Xposed Framework 4PDA za Android: Navodila za namestitev in pregled

Izkušeni uporabniki pripomočkov za vedno nimajo dodatnih funkcij, možnosti, nastavitev in nastavitev. Želijo nadgraditi operacijski sistem, nadgraditi telefon in delati z naprednimi funkcijami. Ko gre za razvijalce, lahko zlahka upravljajo konzole in ekipe. Toda za manj znane navdušence je dovolj, da preizkusite Xposed okvirni program.

Forum

Preden nadaljujemo z namestitvijo tega pripomočka, poglejmo, od kod prihaja. Vsi, ki jih zanimajo pametni telefoni, so enkratno obiskali spletno stran 4PDA. Ta vir deluje od leta 2005. Predvsem velja za najbolj priljubljen in obiskan forum, potem pa že blog.


Sprva je bil odprt za tiste, ki so uporabljali telefone na podlagi Windows Mobile. Kasneje, ko je prišlo veliko ljudi, je bil na forum dodan blog in teme so se začele nanašati na druge operacijske sisteme. Spletno mesto ima največje število uporabnikov foruma, ki jih zanima Android. Zato je veliko oddelkov in tem namenjenih napravam na tem OS.

Android Priljubljenost

Ko želimo razumeti, kako uporabljati Xposed okvir, poglejmo, kje lahko najdete informacije in povratne informacije o tem pripomočku. To je forum 4PDA, ki pogosto govori o takšnih programih za razvijalce in napredne uporabnike. V razdelku Android je veliko tem in vprašanj, ki se ne nanašajo samo na igre, dekoracije in preglede modelov. Tukaj je veliko informacij o tem, kako prepisati pametni telefon: predstavljenvdelana programska oprema tako uradna kot po meri; Obstajajo uporabniški pregledi, ki so že preskusili vse in navodila za namestitev.


Opisano v poglavju in uporabne aplikacije, med katerimi lahko najdete Xposed okvir za Android. Tukaj je pregled storitve, njegov namen, navodila in povratne informacije. Veliko informacij na forumu o pogostih napakah pametnih telefonov. Tu iskalnik pošlje uporabnikom vprašanja o tem, kako rešiti napako kode, kaj storiti, če aplikacija ne deluje itd.

Uporabnik

Informacije o tej aplikaciji lahko dobite ne samo s strani 4PDA. Xposed Framework je priljubljeno orodje za tiste, ki želijo maksimirati privilegije super uporabnika. Vsakdo želi spremeniti sistemske vire, prilagoditi konfiguracijo datotek, dodati spremembe in uporabljati funkcije operacijskega sistema. To lahko storite ročno. Običajno se za to uporabljajo zapleteni ukazi in konzole, kot tudi programerji. Da bi navadnim uporabnikom to olajšali, potrebujete pripomoček, ki ga je enostavno nastaviti in zahteva preprosto nastavitev parametrov z uporabo "kljukice", "potrditvenih polj" in "oznak".

Program

V skladu z virom 4PDA je Xposed Framework velik projekt, ki predstavlja sklop pripomočkov. Vsako aplikacijo predstavljajo moduli, ki se povezujejo s tem okoljem. Pripomočki so odgovorni za določene dele, možnosti in funkcije. Nekateri od njih onemogočijo oglase, drugi spremenijo barvo in obliko ikon, drugi pa geste za nadzor telefona. Če želite aktivirati module, ki jih morate namestiti v računalnikprogram.

Priprava

Pomembno je opozoriti, da ni treba poskušati najti programa na Googlu Play. To je posledica dejstva, da se šteje, da ni povsem zakonita. Podobno ni zaželeno uporabljati privilegijev superuporabnikov. Toda eden brez drugega ne deluje. Torej, preden lahko razumete, kako namestiti Xposed okvir, morate dobiti privilegije superuporabnika. Če želite namestiti pripomoček, morate uporabiti datoteko .apk. V nastavitvah pametnega telefona morate napravi dovoliti, da prenese aplikacije iz neznanih virov. Ponavadi je to možnost mogoče najti v "Varnost".

