Skirime volnena tkanina: ID, opis, namen

V računalniški igri The Elder Scrolls: Skyrim - ogromne priložnosti za izdelavo različnih predmetov. Ne gre le za orožje ali oklep, ampak tudi za različne zoološke vrtove, predmete za njegov dom in podobno. V tem članku boste izvedeli, kje v igri "Skyrim" najti platno.

Kratek opis

Ta članek je zvitek, ki kaže, da je minilo veliko časa od nastanka. V svetu iger so ta drevesa aktivno uporabljali starodavni Nords, da so zavili mrtve vojake in vladarje. Po občinskem običaju mora biti ta obred obvezen pred pokopom v grobnici. Zaradi lanenega semena telo pokojnega ostane v celoti precej daljše.


Ta vir se uporablja tudi v Skyrimu "pri izvajanju različnih pokopalnih ritualov. Če govorimo o značilnostih vira, potem lahko zabeležimo njegovo težo in vrednost - 3 enote mase in 2 zlatnika. Smiselno je prodajati od trgovcev ali izvajati naloge. V obrti ni praktične uporabe izdelka, saj so rolice sčasoma izgubile svojo pomembnost.

Kje najti? tkanine v Skyr Ie. "Razmislite tako. Če se bistveno ne uporabljajo oznake in ukaze konzole, potem nihče ne moti, da sam zbere bombažno krpo v veliki igri. Če želite to narediti, uporabitenasveti za iskanje lokacij. Najprej je večino lana mogoče najti v nagrobnih spomenikih in pokopih ter na mestih okostij, trupel in dragobras. Drugič, številna platnena platna se nahajajo v bližini severnih ruševin in ruševin. Vendar bodite previdni, saj je na takih mestih veliko zombijev in okostij, ki so bili oviti, ko so jih zakopali v krpo. Zato so popolnoma ohranili mobilnost in celovitost okostja.

Dodajte tkivo z uporabo kode

Zadnja možnost, da hitro dobite artikel, je, da skupaj s posebno ekipo v Skyrim vnesete identifikacijsko platno. Pano lahko odprete s tipko "~". Nato uporabite ukaz player.additem 00034CD6 X in pritisnite tipko Enter. V tem ukazu je 00034CD6 identifikator lanu in namesto X morate nastaviti vrednost, ki označuje količino vira, ki jo želite pridobiti iz svojega inventarja. Z ukazom player.additem lahko dodate druge elemente. Za to morate poznati edinstveno ID številko in jo prilepiti v skladu z zgoraj opisanim primerom.

Sorodne publikacije