Poln prehod "Nancy Drew: Burned Alibi"

Žanr pustolovskih iger se redko ponaša z dragocenimi igrami. Še posebej, ko gre za gostje, kjer moraš dobro vrgati možgane, ne da bi se zatekel k dragocenim navodilom nekoga drugega, ki ponuja pripravljeno igro. "Nancy Drew: The Dead Alibi" - lepa izjema. Detektivka, ki je junakinja velikega števila iger, knjig in filmov, je za mnoge ljudi postala idol.

Plot

V tej igri dekle spet pride v težave. Ob svoji obletnici (stara je 25 let) Nancyja pošljejo v River Heights, da bi sodelovala v intelektualni igri, katere bistvo je iskanje dokazov.

Med naključnim (in morda tudi ne) sovpadanjem okoliščin se krhka deklica izkaže, da je obtoženec v požaru mestne hiše, in potem pade v roke policistov, ki pa takoj pošljejo junakino v zapor. Edini, ki je z njim prijatelj, je vodja lokalne policije. Verjame, da Nancy ni mogla obdržati požara, vendar ji ni bilo dovoljeno, da bi jo pustil. Tako je junakinja lahko opravi svojo lastno preiskavo, vendar s pogojem, da ne zapusti parcele.

Značilnosti

Prehod "Nancy Drew: The Burned Alibi" bo malce nenavaden. Ker je junakinja aretirana, ji bodo pomagale njene prijateljice. Mehaniki so taki, da igralec samodejno pokliče enega od njih, kar vključuje premikanje mesta kjerkoli in za karkoli (večinoma z avtomobilom) - samo zato, da bi prišli vnesreča prijatelja

Za trenutek ni občutka pripadnosti dogodkom. Igralec se nehote začne počutiti kot druga Nancy, ki hoče rešiti nedolžno dekle. Zagotovljene so naslednje stopnje težavnosti:
 • mladi detektiv;
 • Višji detektiv.
 • Razlikujejo se v kompleksnosti reševanja puzzle, ki se pojavlja v igri.

  Začetek

  Igra se začne z branjem opombe, v kateri je rečeno, da je junakinja povabljena, da obišče županovo pisarno in pregleda termostat (v okviru natečaja "Hot Proof"). Sledi izbira kompleksnosti, po - polnopravna akcija, to je začetek igre "Nancy Drew: Burned alibi".
  Junakinja je v skladišču. Gremo za vrati in pazimo na nerazumljiv zvok. Če fotoaparat približamo termostatu na steni, lahko vidite, da se iz njega držijo ledene svečke. Kot je prišla tja, ni jasno, toda led se topi, kar vodi do kratkega stika in v očeh Nancyjevih plamenov. V nekaj minutah požar pokriva stavbo. Junakinja je ujeta, ker se vrata, iz katerih je pravkar prišla deklica, iz nekega razloga izkažejo zaprta. Kaj storiti? Najprej morate preučiti načrt evakuacije (obešen na desno), nato pa z vabo ob njem zgraditi majhno območje, ki se bo pomikalo skozi okno nad vrati. Ne smete panike, ampak tudi sedeti na kraju samem, ker je soba napolnjena z dimom.

  Ko se pojavi, se morate premakniti na izhod iz evakuacijske sheme. Zdi se, da je nesreča minila, vendar pa poteka igre "Nancy Drew: Burned Alibi" vodi do prvega"Darilo usode" - na izhodu dekle čakajo na štiri osebe:
 • Aleksej Markovik.
 • Tony Scallari.
 • Dirdre Shannon.
 • Blagovna znamka Carlton.
 • Slednji je predstavnik lokalnega tiska in nemudoma spi junakino z vsiljivimi vprašanji, kar nakazuje, da je Nancy tista, ki je zgradila požar. Sledi majhno zaslišanje vodje policije - šerifa McGinnisa, ki je prej sodeloval z Nancy Drew in pomagal pri preiskovanju zločinov. Preiskuje vse podrobnosti: koga je deklica videla, opazila nekaj sumljivega in v mestu je bil nekdo, razen nje.
  Pri tem se zdi, da je kravata popolna, dekle je že doma, pripoveduje prijatelju (Bess Marvin) o dogodku, toda na vratih nenadoma zazvoni zvonec in šerif nenadoma vpije, napoveduje, da je dekle preveč dokazov in zato je zdaj aretirana. Res je, potem vam šerif omogoča, da opravite lastno preiskavo, vendar ne zapustite parcele. Zato je prehod "Nancy Drew: Burned Alibi", kot je bilo že omenjeno, malo specifičen. Junakinja mora vsakič poklicati in prenesti nadzorni.

