Najboljši tablični računalnik "Samsung": Ocena

Pri izbiri tabličnega računalnika mnogi ne vedo, katero blagovno znamko dajo prednost. Obstaja veliko modelov različnih proizvajalcev, ki pritegnejo njihovo ceno in domnevno odlične lastnosti, v resnici pa na žalost ni vedno vse tako rožnato. Samsung se že dolgo ukvarja s sprostitvijo ne samo pametnih telefonov, ampak tudi tablet, ki so zelo priljubljene. V današnji zgodbi bomo govorili o najboljših tabletah Samsung, ki bi morale vsekakor posvetiti pozornost nakupu te vrste tehnologije. Zanimivo bo!

Uvod

Preden odidemo na tablete, se želim malo umakniti. Dejstvo je, da ima Samsung precej veliko črto tablet, in iz povsem naravnih razlogov, tudi polovica tega ne spada v ta članek. Izbrali bomo le nekaj najbolj ugodnih možnosti po različnih cenah, ki jih lahko kupite 100%.


Osnovne zahteve za tablične računalnike so preproste: več kot 1 GB OPERATING memory, LTE (4G), zmogljivostna baterija in Android verzija, ki ni nižja od 5, ker so tablete Android 4.4 moralno zastarele in prikrajšane za najbolj uporabne in zahtevane funkcije. No, končno preidimo na našo oceno in pogledamo, kaj so tablete Samsung najboljše in kaj zanimivega o njih. Čakala sem

Samsung Galaxy Tab SM-T285

Odpre model z oznako Galaxy Tab A SM-T285. Ta tablična naprava je vhodna naprava, vendar ima kljub temu precej dobre lastnosti in ustreza zgoraj navedenemupredhodnih zahtev. Pravzaprav je to verjetno najboljši model tabličnega računalnika Samsung v proračunskem segmentu, ki bi moral nedvomno paziti. Poglejmo to bližje.


Opis in značilnosti

Tablica izgleda zelo zanimivo, vendar je hkrati standard za Samsung. Ohišje je v celoti izdelano iz plastike. Zadnji pokrov ima zanimivo teksturo v obliki majhnih kvadratov. Kakovost izdelave tablete je odlična, brez kakršnih koli prask, pritiska in zvijanja. Na levi strani naprave je reža za sim kartico, na desni je nihaj za prostornino in gumb za vklop. Na dnu je zaslonka pod mikrofonom, na vrhu pa je priključek za slušalke in vrata za polnilnik.
Na zadnji strani je zunanji zvočnik in objektiv kamere, brez bliskavice. Sprednji del je skoraj popolnoma brez zaslona. Zgornji del zaslona je zvočnik, sprednja kamera in senzorji. Spodaj je tradicionalno za "Samsung" obstajata 2 tipki na dotik in en mehanski gumb "Home". Zaslon ima diagonalo 7 palcev. Tip matrice je IPS, 1280x800. Gostota slikovnih pik je 216 ppi, kar ni veliko, vendar je za HD ločljivosti dovolj. Če pogledate trdo, lahko vidite svetlobo. Kakovost prenesene slike na zaslonu ni slaba, vendar domišljija ni impresivna. Barve so svetle, bogate, vendar kontrast ni dovolj. Svetlost zaslona je prav tako majhna, na soncu slika bledi in je težko upravljati. Vidni koti so precej dobri, vendar je nagib barv opazen pri pobočjih. VCeloten zaslon lahko nastavite na 4 z minusom.
Zdaj je vredno iti skozi značilnosti enega najboljših tablet Samsung - SM-T285. Kot procesor je tukaj 4-jedrski Spreadtrum SC9830A s taktno hitrostjo 13 GHz. Tudi v prodaji je različica s procesorjem Snapdragon 410, vendar je zelo redka. Video pospeševalnik prihaja iz Malija, model 400MP2. Količina pomožnega pomnilnika 15 GB notranjega pomnilnika 8 GB je podpora za pomnilniške kartice. Naprava deluje na operacijskem sistemu Android 5.1.Ker je nameščena lupina podjetja TouchWiz. Glede na zmogljivost, tablični računalnik ne zgrabi zvezd z neba, ampak deluje precej pametno. Obstaja vsaj 15 Gigabajtov RAM-a, vendar je to dovolj za vhodno napravo, kar zadeva igre, večina naslovov ne bo imela težav, lahko se začnejo tudi isti rezervoarji, čeprav pri nizkih nastavitvah.
Kamere imajo ločljivost 5 in 2 Mp. Frontal je primeren samo za video klice, ne deluje s sefijem. Glavna kamera tudi ne sije, večinoma je tu za kljukico. Standard tabličnega računalnika podpira vse: GSM, 2G, 3G, 4G. Z brezžično tehnologijo je na voljo tudi popoln nabor funkcij - Bluetooth, GPS in Wi-Fi. Baterija v tableti je 4000 mAh. Od polne napolnjenosti lahko naprava deluje približno en dan pri povprečni obremenitvi. Z bolj aktivno uporabo je polnjenje potrebno bližje večeru. Skupaj za vse funkcije in zmogljivosti SM-T285 lahko varnoime zelo dober tablet Samsung v nizkem cenovnem segmentu.

