Kako namestiti Kaspersky? Navodila za namestitev

V naši digitalni dobi računalniška tehnologija vse bolj prodira na področje družbe. In že nakup računalnika ali prenosnika ni razkošje, temveč nujnost. Po pridobitvi osebnega računalnika mora uporabnik nujno razmisliti o varnosti svojega informacijskega prostora, ker je morda vsak posameznik nekoč slišal za računalniške viruse. Za začetnike je izbira in namestitev protivirusnega programa - problem ni povsem preprost. V tem članku bomo opisali, kako namestiti Kaspersky Anti-Virus, ki se je izkazal za enega najboljših na svetu.

Zakaj Kaspersky Anti-Virus?

Ta programska oprema je ustvarjena v svetovno znani "Kaspersky Lab". Je eno najstarejših podjetij na svetu, ki delujejo na področju virusne varnosti in je med petimi vodilnimi v svetu na področju razvoja protivirusnih izdelkov. Tudi njihovi programi veljajo za eno najbolj iskanih na svetu, imajo veliko nagrad in veliko pozitivnih mnenj na internetu. In kar je najpomembnejše - pred nekaj leti se je pojavila brezplačna različica. Zdaj lahko Kaspersky brezplačno namestite za eno leto.


Priprava računalnika pred namestitvijo protivirusnega programa

Tega postopka ne morete narediti, če imate nov računalnik in ga pravkar začnete uporabljati. Če ste nekaj časa uporabljali računalnik brez protivirusne programske opreme, morate pred namestitvijo programa Kaspersky preveriti, ali je na računalniku prisoten že obstoječi virus. To je dovoljKill v iskanje "virus preverite na spletu" in na prvi strani lahko že najdete potrebne storitve. Priporočeno:
 • Dr.Web Online Scanner;
 • ESET Online Scanner;
 • Panda ActiveScan.
 • Postopek namestitve

  V tem razdelku boste izvedeli, kako namestiti Kaspersky na letni osnovi. Postopek je zelo preprost:
 • Pojdite na uradno spletno stran. Kliknite gumb »Prenesi«.
 • Na strani, ki se odpre, znova kliknite "Prenesi". Nato zaženite preneseno datoteko Startup.exe. V oknu kliknite »Nadaljuj«.
 • Če ne potrebujete storitev Yandex, potem počistite potrditvena polja in kliknite »Nadaljuj«. Sprejemamo tudi licenčno pogodbo in pogoje.
 • Pritisnite "Set".
 • Ko namestite Kaspersky, kliknite na gumb za dokončanje. Program se bo samodejno zagnal in bo nadaljeval z registracijo izdelka. Ob koncu registracije pritisnemo gumb "Nazaj" v obliki puščice. V tem procesu je postopek namestitve končan in dobite brezplačno zaščito za vaš računalnik za celo leto. Po prenehanju veljavnosti licence ga lahko tudi znova podaljšate. Ustvarite lahko tudi račun Kaspersky, dejanje je absolutno neobvezno, vendar ga lahko razširite.


  Kaj so drugi prosti protivirusi?

  Torej ste dobili odgovor na vprašanje: "Kako namestiti Kaspersky Anti-Virus?" Toda poleg tega izdelka še vedno obstajajo dobre brezplačne rešitve.
 • Avast Free. Ta antivirus uporablja več kot 400ljudi po vsem svetu. Na voljo je upravitelj gesel, varen brskalnik, peskovnik, poseben način za ljubitelje iger. Res je, da ves čas nalaga plačano različico, vendar na splošno - dobra izbira.
 • Panda Antivirus. Antivirus z dobrim dizajnom vmesnika. Obstaja tudi način igre. Za ta izdelek je zagonska disketa. Z ustvarjanjem takšnega pogona lahko prenesete sistem tudi, če so virusi poškodovani. Nekoliko počasnejši od Avasta.
 • 360 Total Security. Antivirus izvira iz Kitajske. Prednost protivirusnega programa je, da vsebuje kar trije motorji iz različnih protivirusnih rešitev. Fleksibilno prilagodljiv, vendar je preveč različnih funkcij, tako koristnih kot neuporabnih.
 • AVG. "Light" antivirus, relativno priljubljen na svetu. Ekonomično porablja računalniške vire, enostavno upravljanje. Vse naprave lahko nadzorujete, če na njih namestite program AVG. Obstaja tudi funkcija nepovratnega brisanja datotek, kar pomeni, da jih ni mogoče ponovno vzpostaviti.
 • Avira. Tudi priljubljena anti-virus, ki se podeljuje visoke ocene. Dobro skenira viruse, obstajajo koristne dodatne funkcije, kot je odjemalec VPN ali upravitelj gesel. Slaba stran je slabo zasnovan vmesnik in skrb za oglaševanje njihovih dodatnih izdelkov.
 • Vgrajen protivirusni program Windows. Ne morete skrbeti z uporabo Microsoftovega vgrajenega sistema Windows. Ni potrebe po namestitvi in ​​konfiguriranju, minimizira sistemske vire, hkrati pa dobro varuje, vendar je funkcionalnost zelo preprosta, neprivlačna.
 • Sorodne publikacije