Italijanski profesionalni aparat za kavo za kavo (ocene)

Hitri tempo življenja vedno vključuje kratke odmore za skodelico dišeče kave. Takšna razvedrilo ne daje le energije, temveč vam omogoča tudi, da dobite čustveno sprostitev, ki je pomembna za poslovno osebo. Da bi zadovoljili povpraševanje kupcev, lastniki kavarn postavijo svoje zgradbe v bližini pisarn. Namesto osebe, ki lahko kuhamo kavo okusno, profesionalni aparat za kavo za kavarno služi kot odlična alternativa.

Kaj je agregat za kuhanje kave

Uvedena tehnološka ideja je ljudem prinesla neprecenljivo pomoč. Zaradi sodobnih tehnologij se čas bistveno zmanjša in pijača se slabša od kave, ki jo kuhamo ročno.


Pred opustitvijo dragih užitkov je treba paziti na prednosti profesionalnih aparatov za kavo v kavarnah. To je še posebej pomembno za tiste, ki nameravajo najeti ali kupiti lastno kavarno in se bodo tesno ukvarjali s tovrstnim poslom. Tukaj so glavne značilnosti, ki ločujejo aparate za kavo:
 • Uporaba pripomočka pospeši pripravo pijače, saj lahko po pol minute obiskovalec uživa v rafinirani aromi kave.
 • Da bi ohranili optimalno temperaturo vode za daljši čas, se termostat nahaja znotraj enote.
 • Naprava lahko istočasno pripravi več možnosti za kavo. Opremljen je s skupinskim načinom vodenja za pripravo espressa.
 • Profesionalni aparati za kavo v kavarni imajo več kotlov.
 • V enoti je to mogočeNeočiščena kavna zrna je varno namestiti, saj jih samodejno čisti samostojno.
 • Oprema za najem je opremljena z mlinom za kavo. • Vrste kavnih avtomatov

  Ne glede na to, kako lastnik kavarne načrtuje razširitev svojega poslovanja, se mora seznaniti z obsegom sklopov, ki jih obravnavamo. Trg za nove tehnologije lahko ponudi naslednje možnosti:
 • Polavtomatski.
 • Kavni avtomati za pripravo kapućina.
 • Skupna varianta z mlinom za kavo, namenjena čiščenju in kuhanju kave iz zrn.
 • Z vgrajeno funkcijo za pripravo pijač v kapsulah.
 • Superautomati, ki omogočajo kuhanje espressa.
 • Lastnik velikega kavarne ali restavracije, ki bo upošteval njihove prednosti in priložnosti, bo lahko izbral nekaj možnosti. Da ne bi ustvarjali "pasti" v vašem delu, je bolje kupiti profesionalne aparate za kavo v kavarni. Fotografije v članku ponazarjajo nekatere modele takšne opreme. Pri izbiri tehnološke naprave za določeno ustanovo morate vedeti, da obstajata dve glavni vrsti naprav - ročni in avtomatski. Slednji so izdelani z vgrajenim mlinom za kavo in zlasti izdelani v Švici. Ročne naprave lahko izberete iz italijanskega proizvajalca.

  Polavtomatski

  Ta tehnološki izum je delno opremljen z avtomatskimi funkcijami in je bolj primeren za majhne obrate, kot so prigrizki ali pisarniške zgradbe z majhnim pretokom ljudi. Uporaba te naprave zahteva odbarista zaradi pozornosti in natančnosti. Kljub dejstvu, da je polavtomatska naprava zelo enostavna za uporabo, lahko neupoštevanje nekaterih pravil povzroči okvaro strojne opreme.
 • Najprej je treba urediti količino vode, ki se izlije.
 • Drugič, spremljati kakovostno predelavo kavnih zrn. Dovoljeno samo srednje brušenje, sicer lahko pride do okvare stroja.
 • Ročni avtomobili se razlikujejo v številnih prostorih za skodelice (skupine). Primerna oprema za majhno ustanovo bo možnost dveh skupin. V naprednejših napravah za vsako delovno skupino je zgrajen ločen kotel.

  Oprema za veliko kavarno

  Profesionalni kavni aparati za kavarne bi morali imeti več kotlov. Bolje je izbrati napravo z največjim številom. Enako lahko rečemo za skupine Espresso kanalov. V prodaji so tudi avtomobili s štirimi enotami. Če nameravate prodati kavo v veliki sobi, je treba pred nakupom opreme odšteti vse stroške. Pri nakupu profesionalnih aparatov za kavo v kavarnah je treba upoštevati dva dejavnika: produktivnost in obremenitev. Pregledi lastnikov kavnih hiš kažejo na preizkušeno znamko - Elektra, Saeco. Podatkovni nosilci italijanske blagovne znamke so zanesljivi v delovanju in omogočajo hitro servisiranje strank. Za prostorne sobe je na voljo oprema, ki lahko za 1 uro zagotovi aromatično skodelico kave. Zato bo donosno kupiti tako profesionalno kavo za kavarno. Supermarket Schaerer Kava Vito, ki je znan po svoji produktivnosti, je optimalenmožnost za ta namen. Naprava je sposobna služiti stranki brez človeškega posredovanja.

