Kaspersky Alicexpress - Kako uporabljati? Kako shraniti na "Alyxpress"

Za nakupe v sodobnem svetu ni vedno treba hoditi na ulico. Nekateri ljudje so popolnoma pozabili na obstoj resničnih trgovin. S pomočjo interneta lahko celo plačate račune, rezervirate vstopnice ali mizo v vaši najljubši ustanovi, predvsem pa uporabniki "svetovnega spleta" kupujejo izdelke ali stvari. Za zadnjih milijon kupcev po vsem svetu so odkrili kitajsko spletno trgovino "Alyexpress". V nekaj letih je ta stran našla neverjetno popularnost. Dejstvo je, da je blago odpremljeno neposredno iz države izdelave, kar povzroča rekordno nizke cene. Izbira izdelkov je ogromna, tukaj lahko najdete stvari absolutno za vsak okus. Če iskanje ni zelo priročno (prevod imena blaga pušča veliko za želeti), lahko "hodi" v kategorijah. Tu boste našli oblačila vseh vrst in velikosti, gospodinjske potrebščine, elektroniko, otroško blago, kozmetiko, gospodinjske kemikalije in še veliko več. Poleg široke palete in nizkih cen, "Alyexpress" ponuja svojim strankam veliko zalog, posebnih ponudb in celo zaslužka programov za privabljanje kupcev. To temelji tudi na Kaspersky Service "Alyexpress". Več o tem, kaj to je, kako deluje in zakaj je potrebno, lahko izvedete več.


Alicexpress Cache: Kako uporabljati

Vsi bi radi prihranili denar za svoje nakupe. V ta namen iščemo trgovine, kjer potekajo promocijeali nižje cene. Pred kratkim so se ljudje učili o besedi kot blagajna, kar pomeni dobesedno "denar nazaj". Mehanizem takšnega programa je dokaj preprost. Naredite nakup, nato pa vam del denarja vrnete, na primer z bančno kartico. Veliko ljudi se takoj sprašuje, če je donosno vrniti denar za vas?
Posebej o spletnem mestu "Alyxpress" sodeluje z mnogimi novimi ponudniki storitev za stranke. To pomeni, da kupec ne vrne mesta, ampak svojega partnerja. Sprva, za privabljanje denarja dobi storitev, in šele potem jih prenese na kupca v trgovini. Po enakem načelu je urejeno tudi delo storitev gotovinskega bančništva in drugih spletnih trgovin. Odstotek donosa, ki ga ni težko uganiti, je odvisen tudi od storitve Keshkeker. V zadnjem času so se taka spletna mesta vedno bolj pojavljala. Mnogi ljubitelji "lahkega denarja" iščejo vrzeli za pasivni zaslužek in s pomočjo spletnih trgovin je to najlažja stvar. Najbolje je, da dajemo prednost dokazanim sredstvom, kar vam bomo povedali malo kasneje. Medtem pa vam bomo povedali, kako poteka postopek vračanja in kaj je potrebno, da se vključite v program, kot je Kaisbeck ("Alyxpress"). Kako uporabljati takšna spletna mesta?


Registracija pri storitvi

Kaj ne bi smelo biti zaskrbljeno zaradi novoustanovljenih kupcev keesbakerja, to je registracija. Na podlagi načela storitve, bolj bodo pritegnili stranke, bolj bodo lahko zaslužili. Iz tega sledi, da so ti podobnibodo storili vse, kar je v njihovi moči, da bo postopek registracije hitro in enostavno. V večini primerov morate vnesti samo e-poštni naslov in vnesti geslo. Za več podrobnosti o registraciji na vsaki od najbolj priljubljenih strani, bomo govorili spodaj. Potem boste morali aktivirati račun, standardni postopek. Pojdite na pošto, sledite povezavi - in končali ste. To je minimum, ki bo dovolj za vračilo denarja po nakupu (Aliexpress Cache). Registracija je potekla.

Keshbek iz banke

Rad bi odprl še eno majhno skrivnost: lahko uporabite dvojni kachechek. Glede na to, s katero banko delate, so tam na voljo različni predpomnilniški programi. To pomeni, da lahko vrnete denar ne samo na mesta, ampak tudi na banko. V povprečju boste prejeli 3-4% nakupa. Enako se lahko vrne iz bančnega programa. Kako priti do blagajne na "Alyxpress", bomo povedali. Pokličite telefonsko številko banke ali poiščite v najbližji podružnici podobne promocije. Strinjam se, zelo dober način, da prihranite denar, še posebej, če ste oboževalec spletnega nakupovanja. Umik denarja je odvisen tudi od samega partnerja Keshkekerja. Nekatera spletna mesta ponujajo dvig katerega koli zneska. Drugi zahtevajo, da počakajo na akumulacijo določenega zneska za proizvodnjo. Na primer, lahko dvignete sredstva samo, če imate že 200 rubljev na računu. Prišel je čas, da ugotovite, kako vrniti Kaspersky Cache iz Aliexpress.

