Ponudnik internetnih storitev MTS: pregledi uporabnikov

V Rusiji je veliko registriranih vrst ponudnikov internetnih storitev. Zato ljudje, ki se želijo povezati z mobilnim ali domačim omrežjem, pogosto izgubijo in si ne predstavljajo, s katerim podjetjem bi se morali še vedno obrniti. Eden od najbolj zanesljivih načinov za izbiro najprimernejšega operaterja je seveda iskanje resničnih pregledov takšnih podjetij na spletu in seznanitev z njimi. To velja za vse ponudnike komunikacij, ki danes delujejo v Rusiji, vključno z enim najstarejših internetnih ponudnikov v Rusiji, MTS. Recenzije o storitvah, ki jih ta družba nudi našim strankam na spletu, so dobre in ne tako.


Nekaj ​​zgodovine

MTS okrajšava je interpretirana kot "Mobile TeleSystems". To podjetje je bilo ustanovljeno oktobra 1993 v Moskvi. Ustanovitelji so bili Deutsche Telekom, MGTS, Siemens in več drugih domačih delničarjev.
Prva bazna postaja MTS se je začela spomladi 1994 v glavnem mestu na ulici Yablochkova. Po določenem času je "Mobile Tosystems" namestil še 8 takšnih izdajateljev. Vsi so delali tudi v prestolnici. V regiji je bila leta 1997 odprta prva postaja operaterja MTS. Do začetka XXI. Stoletja je baza strank že presegla milijon ljudi. Leta 2001 je ta operater zagotovil celične komunikacije v 21 regijah države. V letu 2002 se je podjetje začelo širiti na mednarodni trg. Nato je ta operater namestil svoje stolpe v Belorusiji. V letu 2003 "Mobile""Telesystems" so začeli svoje dejavnosti v Ukrajini in Turkmenistanu leta 2005.


Do danes je to podjetje eden največjih ponudnikov internetnih storitev v Rusiji.

Kateri internet je na voljo od MTS uporabnikom

Danes ta družba svoje stranke povezuje tako z mobilnim kot z vodilnim internetom. Možna je tudi mobilna komunikacija iz MTS. normalno, 3G in LTE, pokritost tega operaterja do leta 2017 je ena So največji v Rusiji, MTS stolpi so tudi v majhnih vaseh naše države, vendar pa to podjetje v glavnem zagotavlja samo 3G-internet svojim strankam, v številnih okrožnih centrih in mestih pa imajo uporabniki možnost povezati se s 4G omrežjem tega ponudnika.

Ponudnik internetnih storitev MTS: Pozitivne povratne informacije strank

Kot pri vseh drugih komunikacijskih ponudnikih ima MTS seveda tudi in njene prednosti in slabosti. Glavne prednosti tega operaterja, po mnenju uporabnikov interneta, so:
 • veliko število tarif in s tem možnost izbire najbolj ugodnih od njih v tem primeru;
 • zelo nizki stroški storitev.
 • Pohvale ta operater je predvsem zato, ker strankam ponuja internetno povezavo po nekoliko nižjih cenah kot mnogi drugi sodobni ponudniki. Uporablja se za obamobilni in žični internet iz MTS.
  Do leta 2017 ima ta družba v primerjavi z večino drugih še eno pomembno, po mnenju potrošnikov, prednost. MTS danes - praktično edini ponudnik - ponuja uporabnikom mobilnega interneta neomejeno neomejeno. Na tarifo "Connect 4G", lahko stranke stranke povezati z omrežjem 4G (približno 1200 rubljev.), In 3G (približno 500-600 rubljev na mesec). Za primerjavo: Beeline, MegaFon in Tele-2 Rusom ponujajo največ 30 GB na mesec. In njihove storitve so nekoliko dražje.

