Kako uporabljati Nexus Mod Manager za Skyrim?

Vprašanje, kako uporabljati Nexus Mod Manager, je najprej prišlo do navdušencev Skyrim-a. Še posebej za ljubitelje "overstating" igro v različnih načinih, od katerih mnogi zahtevajo korist. Več o tem, kako jo uporabite v članku.

Kaj se dogaja na splošno?

Gamer, navajen na klasičen način prenosa modifikacij, je presenečen, ko se sooča z zgornjo sistemsko zahtevo. Kje se vidi, da so v običajnem načinu obstajali pogoji za namestitev? Izkazalo se je, da je nadgradnja "Skyrim" sedem korakov. V bistvu je pripomoček mogoče primerjati z odjemalcem μTorrent, ki se uporablja za izmenjavo datotek z različnimi sledilci torrentov. V Nexus Mod Managerju se morate registrirati na uradni strani in prenesti arhive s klikom na ustrezen gumb.


Kako uporabljati?

Resničen prehod s klasičnih prenosov na Nexus Mod Manager lahko imenujemo zgodovinski dogodek. Sistem je tako zapleten, da ni bilo treba nadgraditi kot ločene datoteke (kot je bilo prej), temveč kot celotne mape, kombinirane logične strukture. Namestitev se ponovno izvede s pomočjo vseh istih pripomočkov. Če sam arhiv odprete, bo lahko videl le niz datotek in ne bo našel zagonske bližnjice. Vse zato, ker je postopek izveden s pomočjo Nexus Mod Managerja in je bil celoten mod "izkoriščen" izključno v okviru tega programa. Namestitev vključuje izbiro številnih možnosti. Lastništvo te spretnosti zahteva razpoložljivostelementarna logika, tako da igralec ne bo imel vprašanja o tem, kako uporabljati Nexus Mod Manager. Za Skyrim, na primer, namestitev re-texture oklep vam omogoča, da izberete, kdaj in pod kakšnimi vremenskimi pogoji najboljši učinek iz kompleta. Z drugimi besedami, zamrznitev ženskega značaja v resničnem svetu hude zime na vrhu žarnice sveta, ki je, grobo rečeno, pustila le "oklep".

Lastnosti NMM

Kako uporabljati Nexus Mod Manager je že jasno. Še vedno je treba razumeti, kakšne koristne uporabne možnosti lahko povprečnemu uporabniku olajšajo življenje (razen obveznega študija angleščine). Lastnosti se odprejo z izbiro bližnjice Nastavitve v oknu programa:
 • obstaja možnost, da izberete imenik za shranjevanje modov;
 • Pogostost samodejnega preverjanja posodobitev;
 • Zahtevajte najnovejšo različico sprememb menjav igralcev;
 • določi format, v katerem bodo shranjeni arhivi (rar, zip, 7zip) in stopnja stiskanja;
 • izberite strežnik (Evropa ali ZDA).
 • Priložnosti

  Drug razlog, zakaj bi morali vprašati, kako uporabiti Nexus Mod Manager, je prilagoditi vrstni red nalaganja datotek, ko zaženete igro. Dejstvo je, da so bili modovi različnih razvijalcev izdani veliko, vsak ima svoja lastna programska načela. Zato lahko najmanjše nepravilnosti v delovanju zgoraj omenjenih nadgradenj pripeljejo do zrušitev iger, napak in odhodov. Utility vam omogoča prilagajanje vrstnega reda prenosa posodobitev, tako da igra deluje na najvišji ravni. Toda za ohranjanje takšnega ravnovesja je priporočljivonamestiti datoteke samo s tem programom in na noben drug način.

  Zahteve

  Orodje je zelo nezahtevno in se ne razlikuje zlasti od visokih meril za pravilno delo. Kljub temu se je vse začelo z izdajo različice za Windows XP, ki je postopoma popravila različne napake in "dokončala" nove priložnosti, kot tudi osnove moda in odgovore na vprašanja o uporabi. Nexus Mod Manager 05410 je že prilagojen operacijskim sistemom, kot sta Windows 7 in Vista. Nadaljnje posodobitve so že vključevale izboljšave za vse najbolj priljubljene operacijske sisteme.

