Kakšni so ukazi na Maincraftu na stvari?

"Maincraft" je minimalistična igra, ki igralcem ponuja neomejene možnosti. Projekt je narejen v žanru "peskovnika", zahvaljujoč "Minecraftu" pa je ta žanr postal priljubljen. Vabljeni ste, da igrate vlogo junaka, ki je bil brez ničesar sredi nevarnega sveta. Morate poiskati vire, izdelati orodja in orožje, pridobivanje življenja, organizacijo azila in obrambe, kot tudi raziskave o okolju. V tej igri ni nobenega specifičnega cilja, morate samo živeti v tem neverjetnem svetu. Milijoni uporabnikov od sprostitve igre so postali njeni navdušeni oboževalci, zato ni nič presenetljivega, da nekateri ljudje na spletu postavljajo vprašanja o tem ali drugem vidiku projekta. Na primer, mnogi želijo izvedeti, kakšni so ukazi na Maincraftu o stvareh. Gre za to in bo obravnavano v tem članku. Ugotovili boste, kakšni so ukazi v Maincraftu o stvareh, kako jih uporabljati in kaj bodo dali.

Osnovni ukaz

Ta igra ima veliko število različnih ukazov, ki jih lahko vnesete z aktiviranjem načina goljufanja. To pomeni, da lahko to storite bodisi v eni sami igri, vklopite ta način pred ustvarjanjem novega sveta ali v multiplayer igro na strežniku, kjer je bil prvič omogočen način goljufanja. To lahko vedno najdete tako, da preberete opis določenega strežnika. Ekipe na Maincraftu so kategorizirane kot pravila igre za vse stvari, zato najprej ugotovite, kakojih uporabite. Na srečo to še zdaleč ni tako zapleteno, saj so pravila igre napisana z isto ekipo, ki se glede na situacijo spremeni. Ta ekipa gamerule - kot vidite, ne pozabite, da ne bo delovalo. Toda tudi morate natančno vedeti, kako je spremenjena. Dejstvo je, da se pri vnosu samo te besede nič ne bo zgodilo, ker sintakse kode ne bo upoštevana. Če želite delati, morate vnesti igro in nato v prostor vnesti dve besedi. Prvi se bo neposredno odzval na določeno pravilo, ki ga želite uporabiti, drugo pa na to, ali ga želite aktivirati ali onemogočiti.

Zdaj veste, kako točno lahko uporabljate pravila igre, zato je čas, da natančneje pogledate, kaj se dogaja z ukazi v Maincraftu o stvareh.

Padec stvari iz mobov

V Minecraftu ni ene ekipe za stvari, zato je vredno razmisliti o vsaki od njih. In prva stvar, na katero morate biti pozorni, je doMobLoot. Pri tem morate nujno upoštevati pravilnost pisanja ukaza, saj ima vsaka črka glave pomembno vlogo, in če je ne označite, potem ukaz ne bo deloval. Kaj pa daje? Izkazalo se je, da če boste to igro aktivirali pravilno, potem po tem, ko ste ubili mob, ne boste spustili nobenih predmetov, ki bi jih lahko zbirali in uporabljali v prihodnosti. V skladu s tem lahko tako zaplete nalogo za vaš lik, in on ne bo mogel zanesti na koristne stvari, ki ponavadi padejo iz mrtvih pošasti. Seveda to ni edina ekipa, o kateribodo obravnavani v tem članku. Vendar pa je ena izmed najbolj zanimivih, saj uporaba njegovih skrbnikov na strežnikih z več strežniki močno poveča kompleksnost igre. Poleg tega ga lahko uporabite za zanimivejše uporabniške kartice zgodbe. Lahko jim dodate mobs, vendar uporabnikom po umoru ne dajte nobenih stvari, če je zaplet potreben.

Ohranjanje inventarja

Ni skrivnost, da po smrti v Minecraftu vaš lik izgubi stvari, ki so bile v njegovem inventarju, kot tudi tiste, ki jih je oblekel. V skladu s tem bi morali storiti vse, kar je v njegovi moči, da bi se izognili smrti, saj boste izgubili veliko, če boste umrli. Zato je priporočljivo imeti čim več skladiščnih objektov, da s seboj ne boste nosili absolutno vse vaše nepremičnine. Vendar pa obstaja en zelo zanimiv način, da pozabimo na to težavo. To je ekipa za shranjevanje stvari v Maincraftu. Da bi dosegli želeni učinek, morate uporabiti kombinacijo keepInventory. Še enkrat posebno pozornost posvetite velikim tiskanim črkam! Kaj se zgodi, če aktivirate ta ukaz? Vse je zelo preprosto: če bo vaš junak propadel v bitki, bo oživel z vsemi stvarmi, ki so bile na njem, in z vso vsebino inventarja. To pomeni, da ne boste nikoli izgubili dragocenih prihrankov po smrti. Ta ekipa, da bi ohranila stvari v "Maincraftu", je ena izmed najbolj priljubljenih med uporabniki in lahko popolnoma razumete, zakaj.

Bloki padca

Zadnja ekipav tem članku se nanaša na določeno vrsto stvari, in sicer na bloke. Celotna igra "Mainkrafta" temelji na blokih in dobite jih natančno, če razbijejo kamen, izkopljejo zemljo, razvijejo kovinski nanos in tako naprej. Če uporabite lopato na tleh, boste prejeli več blokov zemlje. Če želite onemogočiti generiranje blokov, morate uporabiti ukaz doTileDrops, ki onemogoči padec blokov.

Blok ukazov

Z ukaznim nizom ne morete vsakokrat vnesti teh pravil. Dovolj je, da zapišemo te ukaze in jih aktiviramo z vzvodom.

Sorodne publikacije