  Bess Marvin

  Prehod se nadaljuje s prenosom upravljanja dekleta na junakino. Bess naj najde zapisek v bližini zgorele stavbe mestne hiše in jo prenese do junakinje. Na zaslonu se prikaže zemljevid mesta, kjer morate poiskati stavbo mestne hiše in jo klikniti z miško. Na zemljevidu mesta bo prikazana animacija avtomobila, po kateri se bo na zaslonu pojavila sama stavba. Ogorčena, umazana, porušena stavba je ograjena s policijskim trakomsvari pred prepovedjo vstopa. Skoraj v sredini zaslona je razbiti list papirja na strani zaslona - to je opomba. Naslednji na zemljevidu morate izbrati policijsko postajo, pojdite tja in v nobenem primeru ne vdrejo v državno institucijo. Na levi strani vrat moraš najti škatlo za izgubljene stvari in tam vstaviti noto. Potem pokličite prijatelja, da nadaljujete igro.

  Jess Fein

  Urad nadaljuje z enim od deklet glavnega junaka - tako se nadaljuje "Nancy Drew: Burned Alibi". Ruska različica je izdelana za slavo: tukaj in odlične glasovne, in visokokakovostne pisave, kot tudi elementi notranjosti, ki vsebujejo vse napise, prevedene v ruski jezik. Potem šerif pove junaki, da ni smiselno, da jo držimo v celici. Na voljo je še ena uporabna funkcija - prispel je odbor osumljencev. Morate priti ven iz kamere in poglej okoli, da visi na steni, zaprta z lesenimi "polkna". Tam si lahko ogledate portrete tistih, ki so bili na poti iz mestne hiše. In tudi opombo, da je bila Nancy aretirana. Na tej tabli morate položiti dokazila in dokazila. Ko greste do vrat kabineta šerifa, morate poslušati pogovor, iz katerega se izkaže, da je eden od njegovih podrejenih izgubil ključe iz sefa z resničnimi dokazi. Junakinja mora takoj izkoristiti to priložnost, tako da morate iti na telefon in poklicati Jess Fein. Zemljevid prikazuje kraj, imenovan "Pancake Paradise", in avto gre tja. Postane znano, da je policist, ki je izgubil ključe, odšel v "Mabel Rose", od tam pa v antično trgovino.
  Prodajalec starin je že omenil Alex Markovik, ki pravi, da je policist pustil čudno sestavljanko, ki je na polici z novostmi. Za rešitev tega je potrebno poiskati tri "nožice", zaporedne pritiske na katere bodo popolnoma osvobodile središče. Odkritje je odvisno od stopnje kompleksnosti igre "Nancy Drew: Burned Alibi" - mimo "mlajši detektiv" bo hitreje, saj uganke niso tako zapletene. V "višjem detektivu" gre malo težje. Če številke "številčnice" vnesete v smeri urinega kazalca kot številke na številčnici (dodajte vrednost "1" v zgornjem desnem zatiču in jo preštejte od nje), bodo sledi naslednji:
 • za mladega detektiva: 351;
 • za starejše: 125 6.
 • Na dnu je ključ z oznako "205". In tudi v levem kotu v bližini starega prsnega koša je snop ključev, ki jih je treba tudi pobrati. Ko zapustite trgovino, lahko preberete časopis in nato nadaljujete odlomek "Nancy Drew: Burned alibi." Nato se morate vrniti na spletno mesto in vstaviti ključe v škatlo najdb, nato pa pokličite številko Nancy in nadzor prenosa.