  Podprti projekti

  To je daleč od vseh informacij o tem, kako uporabljati Nexus Mod Manager. Najnovejše različice projekta so izvajale samodejno preverjanje posodobitev iger, nameščenih v računalniku.
  Toliko je, zato je priporočljivo onemogočiti skeniranje tistih projektov, ki niso na voljo v računalniku, da bi se izognili nesmiselnemu ustvarjanju praznih programskih map in boljšemu razumevanju uporabe Nexus Mod Managerja. Fallout 4 Skyrim in Dragon Age: Origins - najbolj priljubljena podpora. Popoln seznam iger si lahko ogledate v opisu nameščene različice. Ko zaženete hitro skeniranje, bo pripomoček popravil prisotnost potrebnih iger, po tem pa boste morali izbrati datoteke za nadgradnjo. Vse ostalo je popolnoma avtomatsko.

  Bugs

  Na žalost noben program ni zavarovan pred napakami. Razlogi so lahko različni: od prisotnosti zlonamerne programske opreme na igralni platformi, ki vpliva na uporabnost, na ustvarjalce okorne, uresničene.nova različica programa Nexus Mod Manager. Kako uporabljati program, če obstajajo napake? Vse je zelo preprosto: v omrežju je dovolj forumov in časopisov v ruskem jeziku, kjer lahko dobite odgovore na vprašanja. Na primer, program deluje pravilno z .Net Framework 461. Če se med namestitvijo vrne na različico 4.0 in se lahko na nameščeni operacijski sistem prikaže napaka 0x80070643 na desni strani. V nadzorni plošči morate najti distribucijo KB2918614 KB3008627 KB3072630 in KB3000988 in ju odstraniti.

  Napaka nezdružljivosti, ki je videti, kot da ni mogoče pridobiti dovoljenj za pisanje, je rešena z izvajanjem NMM kot skrbnika. V glavnem viden na Windows Vista.
  Vse druge napake, povezane z nedostopnostjo profilov, modemska podpora za določene projekte so bile povezane s postopnim dodajanjem iger na pripomoček in so bile rešene z izdajo nove različice. Zato je prvi nasvet za uporabo upravljalnika Nexus Mod, če je prišlo do napake, ponovna namestitev programa, ki ga nadomesti z novejšo različico.

  Zaključek

  Zanimanje za takšno aplikacijo (kot je že omenjeno zgoraj) se je povečalo zaradi želje igralcev, da dobesedno premagajo igre serije Elder Scrolls z različnimi spremembami. To še posebej velja za Skyrim.
  Vendar pa se vsak drugi igralec še vedno zateče k standardnemu prenosu modifikacij, dokler se ne zruši v sprostitev ventilatorja, kjer morajo biti NMM prisotni v sistemskih zahtevah. Na tej točki in tam so vprašanja: kaj je všeč z orodjem za vožnjo Skyrim in kako ga uporabljati? Nexus Mod Manager je s tem popolnoma doberizniči verjetnost prenosa zlonamerne programske opreme, saj so skenirane posodobitve predmet preverjenih datotek. Poleg tega obstaja samo angleška različica. Če nenadoma naletite na rusifier ali rusko-jezikovno izdajo pripomočka, je priporočljivo, da obidete izdelek, ker je verjetno, da je virus ali spyware program, ki lahko poškoduje vaš računalnik. NMM je zelo udoben. Funkcionalni sistem vam omogoča, da namestite v isti zloglasni Skyrim set mods. Pomembno je, da jih uredite, da se izognete neskončnemu številu navodil za pojavna okna, ko začnete igro in neizogibno zapustite okno. V tem primeru bodite pozorni na opis. Najpogosteje razvijalec navede, katere spremembe delujejo pravilno in s katerimi ne. Podobno, z obvezno razpoložljivostjo drugih nadgradenj: nekatere morda ne bodo delovale, če bodo prenesene prej kot druge ali če ni zahtevanih datotek. Še enkrat, racionalizirajte sprostitve. Trenutno vam NMM omogoča namestitev posodobitev za igre, kot so Wittmack 3, Dark Souls, zmajska dogma, vsi Fallout projekti in še veliko več. Dodane so nove igre, odpravljene so napake, povezane z izdajami. Vse je narejeno za enostavno uporabo sistema in udobno igro.
  Ostaja le to, da se izvede ukrep v smislu popolnega prenašanja moda in ne upogibanja palice, da ne bi motili ravnotežja v igri in ne bi pokvarili vseh vtisov projekta. Obstajajo primeri, ko igralec namesti Skyrim, za enega ali dva dni, "pošlje" spremembe dobesedno "od glave do pesti" projekt, in nato reši popolnomaodstranite Zgodovina, ki je bila že dolgo šala, še vedno odraža ostro realnost. Vso srečo!

  Sorodne publikacije