Glavni meči v Terarijah

Danes bomo razpravljali o najbolj razširjenem orožju v igri "Teraria" - meč junaka. Ta vrsta zaščite je učinkovita v boju proti blizu. Obstaja več vrst mečev. Danes bomo govorili o vsakem od njih.

Široka izbira

Začnimo torej praktični pogovor o igri "Teraria". Meči lahko povzročijo znatno škodo. Široke različice orožja imajo velik polmer škode kot kratke. Vendar pa je njihova izdelava dražja, stopnja napada pa hkrati nižja. Meči v "Terraria" so učinkoviti proti bitjem s skokom. Uporabljajo se lahko tudi v boju proti letečim in podrtim nasprotnikom. Leseni meč je najšibkejši. Njihova škoda je 17 točk na sekundo. Bakrov meč je najšibkejši od kovinskih sort. Proti letečim pošamam je učinkovitejši od nožev.


Nenavadne vrste

Meči v "terorizmu" so edinstveni. Ta vrsta vključuje orožje, ki spada v okvir klasičnega. Nekateri taki meči ne morejo biti izdelani z lastnimi rokami. Večina ima določene učinke. Na primer, odletite z delci ali osvetlite teren. V nekaterih primerih je dovolj, da pritisnete levi gumb miške. Za takšno orožje je roka zombijev. Imamo sredstvo za zaščito, ki je najučinkovitejše v boju proti blizu. Pade iz zombijev. Možnost, da bi ta izdelek dobili na ta način, je 0,4%. Izguba orožja se lahko primerja z volframovim mečem. Na začetku grafa je to orodje lahko zelo koristno.

Kositer, kaktus in železo

\ tMnogi meči v "Terraria" lahko zadenejo samo enega sovražnika iz množice. To je treba upoštevati pri napadu na skupino nasprotnikov. Kovinski meč je zelo učinkovit proti letečim pošastom. Morajo zavrteti za več škode. Igra ima tudi širok kaktusov meč. Ima zelo značilen videz in je relativno velik. Najbolj učinkovito orožje je v puščavi. Železni meč je tretje najmočnejše orožje te vrste. Še močnejša sredstva bodo obravnavana.


Druge možnosti

Svinčev meč je primerljiv s srebrom. On je šibkejši od volframa, vendar močnejši od železa. Nemogoče je razpravljati o mejih v "Terarijah" brez srebra. On je šibkejši od volframa, vendar močnejši od železa. Nadalje na ravni moči, ki ji sledi volframski meč. Je odlična alternativa srebrni sestri. Potem je tu še zlati meč. Nadomešča "relativni" volfram. Najmočnejši kovinski meč je platina. Odlična alternativa zlati možnosti. Naprej je meč, imenovan "Smrt sveta". Ustvarjen je na nakovalu desetih demonitovih ingotov. Ima visoko hitrost napada in neznaten razpon porazov. Ko uporabljate to orožje, ostanejo sledi temnih delcev. Pri ustvarjanju "babice noči" orožje deluje kot sestavina. Naslednji je meč z imenom "Krvavi mesar". To je protivirusna različica Smrti sveta. Ob napadu proizvaja rdeče delce. Sledi kobaltov meč. Lahko ga ustvarite sami. Deset potrebuje tokobaltni ingoti. Ima hitrost do 39 poškodb. Če pritisnete levi gumb miške, se bo nenehno premagal. Naprej je paladijev meč. Narejeno na svinčnem ali železnem nakovalu. Kot sestavine se uporablja 12 paladijskih ingotov. Ta meč je sposoben proizvajati avtopark. To lahko učinkovito nasprotuje obema stranema. Še močnejši je mitrski meč. Lahko ga narediš z lastnimi rokami. Ustvarjen na orhali ali mithril nakovalu. Nato sledite orichalkovy meč. Lahko ga ustvarite sami. Narejen je iz dvanajstih orchalok ingota.

Sorodne publikacije