Tablični računalnik "Lenovo" (7 palcev): funkcije in pregledi

Že dolgo časa so na trgu obstajale tablete, ki bi lahko nadomestile telefone. Za udobno uporabo morajo biti primerne velikosti, kot je diagonala 7 palcev. Vendar, da bi našli popolno možnost, je treba upoštevati veliko naprav. Predlagamo, da opozorite na tablete Lenovo (7 palcev), katere značilnosti bodo opisane spodaj. Članek predstavlja pregled nekaterih najbolj uspešnih modelov kitajskega podjetja.

Lenovo Tab 2 A720F 8GB

Prvi model, ki ga je treba upoštevati v tem članku, se imenuje Lenovo Tab 2 A7 20F 8GB. Opisana naprava velja za eno izmed najbolj dostopnih med celotno linijo tabličnih naprav tega proizvajalca. Ta pripomoček ima zelo dober prikaz, katerega ločljivost bo privlačna številnim uporabnikom. Zmogljivost tabličnega računalnika je prijetna, kar potrjujejo izjave potrošnikov. Naprava deluje na procesorju, ki je prejel 4 jedra. Delujejo tudi pri frekvenci 13 GHz. Pomnilnik, ki je odgovoren za hitrost naprave (operativna) - samo 1 GB, vendar je vgrajeni pomnilnik 8 GB. Če je potrebno, lahko spremenite količino, ki je na voljo zaradi posebne kartice, katere največja velikost ne sme biti višja od 32 GB. Ta tableta "Lenovo" (7 palcev) ima svojo luč, ki je osvojila stranke. To je posebna funkcija, ki vam omogoča, da povečate prostornino in čim bolj jasno. Gadget je prejel precej dolgo življenjsko dobo baterije. On je tudiodlikuje dostojna učinkovitost.

Lenovo Tab 2 A730DC 8GB

V nadaljevanju je opisan tablet Lenovo Tab (7 palcev) 2 A730DC 8GB. Ta naprava je mogoče kupiti po ceni od 7500 rubljev. Naprava deluje na procesorju, ki deluje na štirih komponentah (jedrih). Imajo frekvenco 13 GHz. Zmogljivost pomnilnika (RAM) je 1 GB, notranja pa 8 GB. Podpira zmožnost dela z zunanjimi pogoni. Baterija z odlično močjo - 3450 MAG. Ta tableta je dobra, čeprav zadeva različico proračuna. Za majhne stroške lahko dobite kompaktno in priročno napravo, ki ima kapacitivno baterijo, dobro kakovost zaslona in odlične zvočnike. Z veseljem bodo poslušali glasbo, govorili po telefonu s sogovornikom. Opisani tablični računalnik Lenovo (7 palcev) podpira internetni modul in lahko deluje tudi v omrežju 3G. Zato je ta naprava vsekakor vredna pozornosti potrošnikov.

Lenovo Tab Plus 37703X 32Gb
Lenovo je svetovno znani proizvajalec Lenovo pred kratkim predstavil še eno tableto, imenovano Tab Plus 3 7703X 32Gb. Ta naprava je 7 palcev in deluje z 3G modul, lahko interakcijo z Wi-Fi. Zaslon je precej udoben in se dobro pokaže pri gledanju videa. Procesor je quad-core in vsaka komponenta deluje na frekvenci 14 GHz. Ta telefonska enota Lenovo (7 palcev) je prejela spomin, zmogljivost, ki se razlikuje od vgrajenega prejšnjega modela. Pripomoček OPTIONAL memory je 2 GB. Deluje z video klici, ki jih je enostavno narediti na račun razpoložljivostisprednjo kamero. Njegova ločljivost je 2 milijona slikovnih pik. Vendar pa je to dovolj, da se udobno in udobno pogovarjate po telefonu, vendar ni vredno visoke kakovosti slik. Glavna kamera ima matrico, ki omogoča fotografiranje z ločljivostjo 5MP, kot tudi veliko drugih 7-palčnih tablet Lenovo. Ta naprava deluje dobro, hitro in popolnoma izpolnjuje vse funkcije, ki jih potrošnik zahteva od njega. Suspenzije se ne upoštevajo, napake programske opreme niso upoštevane.

