Kako dobiti popust na kfcfeedbackrus.com, pri čemer pustite povratno informacijo in prejemno kodo. Ljubitelji hitre hrane - o mreži restavracij KFC

Hrana je okusna, kultura storitev pa je "šepava". To mnenje drži večino ljubiteljev hitre hrane, ki si delijo svoje vtise o potovanju v eno od restavracij, ki so del KFC - druge ameriške prehrambene mreže. Eden od "čipov" institucije je popust na prihajajočo večerjo. Da bi ga uredili, je potrebno:

 • voditi pregled, izdan med zadnjim obiskom ene od omrežnih zmogljivosti. Stranka mora tu vnesti digitalno kodo;
 • Obiščite spletni projekt kfcfeedbackrus.com in pustite odgovor. Pridobite kodo za popust.
 • Postopek za diskontiranje je podoben testiranju. Omrežje pooblaščeno na tej strani za popust, sprva ponuja oceno kakovosti storitev in sanitarnega stanja restavracije, ki jo je obiskal pred večerjo.


  Nekateri uporabniki poročajo o neprimernem vedenju uprave kfcfeedbackrus.com. Pregledi teh ljudi so bili napisani po popustu na določenem mestu. Trdijo, da so prihranili veliko manj kot 10%.

  Kaj je znano o podjetju Kentucky Food Enterprise?

  Gre za drugo mrežo restavracij s hitro prehrano. Nekateri strokovnjaki se povezujejo s priljubljenostjo trga v CIS. Vsakdo, ki je zainteresiran za ocenjevanje storitev, ki temeljijo na Kentuckyju, lahko obišče spletno stran kfcfeedbackrus.com, da zagotovi povratne informacije in dobi kodo za popust pri naslednjem nakupu.Filozofija podjetja (če verjamete v oglaševalska besedila) vključuje uporabo samo svežih proizvodov, kupljenih pri lokalnih dobaviteljih. Ustanovitelj mreže je ameriški polkovnik Harland Sanders. Ciljna publika obratov za hitro prehrano so ljudje, ki nimajo časa za dobro kosilo.


  Poslovni meni večine ameriških restavracij - ohlajen piščančje meso. V restavracijah v Kentuckyju tudi ni izjem. Tu se piščanca postreže v prvotni ponjavi dveh vrst ("vroče in začinjene" ter "11 začimb in zelišč"). Poleg piščančjih kavarn v Kentuckyju lahko uživate tudi s sendviči, solatami, ocvrtim krompirjem, različnimi sladicami, skodelico kave in osvežitvijo s hladnimi napitki. Na voljo je tudi ločen meni za otroke. Če želite plačati 10% popusta strankam, obiščite spletno stran kfcfeedbackrus.com, da zagotovite povratne informacije in dobite kodo, ki jo boste morali vnesti v ustrezen stolpec potrdila trgovca, ki ste ga prejeli med zadnjim obiskom enega od živilskih izdelkov.

  Ali je oglas resničen? Mnenje strokovnjakov

  Neodvisni strokovnjaki, ki so obiskali eno od restavracij, da bi ugotovili resnično bestialno obljubo o oglaševanju, so dejali:
 • Tukaj kuhamo žganje (piščanec) zelo okusno;
 • Twister ("skorjasta" vreča, napolnjena s sirom, belo piščančje meso in zelenjava majoneze) je preveč zalitih z majonezo;
 • v cappuccinu je preveč pene;
 • v vseh sortah vratu so bili označeni ostanki čokoladne pijače.
 • Če je žuželka smajoneza in zelo penasto kavo so prepričani, da se pozitivno zaznavajo poznavalci teh naborki, nato nepravilno skrb za opremo za izdelavo majhen vrat - to je resna trditev.
  Na seznamu jedi, ki jih strokovnjaki niso všeč, vodijo krompirček. Kljub slabostim je Kentucky Cafe Network priljubljena. Eden od razlogov, zaradi katerih se ljubitelji hitre hrane vrnejo nazaj, je popust pri naslednjem nakupu. Za rusko govoreče stranke, da rezervirajo popust samo odprite stran kfc feedback rus.com pustite povratne informacije o higieni in kakovosti storitev v eni od restavracij.

  Razkritje nezadovoljnih obiskovalcev

  Vir negativnosti za nekatere obiskovalce ni bil samo nehigijensko in nesramno osebje. Razlog za nezadovoljstvo je goljufanje s strani kfcfeedbackrus.com. Če so odgovorili in dobili kodo s popustom, so bili stalni kupci presenečeni, ko so ugotovili, da niso obdržali obljubljenih 10%. Nekateri redni sodelavci razpravljenih institucij so poročali, da jih vznemirja pomanjkanje obrazca za povratne informacije na spletnem mestu.

  "Pozitivne povratne informacije o hitri hrani iz Kentuckyja - del oglaševalske kampanje"

  To so mnenja strokovnjakov, ki delajo na portalih - vrne. Svojo razsodbo pojasnijo z dejstvom, da se lahko ogromna količina pozitivnih pripomb, ki jih tradicionalna hrana "hitro fudovska", ki jo ponuja KFC, pohvali - ni nič drugega kot rezultat prizadevanj tržnikov.

  Sorodne publikacije