Optimizacija Windows 10 za igre: Načini in programi

Sodobne tehnologije se še naprej razvijajo in na trgu se pojavlja vedno več izdelkov programske opreme, ki vam omogočajo izvajanje različnih funkcij. Na primer, nedavno zanimanje za optimizacijo Windows 10 za igre na srečo je radovednost. Dejstvo, da je ta operacijski sistem nov, in zato zahteva dolgotrajno izpopolnitev, in uporabniki želijo igrati, zato jih zanima možnost optimizacije programske opreme, tako da lahko brez težav uživa proces.


Na srečo zadovoljitev radovednosti ni tako težka, da bi razumeli problem in upoštevali obseg izbire programskih orodij, ki so samodejno sposobna opraviti nalogo. Ampak ne pozabite na vse značilnosti in slabosti tega procesa, ki lahko pokvari vtis. Vse to se boste še bolj naučili.

Novi operacijski sistem Windows 10

Toda preden pogledamo, kako poteka optimizacija za igre Windows 10, je treba ugotoviti, kaj je nov operacijski sistem. Znano je, da Microsoft ne miruje in poskuša čim pogosteje posodobiti svojega otroka. Tokrat je razvoj že dosegel 10. serijo, zdaj pa lahko uporabniki uživajo v elegantnem, večnamenskem in prijetnem operacijskem sistemu. Ponuja na stotine različnih funkcij, nenehno se posodablja in vsa sodobna programska oprema se začne prilagajati novemu sistemu, spreminja ne le njegov videz, ampak tudi programsko opremolupino Zato bo zelo kmalu skoraj vse prešlo na nov izdelek, nadaljnji razvoj pa se bo na tej podlagi že zanašal. Glede na dejstvo, da je vsakič težje nadzorovati stabilnost (še posebej za igralne projekte), je optimizacija Windows 10 za igre na srečo preprosto potrebna.


Zakaj optimizirati?

Mnogi uporabniki lahko dvomijo o izvedljivosti tega procesa. Vse lahko naredite z lastnimi rokami. Da, zanikati to dejstvo ni smiselno, vendar je treba omeniti, da je optimizacija Windows 10 za igre ročno precej zapleten proces, ki je za mnoge nejasen, zlasti za navadne uporabnike. Zato so v tem primeru posebni programski izdelki preprosto potrebni. Ustvarjeni so posebej za ta sistem, upoštevajo vse sproščene in nove projekte iger in imajo funkcijo avtomatske manipulacije z viri. Ta optimizacija sistema Windows 10 Home in vseh drugih sistemov v tej seriji vam omogoča doseganje visoke učinkovitosti. Kar pa izboljšuje celotno igro in celoten vtis igre.

Ali optimizacija pomaga?

Preden se lotimo tega procesa, je vredno razmisliti, ali je ta postopek koristen? Optimizacija računalnika za igre Windows 10 zagotavlja visoko zmogljivost za igralne projekte, ki vam omogočajo, da uživate v igralnem procesu brez zamud in frize. To je koristno, ker neposredno vpliva na vtise igre in glede na to, da imajo sodobne igre visoko stopnjo tehničnegaoptimizacija je preprosto potrebna.
Do takrat, ko ta postopek ne bo potreboval veliko časa, če pa uporabljate posebne programe za optimizacijo iger v sistemu Windows 10, lahko dosežete pozitiven rezultat v samo minuti. Zato je treba zavreči vse dvome in hitro preizkusiti njihove sposobnosti v procesu optimizacije.

Osnovne tehnike

Obstaja veliko različnih načinov za urejanje računalniških virov. Vse delo je mogoče opraviti ročno, vendar lahko uporabite posebne programe. Na primer, optimizacijo prenosnega računalnika za igre Windows 10 in računalnik, tudi, gre skozi čiščenje predpomnilnika in nepotrebnih datotek. Priporočljivo je, da to storite s pomočjo posebnega programa CCleaner, ki lahko samodejno očisti računalnik pred prekomernimi "smeti". Le nekaj minutnih pričakovanj bo rezultat dobre uspešnosti. Poleg tega ne pozabite na pravilen proces vzpostavitve hitrosti povezave z internetom, sprostitev pretoka informacij in drugih odtenkov. V tem primeru potrebujete poseben poseben program.

Programi za ta proces

Kot smo že omenili, vam pri optimizaciji sistema Windows 10 Home, CCleaner pomaga očistiti predpomnilnik in se znebiti neželenih datotek. Ampak ne pozabite, da za optimizacijo procesa, boste morali obravnavati tudi ureditev internetne povezave. V tem primeru vam bo orodje TCP Optimizer pomagalo izvesti vsa potrebna dejanja v samodejni obliki. Optimizacija TCP-jav operacijskem sistemu Windows 10 za igre lahko poteka ročno in v samodejnem načinu. Ampak, če ročni način zahteva veliko različnih dejanj in znanja, potem samodejno predpostavlja preprosto namestitev TCP Optimizerja. Toda eni namestitvi ni treba, potem ko je potrebno nastaviti posebne nastavitve za pravilno optimizacijo in narediti naslednje:
 • na zavihku "Splošne nastavitve" morate izbrati model omrežne kartice, nato nastaviti hitrost internetne povezave vašega ponudnika internetnih storitev;
 • zavihek »Napredne nastavitve« zagotavlja bolj subtilno nastavitev za optimizacijo omrežne povezave;
 • Po namestitvi morate izbrati funkcijo "Uporabi spremembe";
 • Po tem bo prišlo do okna s podatki in regulacijo, to poročilo je bolje shraniti s klikom na gumb "backup", tako da je v primeru napake mogoče obnoviti začetne nastavitve;
 • Takoj ko je vse narejeno, ostane le klik na gumb "Ok" in ponovno zaženite računalnik.

 • Možne napake

  Ni treba misliti, da je postopek namestitve idealen, včasih pa lahko pride do različnih napak. Ampak ne skrbite, ker so slabosti predvsem posledica nepravilne uporabe programov ali pomanjkanja svežih različic gonilnikov. Prav tako ne pozabite, da sami programi izdajo tudi posodobljene različice njihove lupine, zato vedno preverite, ali uporabljate najnovejšo različico ali ne. In da bi se izognili tem težavam, je dovolj, da samo spremljate svoje gonilnike in programe, ne bodite leni in pravočasno.posodobite zahtevane datoteke ali različice.

  Značilnosti optimizacije

  Treba je še omeniti, da proces prilagajanja in manipulacije z viri omogoča pravilno konfiguracijo računalnika, tako da lahko uporabi vse svoje vire in jih ne izgubi na zahtevo. Morda se sliši precej zapleteno, toda sodobni programi vam bodo preprečili težave, kar vam omogoča, da samodejno optimizirate svoj nadzor. Pravilno uporabo programov, ne pozabite uporabiti naših priporočil, in boste zagotovo lahko dosegli pozitiven rezultat. Glavna stvar - bodite previdni, naredite vse svoje ukrepe pravilno in se izognili napakam.

  Sorodne publikacije