Ocene

Pregledi tega modela kažejo, da je tableta Galaxy Tab A SM-T285 - zelo dobra, kakovostna in uravnotežena naprava po svojih značilnostih. Za minuse, uporabniki običajno vključujejo šibko ponudbo svetlosti na ulici, slabe kamere, majhno količino vgrajenega pomnilnika, tihi zvok zunanje dinamike in dolg čas polnjenja. Samsung Galaxy Tab S3 SM-T825 LTE
Naslednja na seznamu najboljših tablet Samsung Galaxy Tab S3, model SM-T825 LTE. To je dražja naprava od prejšnje, lahko celo rečemo, da je to vodilni model podjetja. Obstajajo vse stvari, ki jih potrebujete: odlične funkcije, krasen zaslon, fotoaparate, ki jih lahko res naredite, kapacitivno baterijo in še veliko več.

Opis in značilnosti modela

Oblika tablete je odlična. Naprava izgleda natanko tako, kot se zdi kot vodilni. Okvir je narejen iz kovine, hrbet pa je prekrit s steklom Gorilla Glass 5. Iskreno povedano, steklo ni najboljši material za tableto in tudi za telefon. Steklo je zelo umazano, zlahka se zlomi, ko naprava pade, lahko zdrsne iz mokrih rok itd. Na vrhu tablice so 2 zvočnika. Na dnu sta tudi 2 zvočnika, priključek za polnjenje tipa C in 35 mm priključek za slušalke. Na levi strani naprave so kontakti za priklopno postajo in drugi dodatki, na primer tipkovnice. Na desni strani tablice sta 2 luknji za mikrofon, gumb za vklop /izklop, krmilnik za glasnost in režo zaSIM kartico

Zadnja stran je praktično prazna. Vse, kar je tukaj, je osnovni objektiv kamere in bliskavica. Na sprednji strani so poleg zaslona še sprednja kamera, senzorji, indikator dogodka, dva tipka na dotik in en sam mehanski ključ "Home", v katerega je vgrajen čitalnik prstnih odtisov. Zaslon tablice ima diagonalo 97 palcev, ločljivost 2048x1536 in gostoto slikovnih pik 264 ppi. Na splošno bi lahko bila s takšno diagonalo in gostoto ločljivosti višja, vendar prednost pixelation v nobenem primeru ni vidna. Matrica v tableti Super Amoled, ki na splošno ni presenetljiva, saj je Samsung zelo naklonjen tej vrsti matrike. Premikanje barv v bližini zaslona je preprosto elegantno. Vse barve so svetle, bogate in sočne. Največji koti gledanja, brez popačenja. Obstaja rezerva za svetlost, na soncu zaslon ostane berljiv. Nastavitve imajo tudi možnost prilagajanja kakovosti slike in več prednastavljenih prednastavitev. Če na splošno ocenjujete zaslon, je to verjetno najboljša ponudba na trgu. Zdaj pa razmislite o značilnostih enega izmed najboljših Samsungovih tablet - SM-T825 LTE. Naprava, ki poganja procesor Snapdragon 820, deluje na frekvenci 215 GHz, število jeder - 4. RAM ima 4 GB notranjih 32 GB pomnilnika, podpira pomnilniške kartice. Kar se tiče video pospeševalnika, je tukaj nameščen Adreno 530. Različica operacijskega sistema Android 7.1 z naknadno nadgradnjo.
Na hitrost tabličnega računalnika ni pritožb. Vmesnik je zelo gladek, prehodi se izvajajo hitro, brez prekinitev in zamud. Aplikacije in igreteči zelo hitro. Mimogrede, o igrah. Zahvaljujoč zmogljivemu procesorju in visokokakovostnemu video pospeševalniku lahko naprava brez težav upravlja z vsemi sodobnimi "naslovi" in pri maksimalnih nastavitvah. Ročni okvirji ali zavore niso upoštevani. Komplet brezžičnih vmesnikov je standard: Wi-fi, Bluetooth, GPS. Tableta brezhibno deluje z omrežji GSM, 2G, 3G in 4G.
Na tabličnem računalniku sta nameščeni dve kameri: sprednja plošča je 5 MP, glavna pa 13 Mp. Kakovost fotoaparatov je precej dobra, tako kot pri tablicah in jih je mogoče resnično fotografirati. Seveda, mojstrovina ne bo odstranjena, vendar je mogoče narediti dobro prilegajočo fotografijo. Baterija v tableti ima zmogljivost 6000 mAh. Popolno polnjenje s povprečno porabo aktivnosti je dovolj za en dan ali malo več. Če napravo uporabljate v celoti, potem jo napolnite približno 7 ur, zato lahko SM-T825 LTE varno imenujemo eden najboljših tablet Samsung Galaxy, ne samo v svoji liniji, temveč tudi po celotnem trgu. kot celoto. Neposredni konkurenti v tem modelu niso zelo veliki. IPad je sposoben soočiti se, vendar stane veliko več.

