Motorne sani "Burlak": tehnične lastnosti, pregledi

Domači snežni motorji "Burlak" so dobri pomočniki za ljubitelje zimskega lova ali ribolova, še posebej v oddaljenih snegah. Ta avtomobil bo lahko premagal nevarnosti, ki jih SUV ne bo uspel. Razmislite o značilnostih in značilnostih te tehnike, pa tudi o pregledih.

Opis

Motorne sani "Burlaka" (proizvodnja - Tolyatti) se je dobro izkazal na domačem trgu. Robustna in zanesljiva tehnologija je na seznamu vodilnih v svojem razredu. Prebivalci severnih regij aktivno uporabljajo avtomobil ne samo za zabavo, ampak tudi kot element industrijskega gospodarstva. Obstaja več sprememb v proizvajalčevi ponudbi. Na primer, motorne sani "Burlak M" je miniaturno vozilo z udobnim pristankom, udobnim upravljanjem in varčnostjo. Nadgrajen SUV opravlja široko paleto zmogljivosti. Za razliko od masivnih "sorodnikov" se avtomobil enostavno preoblikuje in je uporaben v različnih pogojih.

Prednosti

Med prednostmi te tehnike so lahko naslednje točke:
 • Nakup prikolice in dodatne opreme ni potrebna. Motorne sani "Burlak" so kompaktne in imajo težo le okoli 80 kilogramov in jih je mogoče prevažati v prtljažniku skoraj vseh avtomobilov.
 • Dimenzije opreme omogočajo udobno shranjevanje ne samo v garaži, ampak tudi v shrambi ali na balkonu.
 • Čeprav je avtomobil videti kompakten in krhek, je sposobenprevaža nekaj ljudi in tovor, ki tehta do 100 kilogramov. Tek na smučeh je precej vzdržljiv in zlahka premaga težko prehod.
 • Poleg glavnega prtljažnega prostora je enota opremljena z dodatnim prtljažnim prostorom, namenjenim za shranjevanje zelo velikih predmetov (kamere, telefon, šotori, ribiške palice in druge podrobnosti).
 • Motorne sani "Burlak": tehnične značilnosti

  Tehnika, ki se obravnava, ne bo razočarala niti najbolj iskanih uporabnikov. Specifikacije ATV videti precej dostojno med konkurenti. Spodaj so navedeni glavni parametri tehničnega načrta:

 • Elektrarna - bencinski, štiritaktni motor z zmogljivostjo 65 KM. Enota deluje v velikem temperaturnem razponu, omogoča hiter zagon v najtežjih pogojih, ekonomičen in ne zahteva posebne nege. Kot gorivo se uporablja bencin znamke AI-92 AI-95. Povprečna poraba je 15-2 litrov na uro.
 • Strukturno je snežni avtomobil izdelan tako, da ga je mogoče v terenskih pogojih popolnoma popraviti.
 • Upravljanje prometa tudi ne povzroča nobenih pritožb.
 • Udobno potovanje zagotavlja odstranljivo naslonjalo za fotelje in udobno oporo za noge. Popolnoma snežne sani "Burlak" prihajajo iz šestih modulov. Opremljeni so z učinkovitim in hitrim pritrdilnim sistemom, kot tudi s hitrimi zaponkami tipa cam. Montaža in demontaža naprave traja najmanj časa in ne zahteva uporabe posebnih orodij. Šteje se lahko sneg SUV lahkovoznik in potniškega prometa hitrosti do 25 km /h pri polni hitrosti nalaganja se zmanjša približno za polovico.

  Področje uporabe

  Pred izbiro motornih sani oznako treba opredeliti namen njegove uporabe. Kljub temu, da tehnika ne zahteva posebnih znanj med operacijo, vrsta vloge, je v veliki meri odvisno od cilja. Na primer, skrajno potovanje po zasneženih planjavah Potrebujemo bolj agresiven in premični modela. Ljubitelji zimskega lova in ribolova primerno tišje, a prostoren možnost.
  Na kmetiji sani "čolnarjev" na "Buran" lahko prinese oprijemljive koristi. Najprej gre za možnost prevoza velikih tovorov v globokem snegu in premik z odpadki in gozdnih proizvodov industrije. V kombinaciji z razumno ceno in visoko kazalnikov kakovosti trenutno motornimi sanmi - idealno rešitev številnih gospodarskih težav, in priložnost, da preživijo nepozabno potovanje skozi zasneženih prostranstev.

  Stroški

  Ta tehnika zahteva ustrezno oskrbo in preprečevanje. Lahko zagotovo kupiti spremembo drugi strani. Vendar ta možnost ne zagotavlja normalno stanje tehnologije in ni natančno vedel, kako izvirno zasnovo. Ni nič nenavadnega - poceni in ponaredek nepraktično.
  To je bolje kupiti avto pri pooblaščenem trgovcu, ki zagotavlja vsa jamstva in možnost storitev. Povprečna cena teh modelovbo stala 80-100 tisoč rubljev. Kljub temu, da se zdi, da znesek ni tako majhen, vračilo ne bo dolgo čakalo zaradi garancijskih obveznosti proizvajalca in originalnih rezervnih delov.

  "Burlak" motorne sani: pregledi

  Med pozitivnimi točkami uporabniki opozarjajo na nekaj vidikov v svojih pregledih zadevne tehnike:
 • Stroj prav tako uspešno prehaja skozi trdno in deviško snežno površino zaradi robustne in premišljene konstrukcije rešitve, kot tudi razpoložljivost širokih smuči in močnih suspenzij.
 • Za razliko od analogov se ta voznik ne boji problematičnih področij (z luknjami, slabostmi in gumbi).
 • Miniaturne motorne sani so primerne za pristanek in manevriranje, težji modeli pa omogočajo prevoz trdne teže tovora.
 • Za jahanje na "Burlach" so značilne mehkoba, gladkost in dobri parametri hitrosti.
 • Najnovejši plus ni edinstvena oblika tehnologije in različne izbire barvnega oblikovanja.

  Sorodne publikacije