Prebrskajte Logitech MK240 tipkovnico in miško

Predstavljamo elegantno dekoracijo na delovnem mestu - Logitech MK240. To je komplet za brezžično tipkovnico in miško podjetja Logitech. V tem članku bomo ločeno analizirali obe napravi. Spregovorimo o njihovi zasnovi, načinu povezave in podrobnih tehničnih specifikacijah ter sistemskih zahtevah. Po zaključku branja članka, boste lahko razumeli, ali je vredno kupiti ta komplet ali ne.

Oblikovanje

Dizajn Logitechove brezžične Combo MK240 Black USB (920-005790) ima elegantno modro osvetlitev in črno barvo matirane plastike. Ta pogled je seveda sposoben okrasiti vaš delovni prostor.


Tipkovnica

Zahvaljujoč kompaktnosti in poenostavljenim oblikam, standardnemu formatu tipkovnice ANSI, pa tudi nastavljivim nogam, vam Logitech MK240 daje naraven položaj pri delu. Zahvaljujoč prefinjeni zasnovi tipk z nizkim profilom, bo tipkovnica zagotovila udobje in tiho pri vsakem pritisku. Treba je omeniti, da Logitech MK240 uporablja kombinacije tipk Fn in večfunkcijske tipke F1-F12, da izpolnijo pomanjkanje večpredstavnostnih tipk. S temi gumbi lahko preprosto upravljate glasnost, internetne aplikacije in module osebnega računalnika. Brezžična tipkovnica Logitech MK240 vam bo zagotovo prinesla veliko prijetnih občutkov. Prav tako ne pozabite, da komplet vključuje brezžično miško.

Miška

Brezžična miška Logitech MK240 Black (920-005790) USBima klasično ergonomsko obliko srednje velikosti. Poleg tega je popolnoma simetričen, zato je primeren tako za desno kot za levo roko.


Gladka poenostavljena oblika omogoča, da se udobno prilega vaši dlani, kar zagotavlja zanesljivo kontrolo kurzorja na zaslonu vašega osebnega računalnika. Optično sledenje 1000 dpi (1000 dpi) bo zagotovilo stabilnost pri uporabi Logitech MK240 Black (920-005790).

Brezžična povezava

Kot je navedeno zgoraj, imajo poleg sofisticirane barvne zasnove in ergonomske oblike naprave tudi povezavo Bluetooth z vašim osebnim računalnikom, kar prinaša udobje pri uporabi niza naprav.
Treba je omeniti, da ima Logitech Wireless Combo MK240 USB sprejemnik, ki je prednastavljen za delo s tipkovnico in miško. Vsak nabor naprav podpira tehnologijo Plug-and-Play ali PnP. Ta funkcija se dobesedno prevede kot "vklopljena in igra (pranje)." Ta tehnologija vam omogoča, da hitro določite konfiguracijo naprave v osebnem računalniku, kot tudi druge tehnične naprave. Brezžična tehnologija Logitech Wireless Combo MK240 Wireless PnP je predstavljena kot brezžična napredna povezava, ki deluje s 24 GHz. To zagotavlja podporo za stik med napravami na razdalji do deset metrov.

Poraba energije

Logitechov brezžični komplet za tipkovnico in miško napaja dve bateriji AAA. Pomembna značilnost pri teh elementih napajanjaLogitech Wireless MK240 lahko deluje brez zamenjave baterij do enega leta in tipkovnice do dveh. Gumbi za vklop in izklop omogočajo varčevanje z energijo samo, kadar je to potrebno.

Specifikacije

Zdaj je vredno posvetiti pozornost tehničnim značilnostim predstavljenih naprav. Tipkovnica ima dolžino 139 milimetrov ali 547 palcev, širina pa je le 288 milimetrov ali 1134 palcev, debelina pa je 21 milimetrov, ali pa je 837 cm. Naprava ima maso 312 gramov, kar ustreza 11 unčam.
Skupna življenjska doba baterije je 36 mesecev. Naprava ima možnost prilagajanja višine. Naprava je opremljena z zaščito pred vlago, ki jo ščiti pred razlitjem čaja, kave, pijač in podobno, kot tudi vlago v prostoru. Povezava Bluetooth uporablja delovno frekvenco 24 GHz, razdalja komunikacije pa doseže deset metrov. Število gumbov je sedeminsedemdeset. Dve postavitvi: ruski in angleški. Miš ima dolžino 60 milimetrov ali 236 palcev, širino 100 milimetrov ali 394 palcev, debelino 32 milimetrov ali 126 palcev. Mišica tehta 53 gramov, kar pomeni 19 gramov. Življenjska doba baterije je 12 mesecev. Ima klasično ergonomsko obliko in majhnost. Optični sledilni sistem ima visoko ločljivost 1000 dpi. Prav tako ima miška gladko in natančno kontrolo kazalca in drsnega kolesa.

Sistemske zahteve

Sistemske zahteve za brezžični komplet Logitech Wireless Combo MK240 so naslednje:
  • Združljivost z delovanjemMicrosoft Windows;
  • prisotnost vrat USB v ohišju računalnika;
  • Internetna povezava je na voljo za prenos na dodatni napravi programske opreme.
  • Zaključek

    Sedaj lahko sami naredite sklep in ugotovite, ali morate kupiti ta sklop naprav ali ne. Treba je omeniti, da so ta miška in tipkovnica odlični za delo na računalniku, toda kar zadeva igre, potem ne bodo mogli zagotoviti enake udobja kot profesionalni pripomočki.

    Sorodne publikacije