  Ned Nikerson

  Kontrola je na enak način prenesena na Ned Ned. On mora govoriti z Dirdre v kavarni "Horn" in vzel pismo, ki ga je prejela. Po - potrebno je komunicirati z Bessom, kakor tudi študijo, ki visi na mestnem zemljevidu stene. Potem spet potovanje v zastavljalnico mora iti v Alexei, nato pa nazaj na spletno stran, za prenos upravljanja Nancy. Nancy naj uporabi ključ in odprto celico 205, v kateri bo:
 • konica za kodo dostopne točke računalnika;
 • neverjetna disketa 8 gigabajtov;
 • Navodila za uporabo "Master of Safety".
 • Da bi odprli srednjo škatlo, se morate seznaniti s priročnikom. Ima telefon Nancy, pomnilniško kartico in še en element, brez katerega je nemogoče prenesti igro "Nancy Drew: Burned Alibi" - ulov. Drugo polje vsebuje poročila o požigih. Glede na najdeno pomoč lahko poskusite vnesti geslo v računalnik. Te se lahko razlikujejo, vse je odvisno od izbrane težavnosti igre "Nancy Drew: Burned Alibi". Prehod "mlajšega detektiva" opravlja preprosto težavo, zato je uganka lažja od starejšega "kolega". V računalniku trenutno ni nobenih uporabnih informacij, zato ne bi smeli dolgo ostati za njim.

  Kaj lahko ponudi uganke v "Nancy Drew: Burned Alibi" mimo

  dela igre. Naslednje načelo je enako - vodstvo se prenese na enega od prijateljev, ki opravi nalogo. Rezultati se prenesejo na Nancy, junakinja naredi svoj del, naredi nekaj sklepov, spozna nekaj novega, nalogo dodeli drugemu. S pomočjo kupljenega telefona bi Nancy morala poklicati očeta in nato prositi prijatelja, da dobi vzorec ožgane štukature iz občine. Ko ga prejmete, morate zopet poklicati očeta in nato predati nadzor prijatelju, ki mora iti v Nancyjevo hišo, da preveri prstne odtise na trenutni opombi Deirdre. V hiši lahko najdete tudi sladkarije, knjige o preiskovanju primerovprišla je tudi knjižica s kodami za hotkeys. Sedaj se morate obrniti na spletno mesto in prenesti Nancyjev kos lepilnega traku s prstnimi odtisi. Preverjanje odtisov z opremo na tem območju ne prinaša rezultatov, zato si oglejte tisto, kar potrebujete za nadaljevanje prehoda "Nancy Drew: Burned Alibi". 2. Natisniti odtis starega Alekseja (v bučki v njegovi trgovini). 3. Dajte Nancy rezultate. Toda tudi v Alexeyju v prsih lahko najdete časopisni posnetek in prazno steklenico iz zraka. V Tony Scallariju je v trgovini kalup za led (namig na ledeno goro v termostatu na začetku igre) in rezervoar iz toluena.
  Te dokaze je treba posredovati tudi policijski postaji skozi škatlo najdb. Po tem bo Tonyjev odtis potreben - prosi jo, naj jih dobi sladoled. Treba je opozoriti, da boste pogosto morali iti v Nancyjevo hišo, da uporabite nabor prstnih odtisov. Kaj ne boste storili, da bi upravičili dekle in obnovili njen "požgan alibi".