  Glavni plus podjetja

  Prebivalci mest, velikih in majhnih, na vodilnih internetnih MTS se ponavadi nejasno odzivajo. Tudi v enem velikem naselju se lahko kakovost komunikacije tega ponudnika precej razlikuje. V vsakem primeru, ne zelo dobre ocene o domačem Interu, je na Mreži veliko MTS. Toda o celični komunikaciji tega operaterja so potrošniki mislili, da je celo zelo dobro. Še posebej dobre ocene internetnega ponudnika MTS v mreži so prebivalci vasi, okrožnih središč in predmestij. V oddaljenih območjih omrežje ujame tega operaterja bolje kot večina drugih. Seveda to ni vedno in ne povsod. Toda na Netu ima ta operater veliko dobrih ocen od vaščanov in majhnih vasi. Edina pomanjkljivost mobilnega interneta od MTS, tudi v oddaljenih naseljih, je, da je v prvih mesecih hitrosti povezave s temi strankamiPodjetje je zelo dobro, ni slabo. V prihodnosti se lahko na žalost močno zmanjša.

  Mnenja kupcev: Glavne pomanjkljivosti operaterja

  Tako je glavni plus mobilnih telesistemov dober signal v oddaljenih N /A. Največja slabost tega podjetja kot internetnega ponudnika je, da večina kupcev meni, da je zelo slaba tehnična podpora in ne zelo visoka raven storitev. Strankam tega podjetja je pogosto težko, da se ob morebitnih težavah, povezanih z uporabo interneta, obrnejo na operaterje MTS. Ja, in operaterji tega ponudnika običajno delajo, na žalost, kot uporabniki spletnega mesta, ki niso zelo kompetentni.
  Slabe ocene o ponudniku internetnih storitev MTS so tudi zato, ker si zaposleni v tem podjetju včasih dovolijo, da zavajajo stranke, ne da bi jim zagotovili kakršne koli informacije ali del njih. Če se želite povezati z internetom od tega ponudnika, je treba vedno upoštevati ruske državljane. Pred nakupom paketa ali plačilom nove tarife morajo uporabniki omrežja natančno preučiti vse odtenke izbrane storitve od MTS. Rahlo ponastavi ponudbo za servisiranje strank "Mobile Telesystems", da lahko na uradni strani tega ponudnika kadar koli postanete udeleženec klepeta s strokovnjakom. Če želite to narediti, morate na tej strani odpreti svojo sobo. Strokovnjaki v klepetu MTS so običajno zelo hitri. Hitrost internetaPonudnik MTS (pregledi o tem še niso zelo dobri in zaradi tega) daje strankam nizko. Stroški storitev Mobile TeleSystems so cenejši od številnih drugih operaterjev. Toda s hitrostjo, predvsem pa v velikih mestih, je večina ponudnikov to podjetje slabše.

  Po mnenju potrošnikov MTS-internet deluje v glavnem mestu.

  Ni posebnih odtenkov v smislu kakovosti storitev, ki jih MTS ponuja v različnih mestih Rusije. Trditve in dobre ocene uporabnikov interneta iz vseh delov države do tega operaterja izražajo praktično enako. V glavnem mestu Rusije, je to podjetje, kot je že bilo omenjeno, deluje od leta 1994. Pregledi internetnega ponudnika MTS v Moskvi so dobri in ne tako. Toda konkurenca med operaterji v glavnem mestu obstaja, seveda, zelo velika. In MTS v Moskvi, na lestvici ponudnikov, žal, je daleč od prvega mesta. Na primer, v letu 2017 je "Mobile Telesystems" po priljubljenosti zasedel le 17. mesto na seznamu telekomunikacijskih operaterjev.
  Pomanjkanje MTS v prestolnici, uporabniki opažajo pogoste zamrznitve, nizko hitrost interneta in še posebej izjemno nizko kakovost storitev. Da bi rešili problem, tudi najmanjši, morajo stranke tega podjetja običajno iti v njeno pisarno. Na žalost je praktično nemogoče dobiti pomoč od zaposlenih v mobilnih telefonih na telefonu.