Lenovo IdeaTab A3300

Nato bi morali povedati o majhnem, a dobrem modelu, ki se imenuje IdeaTab A3300. Procesor deluje na 4 elemente, zmogljivost baterije pa je 3500 mAh. Glavna kamera je prejela matrico z ločljivostjo 2 Mp, kar ni mogoče reči za sprednjo stran. Ustvari fotografije kot 03Mp. Tablični računalnik ima standardno programsko opremo, na njem ni nameščeno nič novega. Neprijetna in negativna čustva pri interakciji z napravo se ne pojavijo. Mnogi potrošniki poročajo, da s to napravo ni težav med celotnim garancijskim obdobjem in da se kasneje ne pojavijo nobeni zahtevki. Zvočniki so odlični, zaslon se popolnoma manifestira, vendar mnogi opažajo, kako grozno so nameščene matrice, vgrajene v to tableto "Lenovo" (7 palcev). Ocene jasno kažejo, da je ta pomanjkljivost edinstvena.

Lenovo IdeaTab A1000

Nobene potrebe ni, da obidemo stran druge poceni proračunske tablice s 7 palci. Govorimo o IdeaTab A1000. To se prodaja v kateri koli specializirani trgovini, saj je precej uspešnamodel, ki je v veliko povpraševanje. Poganja tableta dvojedrni procesor. Pogostnost njegovih sestavnih delov 1, 2 GHz. RAM prejela skupno 1 GB, vendar je dovolj za učinkovito opravljanje vseh funkcij. Deluje na 3G, in je vgrajen Wi-Fi. Sprednja kamera je slaba. Njegova ločljivost 03 milijonov slikovnih pik. Toda, kot je mogoče videti, je ta tableta namenjena samo za brskanje po internetu in gledanje video posnetkov. Nekateri bolj resni problemi, da ne bo delovalo. Vendar pa je treba omeniti zelo dobro baterijo, njena zmogljivost 3500 mAh. Potrošniki pohvale lepo stavbo: to je zelo trmast in enostavno prekinil. Na zaslonu je enak položaj: to je prekrita s posebnim zaščitnim slojem, ki vam omogoča, da ne izkrivljajo zaslon, ko ste prvič padec. Baterija zasluži spoštovanje, saj lahko tableto enostavno delo opravljati neprekinjeno približno 5-6 ur. Build kakovosti - na najvišji ravni.

Lenovo IdeaTab A3500

Naslednja tableta, ki menimo, se imenuje Lenovo IdeaTab A3500. Ta naprava je tudi poceni. Naprava je enostavna in zanesljiva. Vrednost za denar je odlična. Na ta način je dobil ogromno priljubljenost med potrošniki. Poganja tableta procesor s frekvenco 13 GHz. Deluje 4 jedra. Ustanovljen je bil znan operacijski sistem, imenovan Android. 5 milijona slikovnih pik glavna kamera, spredaj - 2 milijona slikovnih pik. Zmogljivost baterije 3450 je bil čarovnik. Hitrost pomnilnika, ki se imenuje deluje, je samo 1GB. potrošnikiUpoštevajte, da naprava drži polnjenje popolnoma, deluje hitro, brez najmanjših okvar, ima lepo obliko in trdno ohišje. Uporabljena napredna matrika zaslona. Vendar je treba opozoriti, da v igrah, še posebej, če gre za vire, intenzivne aplikacije, tablični računalnik začne "upočasniti" in opazno. Kamera v napravi skoraj ne igra nikakršne vloge, saj je strašne posnetke, tudi s povprečnimi značilnostmi. Za model je značilna povečana produktivnost, zato je priporočljivo kupiti otroke ali zaposlene ljudi, ki morajo brati novice na spletu ali gledati video posnetke.

Lenovo IdeaTab 2 A730HC 16GB

Tu je kratek pregled tabličnega računalnika IdeaTab 2 A730HC Lenovo (7 palcev). On na račun njegove cenovne kategorije se ne razlikuje od zgoraj navedenih modelov. Prodaja v trgovinah za približno 7500 rubljev. Deluje na vseh znanih programskih lupinah - Android. Ima vgrajen pomnilnik za 16 GB, operacijski sistem je bil le 1 GB. Lahko deluje tako z Wi-Fi kot s 3G. Včasih multitouch ne deluje, vendar je ta težava majhna in je praviloma samo tovarniška napaka. Recenzije vam omogočajo, da razumete, da zaslon, ki je širokozaslonski, deluje odlično. Odlično prikazuje slike in videoposnetke. Mnogi potrošniki pravijo, da ta tableta Lenovo (7 palcev) v resnici ne ustreza njeni cenovni kategoriji, ker je boljša in jo je veliko bolj priročno uporabljati, kot da je ta naprava v srednjem segmentu (10-15 tisoč rubljev).

Sorodne publikacije