Namestitev

Če pripravite stroj za namestitev, lahko nadaljujete s postopkom:
 • Prenesite datoteko z uradne strani, na forumu 4PDA pa tudi povezavo. To lahko storite v brskalniku telefona ali prenesete program v računalnik in ga prenesete v pametni telefon.
 • Nato prenesemo in namestimo aplikacijo.
 • Sedaj boste morali klikniti bližnjico, ki se bo pojavila.
 • Poiščite razdelek »Okvir« v pripomočku in kliknite »Namesti /posodobi«. To je potrebno, da program prikaže obstoječim privilegijem super uporabnika.
 • Po končnem prenosu boste morali ponovno zagnati pametni telefon.
 • Moduli

  Pomembno je razumeti, da je okvir sam po sebi osnova za module. Zato sam pripomoček ne spreminja. Za začetek morate namestiti module za Xposed Framework. Kje najti te programe? Lahko poskusite iskati v Googlovem imeniku aplikacij. Prav tako sopredstavljajo datoteke s pripono .apk. Lahko greste v spletni imenik in ga poiščete. No, zadnja možnost je, da uporabite pripomoček, ki smo ga že namestili:
 • Če želite dodati enega od modulov, bo dovolj, da zaženete okvir in poiščete razdelek »Prenosi«. Tukaj je celoten seznam programov, ki jih lahko raziščete. Obstaja opis za vsak modul in iskanje po imenu.
 • Dovolj je, da izberete enega od modulov, pojdite na zavihek »Posodobitve« in prenesete.
 • Po namestitvi lahko za aktiviranje programa izberete "Moduli". Če želite to narediti, preprosto nastavite "potrditveno polje" nasproti imena in po ponovnem zagonu naprave.
 • Uporaba

  V okvirju Xposed ni težko uporabiti. Ko namestite zahtevane module, ki so odgovorni za različne možnosti, morate iti do njih. Potem bo dovolj, da naredite potrebne nastavitve. Po nekaj nastavitvah boste morali ponovno zagnati pametni telefon, drugi pa takoj narediti spremembe.
  Da bi razumeli, kako deluje pripomoček, je bolje razmisliti o več priljubljenih modulih in njihovem delu.

  XThemeEngine

  To je eden od modulov, ki vpliva na sistemski vmesnik Android. Ta program vam bo omogočil, da prilagodite svoj videz. Obstaja veliko tem s spremembo ne le ikon, ampak tudi barvno shemo. Uredite lahko kontrolne gumbe in še veliko več. Če želite uporabiti nove teme, morate namestiti ta modul. Najdemo jo v katalogu "Google" ali v programu Xposed Framework 5.1. Po tem morate iti do tistih, ki jih potrebujeteVšeč mi je Najdete jih lahko na forumih in različnih spletnih mestih. Namestiti jih morate na telefon. Po tem se bodo pojavili v programu, kjer jih lahko uporabite.

  Xposed Additions

  To je priročen modul za tiste, ki pogosto poslušajo glasbo na telefonu, in je koristen za tiste, ki so naleteli na neprijetnosti nadzora igralca v zimskem času. Ko jo morate izvleči iz žepa, odstranite rokavice, pritisnite zamrznjeni prst na premor itd. Če želite nastaviti tipke za strojno opremo pametnega telefona kot nadzor igralca, namestite Xposed Additions. Veliko priložnosti bo, natančno prilagodite vse. Če želite na primer spremeniti skladbo, lahko glasnost povečate, če želite ustaviti skladbo - pritisnite gumb za vklop.

  Recenzije

  Okvir Xposed je platforma za module, ki so prejeli veliko pozitivnih ocen. Rada uporablja izkušene uporabnike in celo programerje. Programi se vsakič zdijo bolj raznoliki, zato je na voljo veliko možnosti.
  Strokovnjaki, ki se dobro zavedajo tega vprašanja, opozarjajo na nevarnost uporabe opisane koristnosti. Obstajajo preproste spremembe, ki bistveno ne vplivajo na sistem kot celoto in mu ne škodujejo. Vendar obstajajo takšne prilagoditve, ki lahko vplivajo na celovitost sistema. To vodi do napak, okvar in okvare pametnega telefona. Zato, kot pravijo ocene, če dobite pravice super uporabnika, je zaželeno razumeti najboljši način na to temo, preučiti možne možnosti za obnovitev sistema in povrnitev. Pogosto različniNapake naredijo najstniki, ki želijo pridobiti dodatne pravice za upravljanje tabličnega računalnika, vendar lažejo obravnavati podrobnosti, ki so vedno zelo pomembne.

  Sorodne publikacije