Lenovo A916 Smartphone: Lastnik pregledi, specifikacije in funkcije

Trenutno se v Rusiji na Kitajskem proizvaja veliko število mobilnih telefonov. Najbolj priljubljena blagovna znamka je Lenovo. Zahvaljujoč kakovosti in razumni vrednosti je pridobil ljubezen kupcev. Pomembno je, da proizvajalec proizvaja mobilno digitalno tehnologijo, ki se nanaša na različne segmente. Proračunska vrstica vsebuje pripomočke z indeksom A. Njihova postavitev je polna svetlih predstavnikov, ki se z absolutnim zaupanjem imenujejo zadetki. To je natanko to, kar je Lenovo A916. Ocene, pregled, specifikacije tega pripomočka bodo predstavljene v okviru tega članka. Govorimo tudi o prednostih in slabostih pametnega telefona.

Pozicioniranje

Na policah trgovin ni pomanjkanja izdelkov Lenovo. Leta 2014 se je črta dopolnila z novim pripomočkom. Po mnenju strokovnjakov, je vreden nadaljevanje tako znanih modelov, kot A820 A850 in A850 Plus. Po testiranju je Lenovo A916 prejel pozitivne povratne informacije. Priznan je bil kot izboljšan naslednik starih tradicij. V času izdaje je njegova vrednost znašala približno 110 USD. Zaradi tega je naprava vzela celico v srednjem cenovnem segmentu. Njegove lastnosti in strojna oprema se popolnoma ujemajo z zahtevami trga. Vendar se mobilne naprave vsako leto izboljšujejo, tako da je v letu 2017 A916 padel na začetni segment. Toda po mnenju mnogih kupcev je njegovo polnjenje pomembno za današnji dan.

Kaj natančno zanima naprava? Dovolj močne osnove,ustvarjen s popolnim 8-jedrnim procesorjem. Omeniti velja tudi pomemben diagonalni zaslon in njegove značilnosti. Ali je v njem kaj zanimivega? Razumimo.

Zaključek

Povezanost z določenim segmentom je pogosto dokazana z embalažo. Mnogi uporabniki, ki so videli polje, v katerem je nameščen pametni telefon Lenovo A916 4G (LTE), so ocene še zdaleč ne pohvalne. Narejen je iz zelo tankega kartona, ima nereprezentiran videz. Informacije na sprednjih ploščah niso dovolj. Kupec bo videl samo ime blagovne znamke, model in kratke značilnosti.

Toda celoten komplet lahko varno imenujemo bogat za pametni pametni telefon. Poleg naprave in baterije ima USB kabel, 1000 mA adapter, zaščitno folijo za zaslon in silikonsko ohišje. Obvezno s pripomočkom je zagotovljena dokumentacija, v kateri je garancijska kartica in uporabniški priročnik. Manjkajo samo pomnilniške kartice in slušalke. Za lastnike modela A916 je potrebno dodatno opremo kupiti.

Zunanje oblikovanje

Oblikovanje Lenovo A916 LTE pregledi strank pustite bolj pozitivno. To je predvsem posledica dejstva, da je takšna zunanja zasnova že veliko navajena. Na prvi pogled lahko vidite, da so se vsi elementi že dolgo uporabljali v drugih pripomočkih tega proizvajalca, vendar to ne povzroča močne kritike. Kaj vidi kupec? Sprednja plošča je precej standardna. Večina namenskega zaslona. Spodaj je nadzorna plošča na dotik.Nad standardnim vezjem se oddajajo leče prednje kamere, zvočnika in senzorjev. Zadnja plošča izgleda izvirno. Ta učinek je bil dosežen s posebnim premazom. Opravlja ne le estetski namen. Po mnenju večine uporabnikov, je zahvaljujoč tej površini, da telefon popolnoma ne zdrsne v rokah in je prijetno na dotik.
Na vrhu je proizvajalec priključek microUSB in priključek za stereo slušalke. Mehanski kontrolni ključi so na desni strani. Njihova lokacija je čim bolj priročna, zato se ne bojte, da bi telefon slučajno zdrsnil iz roke. Prvič, ko nekateri uporabniki čutijo nelagodje, ker so tipke zelo ozke. Ampak praviloma se navadiš nanje v nekaj dneh. Lastniki, ki so preizkusili svoj pripomoček v svojem delu, so prišli do zaključka, da je kakovost montaže odlična: ne praska ničesar, ni povratnega udarca in šuma. Domači kupec ima dve možnosti za izbiro barvnih možnosti: bela in črna. Najbolj priljubljena je Lenovo A916 8Gb Black. Mnenja kažejo, da je najbolj praktična v primerjavi z drugo kopijo, ki je izdana v beli barvi.

Zaslon: Lastnosti in odgovori

Po mnenju strokovnjakov ima A916 primerne funkcije zaslona. Seveda v njem ni nič posebnega, toda za "proračun" je zaslon preprosto odličen. Veliko kupcev je pritegnilo velikost. 55-palčna diagonala vam omogoča, da ta model izenačite s težavo. Slika je visoke kakovosti in ima ločljivost 1280x720 slikovnih pik.