  Kaj menijo o MTS v Sankt Peterburgu

  Zamisel o tem podjetju med prebivalci severne prestolnice je bila skoraj enaka zamisliMuscovites V Sankt Peterburgu, internet od operaterja uporabniki so povezani predvsem v paketu. Dejstvo je, da je v mestu na Nevi veliko ponudnikov interneta, kot v Moskvi. In izbira njenih prebivalcev v tem primeru je preprosto ogromna. Toda na kabelsko televizijo MTS v severnem glavnem mestu, žal, je skoraj monopolist. Zato so včasih preprosto prisiljeni uporabiti televizijo iz "mobilnih telesistemov". Hkrati pa se potrošniki iz tega mesta seveda pogosto povezujejo z internetom. Navsezadnje je uporaba paketov v našem času dejansko zelo priročna. Slabe ocene o internetnem ponudniku MTS v Sankt Peterburgu so iz istih razlogov kot skoraj povsod v državi. Prvič, to ni zelo dobra kakovost komunikacije in radiodifuzije, kot tudi nizka raven storitev za stranke. Včasih MTS v tem mestu, sodeč po pregledih, celo pozabi, da pošlje svojim uporabnikom, na primer, prejemkov plačila. Da ne bi ostali brez televizije in interneta, so stranke podjetja prisiljene osebno obiskati pisarno in tam preživeti veliko časa.

  Internetni ponudnik MTS: pregledi v Novosibirsku

  Prebivalci glavnega mesta Sibirije govorijo o MTS-u, je običajno malo boljši od Muscovites in uporabnikov iz Sankt Peterburga. Tudi ne preveč dober vodilni internet te družbe v tem mestu deluje zelo dobro. Mnogi prebivalci Novosibirska celo verjamejo, da je MTS eden najboljših ponudnikov v regiji. To dejstvo so na internetu opazili številni uporabniki glavnega mesta Sibirije. Mnenja o internetnem ponudniku MTS v LjubljaniNovosibirsk je dober, predvsem zato, ker opravlja svoje storitve tukaj veliko ceneje kot mnoge druge podobne družbe. Toda v tem mestu MTS, po mnenju uporabnikov, ni nič več kot neka vrsta loterije. Nekateri domači internetni operaterji delajo odlično, drugi pa ga ne vidijo kot dobre kakovosti.

  MTS v Kazanu

  V tem mestu, kot tudi v Novosibirsku, je MTS od kupcev prejel precej dobre ocene. Mnogi uporabniki omrežja iz glavnega mesta Tatarstan opozoriti na dejstvo, da so storitve te družbe, ki so jih uporabljali za dolgo časa, in ne trdi, da je. V Kazanu je ponudnik internetnih storitev MTS pridobil dobre povratne informacije strank predvsem zaradi visoke hitrosti povezave in relativne stabilnosti povezave.

  Kako prebivalci Volodymyra govorijo o MTS?

  V tem mestu so "Mobile Telesystems" precej aktivni v komercialni dejavnosti. Za prebivalce nekaterih zgradb, na primer, ni niti alternative za izbiro ponudnika kabelske televizije in interneta. To dejstvo je na spletu zabeležilo veliko prebivalcev mesta. V Vladimirju, ponudniku internetnih storitev MTS, so povratne informacije potrošnikov prav tako zaslužile dvoumnost. V škodo tega ponudnika so njegove stranke v tem kraju, predvsem pa nestabilnost interneta. Zjutraj, na primer, v Volodimirju, če sodimo iz razpoložljivih spletnih pregledov, lahko preprosto izgine za nekaj ur. In tako sama povezava ne izgine. Državljani preprosto nimajo možnosti, da bi ga uporabilito je internet.

  Reviews of Yekaterinburg

  Povezava z internetom iz "Mobile TeleSystems", seveda, in veliko prebivalcev prestolnice Urals. Mnenja o internetnem ponudniku MTS v Jekaterinburgu so tudi dvoumna. Na slabosti te družbe so številne stranke v tem mestu, ki vključujejo izjemno slabe storitve in ne še posebej dober vodilni internet. Plus, isto MTS v Jekaterinburgu se šteje precej dostojno hitrost mobilne komunikacije.

