Trpljenje 2: Avanture norca

Torch, in to je ime protagonista, osebe z nelagodno usodo. Stalne manifestacije amnezije in agresije, ki se je ne spomnijo, na koncu vodijo do posledic. Torc hladno ubije svojo ženo, dva otroka, nato pa se znajde v zaporu. Ona ni preprosta, ampak najhujša v ZDA, poleg tega se ubogi fant sploh ne spomni, kaj je dobil tukaj. Tako se začne trpljenje 2. Torej zgodba drugega dela teče neposredno od prvega.

Zločin in kaznovanje

Torck je storil hudo kaznivo dejanje, vendar se tega ne spominja. Je bilo vse to res? Je bila sploh žena z otroki? Ta vprašanja bodo še posebej ostra, ko se v zaporu zgodi nekaj čudovitega. Na splošno je bil protagonist usmrčen, toda neznane pošasti so prekinile potek zgodovine. Ubogi človek ni le preživel, ampak tudi pobegnil iz zapora! Vendar ni vse tako preprosto. Ne pobegnite iz trpljenja 2. Drugi del se začne nepričakovano in spontano. Spet grill in zapor. True dejavu. Vendar to ni več otok, ampak mesto Baltimore. Pošasti in še ena nočna mora so pozabljene, ker Torck služi za 5 let. Mimogrede, upor zapornikov rešuje življenje junaka. Veseli se, da se ne splača, saj so tudi tu prišle pošasti.


Začetek igre je izjemno raznolik. Zmogljiva zgodba z amnezijo protagonista vam omogoča, da izberete glavne spomine na samem začetku. Tudi sistem slabih in dobrih stvari se dobro izvaja. Ubijte nekoga, igralec se upogne kariji ali v nasprotni smeri. To močno vpliva na ploskev. Pogostoobčasni mimoidoči lahko pomagajo in resno olajšajo igro. Če pa bo ubit, bo možnost poenostavljenega prehoda ravni nedostopna. Trpljenje 2 v tem načrtu bo boljše od mnogih iger. Včasih junak sliši glasove, ki mu svetujejo, naj na tak ali drugačen način ravna. Ne glede na situacijo - izbira je vedno.


Funkcija

Igre brez funkcij so slabe igre. Le redko jih je mogoče videti, saj je ventilator težko najti. Vendar pa je trpljenje 2 posebna igra. V času sprostitve vse igranja in zgodba komponenta igre res všeč ljudi. Igralniška skupnost ni bila tako navdušena nad realistično fiziko in grafiko. V preostalem, ta igra je vse zadovoljna. No, in to, ona je razvila komponento parcele, izdelala prazgodovino, zanimivo bojišče in celo mačjo sceno. Možnost izbire spomina na protagonista in na splošno je veljala za edinstveno in nima analogij z inovacijo.

Komplet orožja

Izkazalo se je, da so igralci vedno posvetili veliko pozornosti orožju. Bili so časi, ko so ljudje mislili, da je igra dobra le zato, ker je lik v žepu nosil ves arzenal. Na srečo, igra trpljenje 2 ni ena od teh. Ne, biti zabaven arzenal je seveda zabaven, vendar močno poenostavi igranje. Tu sta na voljo le dve vrsti hladnega in strelnega orožja. Oboroženi s požarnim metom, avtomatsko puško, puško in lanserjem granat ne bodo uspeli.

Hoja

Kaj morate vedeti, preden preidete s trpljenjem 2? Prvič, ozadje, in sicer prvi del igre. Protagonist sam ne razume, ima amnezijo inperiodični napadi norosti. Skupno 11 poglavij igranja, nekatere stopnje so kratke, a zelo kompleksne, medtem ko so druge, nasprotno, dolge in igralcu ne povzročajo težav. Stalne "župnije" Torquay na koncu igre že imajo čas za dolgčas. Igra se začne hitro, na koncu pa postane dolgočasna in manj zanimiva.

Sorodne publikacije

"Sedem 3: Avanture". Potovanje v Egipt