Kaj je Windows Live v operacijskem sistemu Windows 7

Mnogi od nas obožujejo računalniške igre za njihov realizem, zanimive naloge, tako kot v knjigah otroštva, in kar je najpomembnejše - za priložnost, da se igrajo s svojimi najljubšimi prijatelji, ker lahko storite popolnoma vse, vendar brez zadovoljstva ob istem času, ni potrebe Na srečo nas prihajajo razvijalci, ki vedno bolj ustvarjajo klepet v igrah, dopolnjujejo svoje staro delo za več igralcev in številne druge, ki niso nič manj zanimive. Ta članek bo razpravljal o tem, kaj je to - Windows Live, zakaj je bil ustvarjen in deluje danes. Članek je priporočljiv samo za začetnike in uporabnike operacijskega sistema Windows,


Kakšno je to v Windows Live

Kot vsi vemo, so ljudje družbena bitja, jim je težko prezreti bratranca, kar navdihuje razvijalce, da ustvarijo zadrugo, vendar ne samo grozljivko, sicer se bo celotna igra spremenila v zabavno, kot so prvotno načrtovali razvijalci.
V zvezi s konkurenti bomo govorili o najnevarnejših, vendar trenutno niso, saj je bila posodobitev tega programa zaustavljena leta 2011, vendar morate najprej pojasniti, da je Windows Live platforma za trgovanje s platformami, kjer so prisotni. funkcije komunikacije med igralci, vključno z glasom in rednim klepetom. Ideja je bila precej dobra, s podporo Microsofta, vendar je to podjetje, kot vsak drug projekt, spodletelo. Mnogi igralci so se pritožili zaradi slabe optimizacije programa, kar je zelo težko obvladati,Moram iti skozi niz nastavitev, da opravim precej nepomembno in vsakodnevno nalogo. Vse to je sčasoma dobilo veliko igralcev, po katerih so se v tistem času uspešno preusmerili na glavne tekmece.


Vendar pa je Microsoft plemenito in ni izklopil storitve, čeprav od nje ni mogoče ničesar kupiti, lahko prenesete samo igre, kupljene pred zaključkom projekta, še danes lahko komunicirate, čeprav tam skoraj ni nikogar. Podjetje je vrnilo osebje programerjev iz pisarne. Mimogrede, nekateri računi v tem programu lahko cenijo zbiralci, toda kako dolgo bo Microsoft podpiral projekt - nihče ne ve. V naslednjem razdelku članka vam bomo pokazali, kje lahko dobite to aplikacijo in se potopite v svet nostalgije za velike Microsoftove projekte, ki jim ni namenjeno, da postanejo zelo priljubljeni.

Kje dobiti igre za Windows Live

Prej je bil ta program samodejno nameščen v operacijskem sistemu Windows 7, od različice 8 in potem ni bil več v standardnem paketu, čeprav podpira nove različice operacijskih sistemov, do 10. Na uradnem Spletna stran (ki je bila posodobljena pred nekaj leti, odstranitev s seznama blaga junk) lahko najdete program, tako da bo imel malo česanje interneta, koristi pred to aplikacijo se porazdeli skupaj z diski, kar pomeni, da je popolnoma odprt dostop do vsakogar, ki želi, in Windows Live v ruski lahko srečati na vsakem koraku.
Program je bil preveden v skoraj vse jezike sveta, saj je bil projekt neverjetno ambiciozen, poleg tega pa je bil celo vgrajen v operacijski sistem, kot smo žezgoraj.

Kaj je Windows Live Movie Maker

Morda je skoraj vsakdo videl zelo smešne videoposnetke s trenutki iz CS 1.6, vendar se vsi niso spraševali, kako je bilo ustvarjeno. V Steamu je tudi posebna aplikacija za zajem videa. Torej, v tej vlogi, tudi, je podobna funkcija, vam omogoča, da pritisnete posebno mehko tipko v vsaki igri, po katerem zajemanje slike se začne. Ko zaprete program, bo posneta slika vidna, tako da lahko ustvarite video igre.
Takrat so bili različni programi s podobno funkcionalnostjo nenavadni, zato so morali biti igralci zadovoljni s tistimi, ki so na voljo, in deliti s prijatelji v isti storitvi. Če imate račun Windows Live, lahko zdaj prenesete katero koli igro iz razpoložljivega, omogočite in začnete snemati zaslon. Mimogrede, tako funkcijo v operacijskem sistemu Windows 10 je na voljo za vse igre, vključno s piratstvom in ne zelo, zelo koristna stvar, in prav tako zahteva sistem virov.

Analogi

Če vemo, da je Windows Live tekmovalni program za igre, spoznajmo njegovega glavnega konkurenta. Glavni voditelj dirk je bil seveda Par. Trenutno je Steam že celotna platforma, kjer lahko ljudje klepetajo, kupujejo igre, dajejo igre, kupujejo igre, ustvarjajo teme v skupnosti, ustvarjajo svoje igre in dobijo denar za njih! Na splošno, vse, kar potrebujejo navdušenci na tem področju. Nekateri pravijo, da je zaostanek in neprijeten vmesnik uničil Windows Live, in sicer Steam s svojim monopolom.Razmere v igrah za Windows Live se lahko pojavijo tudi pri izvirniku. Bolan je že močan.

Na koncu

Upamo, da boste po branju tega člena razumeli, da je to - Windows Live. Če namestite eno od najnovejših izdaj sistema Windows 7, bo ta samodejno nameščen, kot tudi nekaj zabavnih iger, kot je na primer Chess online. Zdaj se je Microsoft odmaknil od igralniške industrije, toda kako dolgo - nihče ne ve, samo čaka čudež, ki se nikoli ne bo zgodil.

Sorodne publikacije