  Cene najboljših MT

  Stranke tega podjetja, ki uporabljajo prenosni internet na prenosnih računalnikih in računalnikih, kot je bilo že omenjeno, so najpogosteje povezane s tarifo 4G Connectivity. V tem primeru lahko uporabljajo omrežje neomejeno po razumni ceni. Seveda obstajajo najbolj ugodni paketi mobilnih telesistemov in mobilnih komunikacij. Na primer, mnogi ruski državljani zaračunavajo tarifo tega internetnega ponudnika "Super MTS". Mnenja uporabnikov tega paketa so prinesla dobre rezultate. Na tej stopnji, družba ponuja svojim strankam ne samo klice, ampak tudi internet. Za povezovanje svojih državljanov so na voljo možnosti "Beat" super, mini, maxi in VIP.
  Po mnenju mnogih potrošnikov je to precej ugodno - uporabljati internet od ponudnika MTS na telefonu. Mnenja o stopnji "Super MTS" od strank podjetja so zaslužila celo zelo dobro.

  Kako izklopim internet "Mobile TeleSystems"

  Iz zgoraj navedenega lahko naredite zelo zanimiv zaključek. Prebivalci velikih mestevropski del RF, ki se odziva na MTS, je ponavadi slabši od svojih strank na obrobju. Z njim je težko reči. Morda je podjetje dražilo za pokrajino in svojim strankam ponudilo boljšo kakovost storitev. Ali morda rezidenti Moskve in Sankt Peterburga, kjer so internetni ponudniki še vedno več kot v divjini, imajo le nekaj za primerjavo in ta primerjava ni naklonjena Mobilnim sistemom. Toda storitev tega operaterja v vseh regijah pušča veliko možnosti. Vključno s tem, zakaj bi nekateri kupci tega podjetja želeli vedeti in odgovoriti na vprašanje, kako onemogočiti internetnega ponudnika MTS. Za preglede, vključno z negativnimi, se zaposleni v podjetju navadno odzivajo na dejstvo, da bodo kmalu poskušali popraviti situacijo. Toda v večini primerov takšne izjave MTS niso nič več kot opomin. Posledica tega je, da stranke podjetja izgubijo potrpljenje in se odločijo, da se bodo s takšnim nepotrebnim ponudnikom za vedno ukvarjale. Torej, kako prekiniti internet MTS, če je nenadoma iz nekega razloga uredil uporabnik ustavil? Z mobilno komunikacijo, nobenih težav s stranko tega podjetja v tem primeru, najverjetneje ne bo prišlo. Takšni uporabniki morajo preprosto prenehati plačevati denar na svoj MTS račun. Na dan meseca, v katerem je bila tarifa plačana prvič, bo storitev za stranke preprosto onemogočena s strani avtomata. Mimogrede, uporabnik MTS-interneta že nekaj časa lahko blokira svojo številko tega operaterja. V tem primeru ne bo izgubil tarife v nekaj mesecih (če jo ima)nenadoma še vedno potrebna). Storitev samo-časovno blokiranje števila "Mobile Telesystems" je vredna približno 1 p. Na dan.
  Uporabniki domačega internetnega MTS ali televizijskega paketa, ki bi se poslovili od tega podjetja, bodo nekoliko bolj zapleteni. Pri prekinitvi pogodbe s to družbo imajo stranke pogosto različne težave. Zaposleni v MTS začnejo v tem primeru vzeti čas, na primer s pregonom državljanov v njihovih pisarnah, ki se nahajajo v različnih delih mesta. Ob istem času, veliko točk storitve tega operaterja, med drugim, tudi neprijetno urnik dela. Poleg tega so čakalne vrste v pisarnah MTS običajno zelo velike.

  Sorodne publikacije