Uporabniške ocene

Pregledi tega modela kažejo, da je bila tablica res kul in resnično vodilna. Obstajajo odlični zvočniki, od katerih je do 4 kose, dobre kamere, kul "železo", sveža različica "Android" z najnovejšimi posodobitvami, super Super Amoled zaslon, kapacitivna baterija in še veliko več. Slabosti uporabnikov vključujejo samo ceno, samo 32 GB vgrajenega pomnilnika in stekleno hrbtno stran ohišja. No in tudiTreba je opozoriti, da pokrov na tabličnem računalniku ni mogoče najti povsod.

Samsung Galaxy Tab SM-T580

Še ena dovolj dobra in zagotovo ena najboljših tablet Samsung z 10-palčnim zaslonom - Galaxy Tab A SM-T580. To je naprava srednjega razreda, ki za svoje stroške ponuja precej dobro "polnjenje" in izpolnjuje skoraj vse naše zahteve, opisane na samem začetku. Razmislite.

Opis in značilnosti tablete

Ohišje tablete je iz plastike in zelo visoke kakovosti. Na zbirko ni pritožb, vsi deli so zelo tesno nameščeni drug do drugega in ne škripajo. Na desni strani je reža za pomnilniško kartico, gumb za vklop in gumb za glasnost. Na vrhu je priključek za slušalke, mikrofon in polnilna vtičnica. Na dnu sta samo dva zvočnika. Leva stranska stena je sploh prazna. Objektiv fotoaparata je na zadnji strani z bliskavico. Pred zaslonom so poleg zaslona na voljo še tri kontrolne tipke (2 dotik in ena mehanska), sprednja kamera in več senzorjev. Zaslon v tableti ima diagonalo 10 palcev, ločljivost 1920x1200 in gostoto slikovnih pik 224 ppi. Matrica je vredna IPS. Kakovost slike je zelo dobra, barve so svetle, nasičene, s pravilnim prenosom barv. Stanje svetlosti je dostojno, na soncu popolnoma preberemo zaslon. S kontrastom ni težav. Seveda vodilni model ne traja dolgo, vendar je v svojem razredu eden najboljših. Zdaj pa gremo na značilnosti enega najboljših tablet Samsung.
Tukaj je procesor označen - Exynos 7870 z 8 jedri. Hitrost procesorja je 1600 MHz. Video pospeševalnik v tabličnem računalnikuod Malija - T830. Količina pomnilnika RAM je 2 GB, vgrajeni pomnilnik pa 16 GB. Operacijski sistem na tabličnem računalniku Android 6. Nadgradnja na različico 7 in novejšo različico ni načrtovana. Naprava deluje hitro, gladko, brez zavore in zavore. Včasih so seveda majhne "frize", vendar so redke. Kaj pa igre, potem je vse malo slabše. Na napravi je mogoče predvajati vse priljubljene in moderne "naslove", v nekaterih primerih pa morajo biti nastavitve grafike nastavljene na srednje ali nizko. O kameri ni ničesar za povedati. Čelna razdalja je 2 Mp, glavna kamera pa 8 MP. Kakovost slik je precej povprečna, kot pri vseh tabletah, čeprav so načini fotografiranja le ogromne količine. Vsi brezžični vmesniki so vgrajeni: wifi, bluetooth, GPS. Vendar pa v tabličnem računalniku ni GSM-modula, zato 3G in 4G ni mogoče uporabiti. To je edina točka, o kateri napravi ne gre v skladu z našimi zahtevami.
Baterija v tabličnem računalniku je 7300 MAG. Popolno polnjenje je dovolj za približno en dan in pol s povprečno obremenitvijo. Če napravo uporabljate bolj aktivno, bo treba zvečer napravo napolniti. Na splošno je situacija tukaj povsem analogna prvi napravi na današnjem seznamu. Skupaj z zmogljivostmi in funkcijami Galaxy Tab A je SM-T580 najboljši tablet Samsung v svojem razredu. Obstaja vse: visokokakovosten zaslon, dober likalnik, odlične zmogljivosti in hitrost, kapacitivna baterija, ki pokaže dobro avtonomnost itd. Ni vse tako slabo. Poleg tega GSM modul dobro opravlja svoje delobaterijo