Lenovo A916 je prejelpozitivne povratne informacije so v veliki meri posledica značilnosti zaslona. Ta element izpostavlja pripomoček v ozadju drugih naprav, s čimer se konkurenti premikajo iz vodilnih položajev v segmentu proračuna. Pri izdelavi zaslona so razvijalci uporabljali najbolj priljubljeno tehnologijo - IPS. Ta matrika ima širok kot gledanja, ostrino in kontrast slike. Zahvaljujoč sodobnemu razvoju, zaslon ne "uživa" baterije, zato jo lahko varno imenujemo energetsko učinkovita.

Kamera

Katere so druge prednosti Lenovo A916? Pregledi kupcev in strokovnjakov so pogosto posvečeni značilnostim kamer. Nič ni čudnega. Konec koncev, kitajski "Budgeter" je opremljen s 13-megapixel zadnjo kamero. Kakovost fotografij je res odlična. Na video posnetke, posnete z glavno kamero, tudi ni komentarjev. Proizvajalec je uporabil inovativno tehnologijo, ne da bi pozabili na bliskavico, samodejno ostrenje, digitalni zoom in fokus. Zahvaljujoč tej opremi ni mogoče primerjati kakovosti fotografij z vsakim srednjim segmentom.
Za prednjo kamero proizvajalec ni vzpostavil matrice visoke ločljivosti. To je storjeno, da ne bi povečali stroškov telefona. Po mnenju mnogih uporabnikov je za oddajanje video klicev in nizko kakovostnih zvočnikov dovolj 2 MP.

Polnjenje strojne opreme

Kaj bo pomagalo oceniti učinkovitost Lenovo A916? Ocene! Razvijalci v tem pripomočku uporabljajo sodobno blagovno znamko MTK6592, precej znano podjetje MediaTek. To je osemjedrni model, kot je Cortex-A7. Urafrekvenca procesorja je do 1400 MHz. Ko je način varčevanja z energijo vključen, se lahko frekvenca zmanjša na najmanj 300 MHz. Razvijalci predvidevajo možnost samodejnega izklopa računalniških modulov, ko se obremenitev zmanjša. Močan procesor omogoča namestitev programske opreme, ki je zasnovana za operacijski sistem Android. Programi delujejo hitro, napake se ne upoštevajo. Edina izjema so programi, ki so 64-bitni. To pojasnjuje dejstvo, da naprava uporablja 32-bitni sistem. Da bi lahko prikazali grafično podobo, je ta pametni telefon vgrajena grafična kartica Mali-450 MP4. Na zmogljivost vplivajo ne le lastnosti procesorja, temveč tudi količina pomnilnika. Operativen je en gigabajt. O zmogljivostih integriranega pomnilnika Lenovo A916 lahko slišite, da povratne informacije niso vedno pomirjujoče. To je mogoče pojasniti z dejstvom, da je z 8 GB uporabnikom na voljo malo več kot polovica. Položaj za shranjevanje programov, iger, slik in druge programske opreme prihrani prisotnost reže za pomnilniško kartico. Naprava podpira flash pogone do vključno 32 GB.

Samostojno

Kaj je življenjska doba baterije Lenovo A916? Pri povprečni obremenitvi problem traja približno en dan. Če pametni telefon uporabljate zelo redko, lahko računate na 2-3 dni. Ob zagonu iger na napravi bo trajanje baterije trajalo največ 6 ur. Te številke zagotavljajo baterijo 2500 mAh. Kot kaže praksa in primerjava s konkurenti, pripomočke, ki jih imajozmogljiv procesor in kapacitivni zaslon, redko delajo več kot 2 dni pri srednji obremenitvi. Zato značilnosti baterije Lenovo A916 samozavestno zavzema celico v srednjem segmentu.

Operacijski sistem

Razvijalci so na pametnem telefonu uporabili priljubljen operacijski sistem Android. Vendar povratne informacije lastnikov kažejo, da je različica 4.4 že zastarela. Stanje rešuje trdna lupina. Nameščen je na vrhu glavnega sistema. Po mnenju lastnikov je na daljavo spominja na iOS. Na žalost za napredne uporabnike ni nadgradnje sistema. Tisti, ki bodo šele zdaj kupili napravo, bodo morali uporabljati zastarelo programsko opremo.

Mnenje uporabnikov

Kakšne so prednosti ocen Lenovo A916 Owner Reviews? Najprej jih privlači moderno oblikovanje. Veliko pozornosti namenjamo velikemu kapacitivnemu zaslonu. Seveda je večina uporabnikov posebej dodelila ločljivost glavne kamere, zaradi katere so slike odlične kakovosti. Prav tako ni bilo nobenih pritožb glede uspešnosti. Edina stvar, ki straši veliko uporabnikov, je stara različica operacijskega sistema. Vendar pa je treba omeniti, da večina različnih aplikacij deluje hitro, brez težav. Prav tako se lahko v slabosti, glede na uporabnike, pripiše dovoljenje prednje kamere. Vendar pa ne pozabite, da je Lenovo A916 - "proračun", tako da je ta pomanjkljivost lahko odpusti mu.

Zaključek

Celo v letu 2014 je Lenovo A916 izdal recenzije in do danes se sliši le pozitivno. To je zelo dober rezultat za pametni telefon. Trenutnomodel je problem vstopne ravni. Odlično deluje z vsemi nalogami. In kar je najpomembneje, neposredni konkurenti, imajo enako razmerje med cenami in značilnostmi, ta pripomoček preprosto ni. Zato, če ne morete dobiti funkcionalno napravo od svetovno znanih blagovnih znamk, bo Lenovo A916 dobra alternativa.

Sorodne publikacije