Vrhunski intro programi

Začetni ohranjevalnik zaslona ali, kot se imenuje, uvod je mogoče najti v skoraj vsakem bolj ali manj priljubljenem ustvarjalcu vsebin, ki se ukvarja s produkcijo videa. To, če lahko tako rečete, je sestavni del vsakega videoposnetka, ki dodaja avtorju statusa. V tem članku bomo govorili o intro programih, še dva - Cinema 4D in Sony Vegas.

Glavni atributi kvalitativnega uvoda

Preden govorimo o intro programih, želim poudariti nekatere dejavnike, zaradi katerih je uvodni ohranjevalnik zaslona bolj kakovosten.
 • Ohranjevalnik zaslona je treba zapomniti. To je eden najpomembnejših dejavnikov. Gledalec bo videl ohranjevalnik zaslona, ​​se ga mora takoj spomniti in ga v prihodnosti povezati z vašo vsebino. Pomembno je, da se seznanite s pogojnimi konkurenti in jih ne marate. Uporabite posamezne elemente in učinke.
 • Ustrezna slogovna zasnova. To je preprosto: če ste, na primer, tehnološki bloger, potem bi intro gledalcu to dal.
 • Trajanje. Pomembno je razumeti, da gledalec ne želi gledati ohranjevalnika zaslona za 30 sekund ali celo minuto. Dovolj je 5-10 sekund, vendar se prepričajte, da intro ni zdrobljen in dokončan.
 • Uvod je vizitka. Tako lahko označite vsak ohranjevalnik zaslona. Gledalec vas bo presojal za prvi okvir videa, zato poskušajte vse profesionalno narediti.
 • No, pojdimo naravnost na uvodne programe.


  Program št. 1: kino 4D

  Cinema 4D je odličen zaUstvarite zanimiv uvod, narejen v 3D. Torej, če želite opustiti 2D ohranjevalnik zaslona, ​​ga izberite. Ne pozabite, da boste za kakovostno delo potrebovali zmogljiv računalnik za upodabljanje in veliko znanja na področju uporabe orodij programa. S tem programom lahko ustvarite tridimenzionalno besedilo, dodate okrasne predmete, dodate zanimive učinke in ustvarite ozadje.

  Program # 2: Sony Vegas

  Sony Vegas je v nasprotju s Cinema 4D. V svojem arzenalu ni orodij za delo z 3D grafiko, nasprotno, v tej aplikaciji je zelo enostavno izdelati pisane 2D ohranjevalnike zaslona. Takoj lahko rečete, da je enostaven za uporabo in da je vstopni prag za nove uporabnike nizek. Prav tako je treba opozoriti, da prikazovanje takšnega ohranjevalnika zaslona ne vključuje uporabe zmogljivega računalnika.

  Zaključek

  Torej ste se naučili, kaj natančno narediti uvod in kateri programi vam bodo pomagali. Na koncu bi rad povedal, da ni nobenih programov za ustvarjanje uvoda na Androidu in da jih ni vredno iskati, saj v vsakem primeru ne bi uspeli narediti primernega ohranjevalnika zaslona.

  Sorodne publikacije