Seznam oznak za "Utuba": kako priti na vrh

Oznake so ključne besede, ki na kratko opisujejo bistvo tega, kar je prikazano v določenem videoposnetku. Istočasno igrajo vlogo zmogljivega sredstva za promocijo videa - večina promocijskih video kanalov je zaradi svoje priljubljenosti prava kombinacija ključnih besed.

Oznake za Utuba: priljubljene
Seznam priljubljenih poizvedb ruskih gledalcev video gostovanja (na podlagi njih, video blogerjev in oznak za predpisovanje) lahko razdelimo v tri skupine:
 • Najbolj priljubljena - humor, risbe, smešne zgodbe , Ivangai Tipke tukaj izgledajo tako: eeoneguy, Ivan Rudskaya, blog, blog, komedija, humor, smešno, smešno, trolling, iwanga, chlundzh, iwanga in mariana, iwanga rap, japonska in marian rv, iwanga songs, iwanga novi video, Ivangai poljubi z Maryano, itd.
 • Naslednji seznam oznak za "Utuba" - za ustvarjalce svetilnikov. Seznam vseh priljubljenih ključev cenzure: simulator, igra, igra, elektronska glasba, hotfile, alkohol, zablode, ne, čudak, smešni, kopači, spletna "tura", kako ustreliti vreme, kakšen program je bolje vzeti iz vremenskih razmer, kako narediti letni vrt, dekle dozori
 • Seznam oznak za "Utuba", povezane z blogerji: vlog, blog, lepota, blog, moda, blog, nakupovanje, ličila , videz, ličila, nakupovanje, slog, modni blogerji, pregled, počitek, moda, kozmetika, oblačila, darila, lepota, Moskva, Soči, "bloggers", mesto, tsum, nakupovanje, delo, čelo starost, mama-blogger, razvoj otroka, kako drugi živijo, družinski video, domači video, resničnostni šov in
 • Kot lahko vidite, priljubljene oznake ne ustrezajo nobenemu videu.


  Oznake za Utuba: Seznam vprašanj

  Vprašanja za oznake so prav tako zelo priljubljena. Razdelili jih bomo v več skupin:
 • Tako imenovana čudna vprašanja. V kakšnem položaju zaspite? Kakšne so vaše prednosti in slabosti? Kaj si naredil pred enim letom na ta dan? Kakšno zgodovinsko dobo bi izbrali za življenje? Katero besedo vam je težko reči? Kako pokličete domov? Je tvoja čudna fobija? Kaj vam je vedno nadležno? Kaj počneš, ko si zelo srečen? Kaj lahko narediš?
 • Vprašanje o sebi. Namen vašega življenja? Katere so najsvetlejše lastnosti vašega lika? Najlepši trenutek vašega življenja? Kaj želite popraviti v preteklosti? Kaj vas lahko navdihuje? Najpomembnejše besede za vas? Kaj si danes jedel? Ali vam je lahko prevarati? Kaj vas je bilo v otroštvu strah?
 • "Če sem jaz". Če bi bil izdelek (žival, direktor, zdravnik, predsednik, čarovnik, zločinac, milijonar), ali bi bil (naredil, ne)?
 • O šoli. Je vaše ime v šoli? Katera je vaša najljubša lekcija? Ali imaš rad v šoli? Poznaš v šoli? Kaj počnete, ko vam je na uri dolgčas?
 • Blogerji in privrženci. Vaš najljubši blogger? Koliko kanalov imate v svojih naročilih? Koliko je star vaš kanal? Kakšen je vaš prvi videoposnetek? Ali se ne naročite na spletnega dnevnika?
 • Praviloma se izberejo vprašanja, na katera morajo vsi odgovoriti, kar pojasnjuje njihovo "virulenco".


  Skrivnost priljubljenosti

  Seveda ne slepo prepisuj vseh priljubljenih oznak za "Utoub". Seznam je prek vejiceneuspešno. Vse kar morate storiti je, da določite 10-15 tipk, ki bodo natančno odražale bistvo tega, kar prikazujete. Ne smejo biti le splošne, temveč tudi nujno odražajo vsako edinstveno vsebino. Pomislite na katerokoli vprašanje, ki ste ga vnesli, če ste želeli najti tiste, ki so bili posneti v vašem ustvarjanju. Združite oznake: "knjige" in "zanimive" - ​​"zanimive knjige". Pripravite mnenje: "Zanimive knjige - 2017". Pomaknite se po glavi in ​​poizvedite s priljubljenimi napakami: bloggerju dodajte espresso "Express" - "blogger".
  Oglejte si, kako se vaši konkurenti sklicujejo na svoje priljubljene videoposnetke (sam seznam utuba je skrit - njegov edini "vidi" robot iskalnika). Uporabite trik: medtem ko ste na strani konkurenta, z desno tipko miške kliknite "Prikaži kodo strani" in v oknu poiščite oznako. Vse! Vaš seznam oznak za Utuba je pripravljen!

  Izbor oznak

  Mnogi blogerji priporočajo uporabo orodja za načrtovanje ključnih besed (Google AdWords):
 • V vrstici "Vaš izdelek, storitev" napišite zadevo videoposnetka, po možnosti z eno besedo.
 • Na levi strani izberite "Pokaži le bližnje različice" - vključite "Samo tesno povezane možnosti".
 • Kliknite »Get« in uporabite prve oznake s seznama za vas - lahko jih tudi »potisnete« prek ključne besede, da poiščejo dodatne pritiske na tipke.
 • Oznake so pomembno orodje v podjetju Utube in ne samo. Te ključne besede ne pomagajo samo uporabniku, da najde tisto, kar potrebuje, temveč tudi blogerju, ki svoje ustvarjanje sklepa v cenjeni vrh.

  Sorodne publikacije