  Nancy Drew, mimo. Izstrelitev

  Rezultati odtisov pripadajo Nancyju na tem območju, toda namesto tega bo junakinja dala vrsto nožic in namigov na odprtje sefa. Morate se vrniti v kavarno s sladoledom in igrati igralni avtomat, dokler ne zaslišite piska avtomobila. Po taki, ki jo potrebujete za stomp v utility sobi, najti polje s karticami in začeti odpreti. Zgornji del naj bo modre in zelene, sledi rdeča in rumena. Tako kot Nancy Hints. Potrebno jeulove izberite v naslednjem vrstnem redu:
 • rdeča;
 • rumena;
 • modra;
 • trikrat zelena;
 • modra;
 • rdeča;
 • rumena;
 • rdeča;
 • modra.
 • Sedaj je treba iz varnih dokumentov vzeti dokumente, ki potrjujejo pravico do Tonyja, zemljišča, na katerem je bila zgrajena mestna hiša. Dokazi se posredujejo heroini na enak način. Nancy kliče Karson Drew, vpraša Tonyja Skallarija in prenese kontrolo na eno z namenom pridobiti prstni odtis novinarja Branda Carltona, katerega vagona je mogoče najti v bližini klopi s starinskim Aleksejem. Dovolj, da prosi dekle vizitko, da ji določi sestanek, izstopi iz kombija in pokliče njeno številko, tako da izbere pozitiven odgovor v dialogu. Zanesljiv predstavnik tiska bo zapustil kombi, junak se povzpne noter in odstrani odtis iz mikrofona. Obstaja tudi posoda z acetonom. Tudi kozmetičarka je zaželena za pregled. Odtis se posreduje Nancyju kot tudi upravljanje nadaljnjega razvoja.

  Strategija proti reki

  Zbrani so vsi štirje odtisi. Nancy naloži podatke v računalnik in najde delno naključje z "prsti" novinarja. Nato morate pogosto predati prijatelje in jih vzeti nazaj. Ukrepi so naslednji:
 • Bess odvrača Tonyja v kavarni, kliče junakino, daje nadzor.
 • Nancy kliče Nadeja, ki ga nato odvrača, ko ga je povabila, da večerja v kavarni, in ponovno pokliče Nancy.
 • ​​
 • Nancy kliče Bess, pregled mize, kjer je bila Daidra, odstrani vozovnico iz prenosnega računalnika, vodstvo se vrne na glavnojunakinja skupaj z dragoceno vstopnico.
 • Detektivka analizira vozovnico z uporabo programa TicketShark v policijskem računalniku, kjer pokliče Bess.
 • Bess od Daidre sprašuje o vozovnici in preklopi na Jess.
 • Jesse doma najde tabelo heroina in ga odpelje na kraj.
 • Po vseh izvedenih klicih prijateljem bi Nancy Drew morala uporabiti dobljeno tabelo, nato pa pripraviti dokaze na krovu osumljencev na naslednji način:
  Nato kliknite dolgo pričakovano klicno tipko inšpektorja, ki bo po skrbni preučitvi zagotovljenega gradiva deklici omogočila, da zapusti volišče. Praktično se približuje koncu dela "Nancy Drew: The Dead Alibi". Finale ni daleč.

  Zunaj spletnega mesta

  ima Nancy zdaj popolno svobodo delovanja in se lahko z vsakim osumljencem pogovarja neodvisno, pri čemer zastavi vsa potrebna vprašanja. Izkazalo se je, da pod mestom obstajajo stari tuneli, in vsi dokazi kažejo, da je novinar glavni sovražnik Nancy, in želi sramotiti dekle, ki uporablja njen poklic. Številne nianse:
 • konica za prodor v predore je v Alexeyjevi trgovini;
 • Pravilna pot je označena s črko C;
 • Za prekinitev radiodifuzije blagovnih znamk potrebujete baterijo iz hiše Nancy.
 • Postavitev generatorja motenja se razlikuje za vsako kompleksnost igre "Nancy Drew: Burned Alibi". Prehod "Senior Detective" zagotavlja bolj zapleteno shemo, v kateri morate povezati vsa vozlišča z zeleno linijo. Vsako vozliščepovezati se morate vsaj z enim takim. Na majhni strani - morate priti v novinarjev avto in pritrditi napravo na anteno, da nadaljujete prehod igre "Nancy Drew: Burned Alibi". "Senior Detective" in ta čas se bo soočil s težjo nalogo kot junior. Priključke, označene z isto barvo, morate seznaniti in še vedno ne dovolite prečkanja linij. Tukaj, v vagonu, lahko najdete zarjaveli ključ, po katerem bodite pozorni na mesto pred vrati voznikove kabine na tleh. Izkazalo se je, da se ta talni segment lahko dvigne in spusti, nato pa najdejo vrata 5C21B, ki je skrivna novinarska soba. Lahko najdete steklenice izopropilnega alkohola in veliko dokazov, ki dokazujejo sodelovanje Brandyja. Potem je tu še videoposnetek, v katerem znamka prepoznava storjeno, pa tudi zapre Nancy v sobi, ki nosi kaseto, ki je po mnenju kriminalca kamen za mesto Nancy Drew. Edini izhod je, da raztegnete škatle v kotu in vstopite v najbolj skrivnosten kraj igre, brez katerega je nemogoče prenesti "Nancy Drew: Burned alibi" - labirint. Da bi premagali to uganko, se morate spomniti nasvetov, ki jih najdete v Alekseju. Pomagali bodo prenesti to mesto. Treba je paziti na simbole pri vratih in v desnem vrstnem redu odpreti naslednje:
  Tukaj stopnja kompleksnosti igre "Nancy Drew: Mrtvi Alibi" ni pomembna - prehod "mladega detektiva" zaradi zapletenosti "najstarejšega". Labirint bo precej nepošten do obeh. Ko ste rešili zadnjo sestavljanko, morate podati vse dokazeMcGinnis To je pot do konca igre "Nancy Drew: The Dead Alibi". Finale je prišlo, kriminalci bodo kaznovani, video pa je nagrada za igralca.