  V tem članku so predstavljeni najboljši proizvajalci kave

  italijanski profesionalni aparati za kavo v kavarni, ocene, ocene. Modeli italijanskega proizvajalca Delonghi veljajo za najboljše. Zasnovani so tako, da delujejo z velikim številom strank in so znani po svoji praktičnosti. Podjetje proizvaja sorodne izdelke za nego pripomočka. Pridobitev od ugledne blagovne znamke se lahko dopolni z vsemi vrstami podpor, dodatnih kapacitet in posebnim orodjem za čiščenje opreme.
  Priljubljen proizvajalec ni slabši od nemškega podjetja - Melitta. Profesionalni kavni avtomati te družbe so visoke kakovosti. Lastniki opreme iz zgoraj navedenih znamk so zelo dobri glede te tehnike. Kljub visoki ceni so zadovoljni, da se ne ukvarjajo s popravili aparatov za kavo. Odlična možnost proračuna je strojna oprema Philips in Panasonic. Enote srednje kategorije niso tako dobre kot draga oprema, njihova storitev pa je na visoki ravni. La Cimbali (Italija) - cenovno ugoden model, ki vam omogoča kuhanje približno 300 skodelic pijače. O tej profesionalni aparat za kavo za kavarno samo pozitivne ocene. Lastniki majhnih obratov najdejo precej racionalno opremo. Pozornost je treba nameniti nekaterim podrobnostim. Na primer, pijača, narejena v kapsulnem aparatu za kavo, bo stala več, enota za črpalko pa jo bo lahko naredila hitrometodo. Po številnih pregledih je ocena italijanske tehnologije na najvišji ravni.

  Kako ustanoviti podjetje

  Oseba, ki teče mimo kavarne ali restavracije, nima vedno časa, da bi ga pogledala, vendar se ne bi odrekel kavi. Za takšne ljudi je kavarna na kolesih, ki se sama približa stranki na priročnem mestu zanj. Takšno napravo je bolje premikati v velikih območjih, kot so železniške postaje ali poslovne stavbe. Mobilni vagoni delujejo od baterije in za njihovo uporabo vam ni treba imeti lastne sobe. Za tiste, ki nimajo sredstev, lahko začnete svoje podjetje z najemom kavnega avtomata (opremljenega z mlinom za kavo). Včasih se boljša poslovna priložnost za začetnike. Nekatera podjetja za prodajo kavnih napitkov dobavljajo stroje za izdelavo takšnih pijač. Da bi pospešili svojo tehniko, dajo kavi stroj v zameno za določeno število kapsul, ki jih kupijo. Ko se dobiček pomnoži in imate možnost razširiti svoje poslovanje, bo lažje preiti na naslednjo stopnjo. Namreč - razmišljati o nakupu profesionalnega kavnega aparata za kavarno. Izkušnje nekaterih poslovnežev kaže, da bo potrebna oprema potrebovala 150.000 rubljev. Morda bodo nekateri pomagali pri nakupu končne franšize.

  Nekaj ​​nasvetov

  Pri izbiri profesionalnega aparata za kavo za kavarno morate vedno sodelovati s trdnimi podjetji, ki so se izkazala zanajboljših proizvajalcev. Ta oprema je zanesljiva in ima vedno garancijo za vzdrževanje in montažo. V lokalnih servisnih centrih bo lažje popraviti kosovno opremo, zato je bolje kupiti aparat za kavo na vašem območju. Smiselno bi bilo posvetovati se s pristojnimi ljudmi, ki so na tem področju dosegli določen napredek. Lahko je lastnik barov in restavracijskih delavcev.

  Zaključek

  Med tako različnimi tehničnimi modeli je težko izbrati profesionalno kavo za kavarno. Lastniki kavarn morajo upoštevati vse nianse - porabo električne energije, popravilo opreme, prostor, ki ga zasedajo, in čas, porabljen za delo. Prefinjen pristop vam bo pomagal določiti pravo izbiro opreme in zagotoviti potreben pretok strank v pravočasno kuhani skodelici vesele pijače.

  Sorodne publikacije