Pregled modelov

Samsungovi najboljši pregledi tablet - Galaxy Tab A SM-T580 - kažejo, da je naprava za svoj denar v lasti vsega, kar potrebuje sodobni uporabnik: velik in kakovosten zaslon, simpatičen dizajn, dobre funkcije drugo Med slabostmi tega modela so mnogi uporabniki, med drugim slabe kamere, pomanjkanje reže za sim kartice, zaradi česar tablični računalnik nima 3G in 4G, nekoliko večjo težo in veliko nameščenih nepotrebnih aplikacij, ki niso izbrisane. Na drug način - to je odlična naprava za vaš denar.

Samsung Galaxy Tab A SM-T585

In najnovejše na trenutnem seznamu najboljših tablet Samsung - 10-palčni tablet Galaxy Tab A SM-T585. V bistvu je to izboljšana različica prejšnje naprave, ki je sestavljala vse enake lastnosti, vendar z enim dodatkom - obstaja tudi reža za sim kartico. Čeprav sta obe tableti praktično enaki, med njimi še vedno obstajajo manjše razlike.

Opis in značilnosti SM-T585

Ni smiselno ustavljati videza, ker je T585 isti T580. Edina stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da je reža za nano-sedem tudi na desni strani, poleg reže za pomnilniško kartico. Tehnične značilnosti so na splošno enake: jedra Exynos 7870 8, 2 GB RAM-a, 16 GB vgrajenega pomnilnika, video pospeševalnik Mali-T830. Android različica 6.0 Naprava deluje prav tako pametno kot T580.
Zaslon hrani vse enake značilnosti, to je resolucija 1920x1200 10-palčna diagonala, itd. Toda iz paradoksa je v tej različici kakovost slike nekoliko boljša od T580. Razlika je praktično nevidna, vendar je.Mogoče, preprosto namestili različne serije zaslonov. O kamerah ni smiselno govoriti, saj so enake "ne" kot v T580. Toda kar se tiče brezžičnih modulov, je GSM modul, ki podpira 2G, 3G in 4G, dodan v splošno zakladnico z vsemi priljubljenimi "pasovi" - B7 in B20.
Manjše spremembe so vplivale tudi na avtonomijo. Ko shranite obseg baterije v 7300 mag T585 "v živo" iz polne polnjenje malo manj - kaže na prisotnost GSM-modul. Kljub temu pa je s povprečno aktivnostjo uporabe mogoče popolnoma en dan dela. Če uporabljate maksimum, bo treba zvečer polniti.

Pregledi tabličnih računalnikov

Pregledi na tej tablici so večinoma pozitivni, kar ni presenetljivo. Uporabniki hvalijo vse enake lastnosti, kot so lastniki običajne različice T580: visokokakovosten zaslon, dobra zmogljivost, hitrost, zmogljivost, avtonomija, glasen zvok, kot tudi delo v 3G in 4G omrežjih, itd. kamera, teža naprave, tesno pozicioniranje tipk na dotik in vse, kar govorimo.

Zaključek

Torej, kakšen je najboljši tablet Samsung Galaxy Tab, ki ga lahko izbirate danes? No, tukaj se mora vsakdo odločiti zase, saj je vsaka naprava precej zanimiva in ima tako prednosti kot slabosti. Če potrebujete kakovostno in poceni tablico, potem je očitna izbira Galaxy Tab A SM-T285. Če potrebujete boljše funkcije in širše možnosti, vendar s posebno preplačilo ni želje, potem morate pogledati proti Galaxy Tab A SM-T580 in T585. No, končnoČe potrebujete vodilno napravo z dovolj moči za naslednjih 6-8 let, bo Samsung Galaxy Tab S3 SM-T825 LTE odlična izbira.

Sorodne publikacije