  Sklep

  Kot vse druge serije iger, je "Nancy Drew: Burned Alibi" polnopravni detektiv z veliko ugankami, zapleteno zgodbo in zanimivimi dogodki. Konec koncev, da bi upravičili junakinje, morate najti pravega krivca. Napetost se vsako minuto poveča. In šele na koncu, če ima igralec dovolj spretnosti, potrpežljivosti, opravljanja vseh nalog in pozornosti, bo napeta situacija rešena. Če natančneje pogledate lokacijo, boste našli velikonočna jajca, ki v igri predstavljajo neke vrste presenečenja. Igralec lahko dobi tudi številne dosežke:
 • zvočni inženir - če so bili na spletnem mestu (in ne samo) poslušani vsi zvočni posnetki z zasliševanjem;
 • Galls - Dosežki se izdajo, če igralec ne zamudi trenutka, da bi pojedel nekaj sladkega (najpogosteje v hiši Nancy);
 • kartograf - za odlično orientacijo na zemljevidu mesta;
 • Velikonočno jajce - če so vsa presenečenja najdena;
 • telefonist - če so bili poskusi poklicati reševalno službo;
 • strokovnjak za požare - če je uspel izslediti vse osumljence v požaru;
 • tožilec - za analizo dokumentov;
 • digitalman - za zajemanje igre s tem naslovom;
 • encryptor - se zdi za uspeh pri reševanju skrivnosti s permutacijami črk;
 • ekipni igralec - če sodeluje pri zadevah vseh prijateljev;
 • strokovnjak - za odkrito opazovanje v igri in pozornost domalo stvari.
 • Seveda ni bilo negativnih strani v igri. Na primer, kljub velikemu zemljevidu mesta, niso vključene vse lokacije. Stopnja kompleksnosti vpliva le na uganke, ne pa na igranje kot celoto. Pregledovalci vodilnih revij ugotavljajo visoko raven zvočnosti posameznih likov, vendar nizko raven zvoka igre kot celote. To pomeni, da bi glasba še vedno delovala. Grafika igre se šteje zastarela tudi za leto 2011. Po drugi strani pa med oboževalci žanra Adventure, kot je grafika, običajno igra eno od zadnjih vlog. Pomembnejša je zaplet in tehnična izvedba avtorjeve ideje.
  V igri "Nancy Drew: The Dead Alibi" sta ti dve točki zagotovo na visoki nadmorski višini. Kljub slabi kakovosti grafike, so znaki dobro seznanjeni: gesta v dialogu, spremembo drže, premikanje. Seveda ne BioWare z grafično animacijo osebe, ampak za iskanje je zelo dobra. Zelo zadovoljen: zvoki pnevmatik, sirene, pridušeni glasovi, ko mora junakinja poslušati, stati na vratih, izkrivljati glas, ko govori po telefonu - vse je narejeno na najvišji ravni, kar ustvarja neprekosljivo vzdušje potopitve v igrivosti.

  Sorodne publikacije