Lobanja kratkotrajnih konjev: opis predmeta

V spletni igri "World of Warcraft" obstaja več vrst različnih vozil. Lobanja efemernih konjev med aktivacijo dodajo eno izmed njih v zbirko. Ta leteči konj, ki želi dobiti veliko igralcev. Da bi to naredili, morate poznati vse razpoložljive informacije o Munt-u.

Načini za pridobitev

V WoW je efemerna lobanja kapuco vključena v kategorijo predmetov, ki jih v igri ni mogoče dobiti na preprost način. Nemogoče je iztrgati iz določene racije ali redke pošasti. Je v posebnem plačilnem paketu "Betrayal custodian", ki ga kupi v interni trgovini stranke za pravi denar.


Podobnost navijačev je štela kot 1 na 250 paketov, kar pomeni približno ceno 605 $. Pri tem se upošteva povprečna statistika, saj lahko prenaša drugi ali tretji čas ali morda zadnji poskus, da ne dosežemo želenega rezultata. Na strežnikih so bili primeri, ko se je na dražbi pojavila lobanja efemernega konja. Njegova cena se je gibala od 800 tisoč do 9 milijonov, odvisno od strežnika.

Opis prevoza

Lobanja efemernih konjev se aktivirajo na standardni način, v zbirki pa je prisoten sableni konj svetlo modre barve. Igralci imajo jasno vidne gorske kosti in zunanjo lupino. Model je podoben standardnemu transportu, ki uporablja dip na 20. stopnji. Pri letenju nima kril, ki niso značilna za podobne gore.
Namesto tega se premika po zraku s stopnicami, samo z manjv presledkih kot na tleh. Efemerna lobanja je pogostejša za Horde, vendar je za igralce zavezništva izjemno pomembna. Njihov prevoz ni nič podoben, zato bo dodajanje takega konja prineslo veliko zadovoljstvo. Uporabnik lahko redno preverja črni trg in dražbe ali porabi 605 $. Vsakdo izbere boljši način zase.

Sorodne publikacije