Shema nakupa s programom keshbec

Tudi tukaj ni popolnomanič zapletenega. Kako alesexpress deluje? Po registraciji pridete v pisarno. Verjetno boste našli zavihek s seznamom trgovin, s katerimi ta storitev sodeluje. Nato dobite posebno povezavo, po kateri lahko pridete do potrebne trgovine. Ko pridete do vira, opravite nakup tako, kot se navadite. Po tem, samo čaka na povračilo. Najpogosteje boste takoj pokazali, koliko odstotkov porabljenega denarja se vam bo vrnilo iz ene trgovine. Če govorimo posebej o storitvi, kot je predpomnilnik Alyxpress, se povratne informacije uporabnikov sistema popravijo le zaradi dolgega čakalnega obdobja. Glede na to, da izdelki Aliexpress prihajajo neposredno iz države izvora, je lahko rok dobave precej dolg, v povprečju - mesec. Predpomnilnik je nastal šele, ko potrdite prejem blaga. Včasih pričakovanje povračila traja več mesecev, nestrpni kupci pa se naveličajo čakanja. Opominjamo vas, da se bo denar, ki ga uporabljate, v vsakem primeru vrnil. Toda kaj je najboljši Alesex cache?

Storitev LetyShops.ru

Nakup s predpomnilnikom na "Alyxpress" je odličen način, da prihranite denar. Odličen pomočnik-keylogger lahko mesto LetyShops.ru. Je eden največjih in najbolj konkurenčnih virov za nakup denarja v spletnih trgovinah. LetyShops je opremljen s svetlim in uporabniku prijaznim vmesnikom, kar bo enostavnorazumeti tudi začetnega kupca spletne trgovine, ki želi uporabljati predpomnilnik aliexpress. Razumeti. Kako priti do predpomnilnika na Aliexpress? Začnimo z registracijo LetyShopov. Dovolj bo, da vnesete e-poštni naslov in dobite geslo. Obstaja alternativna možnost registracije. To lahko storite prek priljubljenih družabnih omrežij. Potem bo vsa potrebna podatkovna storitev prejela prek izbranega vira. Če ste se še vedno odločili za prvo možnost - prejeli boste potrditev na pošto, bo dovolj, da greste skozi povezavo. Tukaj boste prišli v pisarno. Dodate lahko nekaj osebnih podatkov o sebi: spol, starost, polno ime itd.

Skrivnosti LetyShops

LetyShops je dober tako, da vsem začetnikom ponudi poskusni nakup. Nakup ne bo realen in za virtualni denar. Potrebno je hitro razumeti, kako storitev deluje, in v prihodnje narediti enake manipulacije s temi izdelki. Storitev je na voljo dvigi od 500 rubljev. To pomeni, da se znesek, ki se ni nabral v vašem računu, ne more zbirati. Ampak ne skrbite zaradi tega, ker je odstotek vračanja s tega mesta pomemben in že za nekaj manjših nakupov bo ta znesek že zbran. Nekateri uporabniki sprva niti ne verjamejo, da se jim lahko vrne toliko denarja. Storitev deluje že več let in v tem času ni nikoli postavljala svojih strank.
LetyShops sodeluje s skoraj 900 trgovinami in Aliexpress sploh ni omejen. Če želite opraviti nakup z vračilom, pojdite navašo osebno pisarno, izberite trgovino (v tem primeru bomo iskali blago na Ali) in šli skozi povezavo do želene trgovine. Upoštevajte, da vam bo denar vrnjen samo, če nakupujete prek storitve. Če ste registrirani na strani-kashkebank, in iti v trgovino pod drugo povezavo - ne bo nobenega plačila.

Kako dvigniti denar

Uporabniki se zanimajo, kako vrniti blagajno od "Alyxpress" in kje dobiti denar. V osebni pisarni na desni si lahko ogledate več elementov menija. V razdelku Naročanje in finance boste videli, koliko denarja čakate, na primer, ste opravili nakup, vendar še niste potrdili prejema.Ko je nakup zaključen, bo denar trenutno na vašem računu, lahko pa odbijete denar za najbolj priljubljene sorte. elektronske denarnice, bančne kartice Ukrajine ali Rusije, in celo na račun mobilnega telefona.Ko shranimo na "Alyxpress" (blagajno) z LatyShops, smo ugotovili, kaj pa druge storitve?

