Seznam glavnih junakov Skyrima

V slavni Skyrimovi igri znakov je preprosto neverjetna količina. V vsakem mestu in zunaj se lahko srečamo z določeno osebo, da jo izpolni. Posledično lahko junak postane spremljevalec osrednjega značaja. Seznam je preprosto ogromen, če pa se želite seznaniti z najpomembnejšimi osebami tega projekta, potem morate prebrati ta material.

Protagonist

Ustvarjanju lika v Skyrimu je treba pristopiti z vso odgovornostjo, saj ni preprosta anonimna oseba, preko katere se neposredno obrne na igralca. Uporabnik prevzame nadzor nad zadnjim zmagovalcem - Dovakino. Takšni ljudje so Akatosa blagoslovili s krvjo močnih kuščarjev. Uporabijo lahko posebna uroka "zmajev krik", toda glavna značilnost je absorpcija duš, ki se prekrivajo. Razvijalci so protagonista naredili veliko osebnost, vendar so igralcem dali priložnost, da pokažejo svojo ustvarjalnost. S pomočjo velikega urednika uporabniki ustvarijo videz, izberejo dovakinsko dirko in se pritožujejo tudi nad njegovim imenom.


Kontroverzna osebnost

V Skyrim-u igra liki niso vedno izrazito dobri ali zli. Obstajajo nasprotujoče si osebnosti po vrsti Ullrich Dwarf. Z njim bo igralec uveden v začetno fazo, ko bo izveden. Imenuje se pravi kralj pokrajine Skyrim, ker je ubil baklo v dvoboju, ki je nosil ta naslov v tistem trenutku. V svojem življenju se je človeku uspelo razlikovati s številnimi svetlimi dejanji. V otroštvuŠtudiral je sivo in poskušal slediti poti glasu. Ni končal študija, ampak je pobegnil v vojno. V 174, 4 se je Eri Ulfric strinjal z Igmundom in napadel mejo, kjer so živeli izgnati. Ni se držal reda imperija, za katerega se ne bi smeli dotakniti. Dejstvo je, da so Talmorci takrat že zaposlili mladega bojevnika. Gurman je v mestu uredil krvavi pokol, mučil in usmrtil ne le prevaranta, ampak tudi avtohtone Sever. Dogodki v igri vzbujajo upor za svobodo pokrajine in zaseda položaj Jarle Windhelm. Igralec v vlogi Dovakina ga lahko podpira ali govori na strani imperija.


Poveljnik cesarstva

Med pomembnimi osebami v Skyrimu bi morali omeniti tudi generala Tullyja, ki je tudi član borb, vendar že s strani imperija. Ta človek je bil viden v prologu, ko naj bi se izvršila usmrtitev. Ulfricu je povedal, da pravi vodja nikoli ne bi ubil kralja na severu s pomočjo Voice, samo zaradi prestola. Po napadu na alduinskega zmaja in kasnejših dogodkih je general postavil svoj sedež na samoto trdnjave Pokhmury. Prav tam razvija nove strategije za boj proti upornikom. Igralec lahko prevzame strani cesarstva in odnese Legijo neposredno v vrsti Tulija. On bo izdal naloge v liniji državljanske vojne. Sama general ne mara norde, čeprav jih obravnava z ustreznim spoštovanjem. Znak se je rodil v Syrodile in v času dogodkov v igri je eden od najbolj izkušenih vojaških poveljnikov v cesarske čete. Poslan je na najbolj vroče točke in ima svoje pogledestanje v državi. Tulio na primer ne podpira zatiranja temnih vilin v Windhelmu.

Dark Cardinal

V igri Skyrim bo za spreminjanje videza ali dodajanje novih osebnosti potrebna moda za znake. Ne pričakujte, da bodo igrali pomembno vlogo v tem vesolju, ampak zaradi raznolikosti. Kar se tiče protagonistov, je treba tukaj omeniti Maven Black Veres. Je lastnica mesta Riften, poimenovanega po njenem priimku. Vsi ljudje v tem kraju vedo, da je njegov vpliv večji kot vpliv jarla. Pod njenim pokrovom obstaja cehovski tatovi. Ženska jim pomaga in rešujejo svoje težave v zameno. Ko igralec opravlja nalogo podpore cesarski legiji, Maven postane vrata v mesto. Ta ženska čuti moč in z njenimi besedami morajo vsi ljudje upoštevati Riften. Če izvedete preiskavo v ženski hiši, lahko ugotovite njeno povezavo s črnim bratstvom. Glede na govorice je Mawen nekoč držal obred Black Sabbath za umor Christopha Bartleya. V gostilni "Harvested Mare" je pismo, ki potrjuje to zanimivo informacijo.

Vdova kralja

V igri Skyrim je težko najti igro čudovitega lika. Številne dirke se ne razlikujejo po zunanji eleganci in pogosto gledajo na ljudi brez časa za pomembnejše poklice. Izjema od pravil je pravica, da se ženska poimenuje Elisha Beautiful. Je vdova kralja Toruga in v času Dovakinovih dogodivščin zavzema položaj velmože Haafingare. Njene ambicije glede prihodnosti vlade v Ljubljanipokrajina je vidna s prostim očesom, ženska pa se odlikuje tudi z ostrim umom. Razume, da podpora generala Tullyja ni najboljša izbira v boju za oblast. To ne bodo odobrili mnogi Nords, toda proti Ulfricu Boomerju ni nobene možnosti brez Legije. Elisif razumno misli, da je vodja vstaje le posvojitelj, ker je ubil Toruga s silo Voice. Med svojimi pustolovščinami lahko Dovakin obišče mesto, se pogovarja z njo in prevzame nalogo. V njej prosi, da bi svojega moža pripeljala v hram v Talos. Med ženskimi liki v Skyrimu ima Elisif pomembno vlogo na ploskvi. Podpira moč cesarstva, vendar proti prepovedi čaščenja Talosa, ki ga je Talmor uvedel po vojni.

Vodja težke kategorije

V igri Skyrim so značaji v številnih ključnih osebnostih pogosto zapleteni in sporni. To se je zgodilo tudi pri Madani, ki se je razglasil za vodjo Izhoya. Leta 174 AD4 je dvignil upor proti imperiju in zavzel mesto Markart. Večji del severa je odpeljal, kar je opozorilo na Ulfrica Burevisnika. Prihodnji vodja vstaje se je odločil za zatiranje tega upora, v bitki je aktivno uporabljal Glas, ki je prinesel zmago. Takrat se je Imperij strinjal s priznanjem Izhojeva, a Ulfric mu ni ustrezal. Vzel je Markarta, uredil pravi zakol in Madanahu je grozil, da bo umrl. Shranil ga je Tonar Sribnaya Krov, vendar ga je 25 let postavil v rudnik Sidna kot kazen. Ves ta čas Madani je nameraval pobegniti in se maščevati. Dovakin se bo z njim srečal, ko bo raziskal čudne dogodke v LjubljaniMarkart

Sorodne publikacije