaslona. Videli boste isto ikono z latinično črko i. Nato v meniju poiščite »Blokiraj naročnika«. Po potrditvi se bo stik premaknil na seznam blokiranih.

Kako si ogledate blokirane številke na iphone-u

Če se eden od vaših prijateljev sprašuje, zakaj je nerealno poklicati vas, ste ga morda zmotno blokirali. Oglejmo si, kako si ogledati seznam zaklenjenih sob v iPhoneu. V nastavitvah pametnega telefona pojdite na razdelek »Telefon«. V meniju »Klici« kliknite pododdelek »Blokirano«. Vsi stiki, ki so bili predhodno poslani v banko, se bodo prikazali pred vami. Dodate lahko seznam nezaželenih številk, preprosto kliknite "Dodaj novo". Če nameravate premakniti to ali to številkonazaj na "Whitelist", kliknite na "Edit" postavko in nato na rdeč krog v bližini želenega naročnika. Nato kliknite "Odkleni". Kot lahko vidite, je zelo enostavno odkleniti in videti blokirane številke na iPhoneu. Po tem se boste vrnili v stik s svojimi najdražjimi in znanci.
Mnogi imajo vprašanja o tem, kako si ogledati blokirane številke na "iphone-5". Kateri model pametnega telefona ni pomemben, je pomembno, da operacijski sistem, ki je nameščen, ni nižji od iOS 7. V nasprotnem primeru gre le za uporabo plačljivih aplikacij. Na srečo imajo vsi novi iPhoni vgrajeno funkcijo zaklepanja, tako da vam ni treba zlomiti glave, kje lahko prenesete pomožni programski paket. Zdaj veste, kako pogledati blokirane številke na iPhoneu, ne glede na različico pametnega telefona.

Ne moti

Če ste zelo zaposleni pri delu in ne želite, da vas kličejo tretje osebe, lahko nastavite način, ki ne bo zamudil nobenega klica ali sporočila. Klicali in pisali boste lahko samo tiste, ki ste jih vpisali v beli seznam.
Način "Ne moti" je nastavljen v nastavitvah iphone. Prilagodite lahko čas aktivnega načina. Ko v polju »Dovoli klice« izberete »Ne«, so vse številke blokirane. Če kliknete »Iz priljubljenih«, bodo lahko osebe z vašega belega seznama vzpostavile stik z vami. Kako dodati osebo v seznam dovoljenih? V imeniku poiščite osebo, s katero želite biti vedno v stiku. Odpri ganato kliknite na "Dodaj v priljubljene". Nato v meniju »Dovoli klice« v meniju »Ne moti« izberite potrditveno polje poleg možnosti »Iz priljubljenih«. Po izvedenih manipulacijah z vami bodo v stiku samo tisti, s katerimi boste morali komunicirati.

Zaključek

Ustvarjanje črno-belega seznama v iPhone-u je lahko brez uporabe plačanih aplikacij. Kljub temu, da drugi razvijalci ponujajo "jabolčne" pripomočke lastnikom naprednih funkcij, več kot dovolj za vsakodnevno uporabo vgrajenih možnosti pametnega telefona. Lahko vidite blokirane številke na iphone, kot veste, lahko uporabite zgornjo metodo v "Nastavitve" in vam ne bo treba prenesti nič za to. Poleg tega celo plačana programska oprema ne more zaščititi pred telefonskimi pošiljatelji neželene pošte in goljufi, saj lahko kličejo s pomočjo protivlomnega ključa. V tem primeru "črni seznam" ne bo pomagal.

Sorodne publikacije