Kako priti do blagajne na "Aliexpress" iz Cash4brands.ru

Stran je zelo priljubljena, vendar je število partnerskih trgovin nekoliko manjše, nekaj več kot 800. Kljub temu je številka pomembna. Registracija je zelo podobna storitvi, kot je opisano zgoraj. Obstaja več možnosti: z uvedbo pošte in gesla ali prek družabnih omrežij. Če izberete prvo možnost, sploh ne potrebujete potrditve. Lahko takoj začnete z delom. Tudi tu je izbira kategorij, kar pomeni, da se lahko takoj odločite samishranite predpomnilnik in določite kategorijo izdelka. Potem bo storitev iskalnika pobral seznam trgovin, kjer lahko opravite nakupe. Shema dela je enaka kot v LetyShops: gremo v račun, gremo skozi povezavo do trgovine, naredimo nakup in se veselimo vrnitve "cache". Prednost Cash4brands.ru je v tem, da ni treba čakati na kiosk tukaj, lahko dobite denar v nekaj tednih, medtem ko druge strani ponujajo čakanje nekaj mesecev.

Odstranjevanje sredstev na Cash4brands.ru

Cash4brands.ru se ponaša z načinom dviga denarja. Tukaj lahko dvignete vse zneske brez čakanja na akumulacijo določenega zneska. Na primer, lahko naredite majhen nakup in vrnete 10 rubljev, jih lahko postavite neposredno v elektronsko denarnico ali na telefon. Vendar pa je za umik na bančno kartico še vedno čakati, da bilanca stanja je 500 rubljev. Na splošno se je mogoče zanašati na spletno mesto Cash4brands.ru in ga zlahka uporabljati. Obstaja visok odstotek vračanja, ki ga zagotavlja "Aliexpress" predpomnilnik. Preglede lahko preberete tukaj, pri tem pa pustite prave uporabnike. In večinoma so pozitivne. Razmislite o drugi storitvi, vendar nekoliko drugače.

Spletna stran Ebates

Takoj postane opazno, da vir ni rusko govoreč. To lahko ustavi ljudi, ki ne poznajo tujih jezikov. Funkcija pomoči, ki je prisotna v nekaterih brskalnikih - poln prevod strani. Toda tudi tu lahko pride do težav, ker besede pogosto niso prevedene v odpravo in kontekst sploh ni upoštevan.predloge Ampak kljub temu, da je spletno mesto aktivno uporabljajo prebivalci številnih držav, da bi Kaspersky Aliexpress. Kako uporabljati Ebates in kje začeti?

Registracija na Ebates

V zgornjem desnem kotu vidimo majhen gumb "Pridruži se zdaj", od katerega se bo začela registracija. Vnesete lahko e-pošto in geslo ali uporabljate družabna omrežja. Toda, na primer, "Vkontakte" vam ni več pomočnik. Izbirate lahko med dvema možnostma: računom v Facebooku ali Google Računom. Potem je videz osebnega urada zelo podoben vrsti omaric drugih podobnih lokacij. Še enkrat v zgornjem desnem kotu vidimo, da smo prijavljeni v naš račun. Tam lahko vidite naročila, denar za sklep, priljubljene trgovine in opravite vse potrebne nastavitve. Preberete lahko tudi zgodovino strani in se seznanite z vročimi ponudbami. Kljub nekaterim nevšečnostim pri uporabi je Ebates ena najbolj trajnih lokacij in največja pokritost trgovin (približno tisoč). Torej, vas prosimo, da vaš "Aliexpress" blagajno tam. Kako uporabljati podobna spletna mesta iz različnih brskalnikov in kakšne so funkcije? Razmislite spodaj.

Kaj morate upoštevati pri nakupu s pomočjo keyloggerja

Povedali smo vam podrobno, kako lahko dobite keyloggle na Alixexu. Rad bi opozoril, da morate s takšnimi storitvami onemogočiti blokade in različne storitve, ki blokirajo prenos informacij, sicer tvegate nakup z vrnitvijo denarja in jih potem ne dobite na račun. Zdaj veste, kaj je Alixpress cache. Kako uporabljatiNi težko razumeti, in kar je najpomembnejše - možno je uporabiti novo znanje in ga kupiti v drugih trgovinah.

Sorodne publikacije