Sacred 3: pregled igre, razvijalec, datum izdaje

Sacred 3 je priljubljena igra, ki je izšla leta 2014. Razvijalec slickerja je bil Keen Games. Izdajatelj je bila nemška družba Deep Silver. Za izdajo Sacred 3 v ruski dopisnik eden največjih distributerjev računalniških iger na ozemlju Ruske federacije - "BUKA".

Razviti

Na letni razstavi video iger so ustvarjalci izvedli neuradni prvi nastop igre. Za vse prisotne na mednarodni razstavi je bilo novinarjem strogo prepovedano razkrivati ​​informacije o datumu objave Sacreda 3 in drugih podrobnostih igre. V samo nekaj mesecih so razvijalci začeli izdajati priljubljenost procesa ustvarjanja arkadnih iger. Takšno skrivnost so strokovnjaki v pregledih Sacred 3 večkrat opozorili. V začetku jeseni 2012 je mreža dobila informacije o slasherju in nekaj prvih posnetkov igre. Istega dne je bila odprta uradna spletna stran. V letu 2013 je bil napovedan točen datum izdaje.

Sistemske zahteve

Igra lahko uživajo lastniki osebnih računalnikov, PS 3 in Xbox 360. Sacred 3 je veljal za zelo zahtevnega izdelka. Minimalne sistemske zahteve za računalniško različico igre so naslednje:


 • Intel Pentium D945 (Dual Core 3400 MHz) /AMD Athlon 64 X26000 + (Dual Core 3000 MHz);
 • GeForce grafična kartica z 1 GB ali Radeon na 512 megabajtov;
 • 2 GB RAM-a.
 • Za udobno igro potrebujete 2 gigabajta video pomnilnika GeForce ali 1 gigabajt Radeona in 4 gigabajta OPERATIVNEGA spomina. Potrebni procesorji: Intel Core i5-4430 (Quad Core 3000 MHz) /AMD Phenom 9500 (Quad Core-2200 MHz). Sakred 3 lansira na osebnoračunalniki z operacijskim sistemom Windows (Vista, 7 in 8). Če želite namestiti, morate imeti vsaj 25 gigabajtov prostega prostora na trdem disku.

  Informacije o igri

  V slasherju je le nekaj nelinearnih ravni, katerih prehod je odvisen od sposobnosti likov. Obstajajo naloge, ki jih je mogoče opraviti na več načinov. Vendar so premajhne. Igra ima štiri razrede znakov:
 • Ankara.
 • Seraphim.
 • Kumara.
 • Safari.
 • Vsak junak ima več vej različnih veščin. Vsi od njih ne morejo prenesti igralca, tako da boste morali izbrati, izhajajoč iz načinov prehoda. V Sacred 3 so razvijalci bistveno izboljšali sistem umetne inteligence. Šamani so prenehali napadati junake in se osredotočati na krepitev svojih zaveznikov, mečevalci pa na zaščito tekmovalcev.

  V igri so sovražniki, ranljivi le na določenih mestih. Možno jih je pridobiti le z uporabo potrebnih veščin ali predmetov na zemljevidu, s katerimi lahko sodelujete.

  Sistem bitke Sacred 3

  omogoča igralcem, da hitro preletijo fantastičen svet podjetja drugega, ne da bi se posvetili temu, kar se dogaja. Mehanika bitke je bila posodobljena in poenostavljena s strani izdelovalcev plašča. To je glavni razlog, da postanejo bitke dolge. Igra ima preprost udarec, nekaj spretnosti, prevrnitev, ki vam omogoča, da pobegnete pred napadom sovražnika, in udarec, ki prekine sovražnikov napad.
  Vodstvo je tudi doživelo nekaj sprememb in postalo je podobno tistemu, ki ga imajo strelci. To pomeni, da je igra bolj osredotočenakonzolo, in na osebnem računalniku udobne misije brez gamepad so nemogoče.

  Težava

  Začetne težavnostne stopnje bodo zanimale le tiste igralce, ki poznajo sveto vesolje. Vsi nasprotniki umrejo od enega udarca in dajejo junaku sfero življenja in zlata, tako da umre glavni lik veliko težje kot ostati živ. Lestvica spretnosti se napolni tako hitro, da je v bitkah nemogoče uporabiti preproste napade. Stanje se korenito spreminja na visoki stopnji težavnosti, kar je opaziti v številnih pregledih Sacred 3. Umetna inteligenca se obnaša veliko pametneje. Sovražniki prenehajo napadati na čelo, vsak razred nasprotnikov uporablja svoje prednosti za ustvarjanje čim več težav za junake. Čarovniki uporabljajo svojo čarovnijo, strelec ustreli s polic in navadni sovražniki obkrožajo glavne junake igre.

  Igranje

  Igranje igre Sacred 3 temelji na razvoju protagonista. Na vsaki ravni lahko igralec izbere ustrezen bojni stil za njega. Vsak znak slashger ima svojo razvojno nit.
  V pregledih Sacreda 3 je ugotovljeno, da je osnova za proces igre bojni del. Glavna naloga - ubiti čim več nasprotnikov, kot je mogoče.

  Izčrpna igra in pomanjkanje razvoja

  Čeprav se igralni proces upira nasprotnikom, se po nekaj urah neprekinjenega igranja začne dolgčas. Gre tudi za visoko stopnjo kompleksnosti. Igralci opozarjajo na toŽelim, da bi bila igra bolj raznolika, ampak namesto tega jim računalnik pošlje več sovražnikov.

  Takšno neprijetno situacijo bi bilo mogoče rešiti z dobro premišljenim sistemom razvoja osebnosti, vendar ga ni. Vsaka veja izgubi svoj pomen zaradi nezmožnosti velikega števila izboljšav.

  Duhovi orožja kot žarek svetlobe na Sakredu 3

  Predstavljajo pomočnika in spremljevalca protagonista igre. Duh orožja se pojavi med bojem in še naprej potuje skupaj z značajem. Ne govori samo, ampak tudi pomaga v bitki. Vendar ima vse svojo ceno. Asistent lahko liku da priložnost, da požari nasprotnike in lahko tudi poveča izgubo. Plačilo za uporabo dobička je lahko zmanjšano zdravje ali povečana škoda zaradi čarovnije. V vsakem primeru je cena, ki jo boste morali plačati za uporabo duha orožja, veliko nižja od tiste, ki jo bo igralec dobil kot rezultat. V kritikah Sacreda 3 je zapisano, da je včasih bolj zanimivo poslušati in gledati duha kot glavni junak. Vsi imajo različne znake, zaradi katerih se prepirajo med seboj.

  Grafika

  Slika je eden redkih elementov igre, ki je težko predstaviti celo najmanjše zahteve. Lepe teksture, dinamični prizori in dobro ozadje v ozadju puščata prijeten vtis.
  Kar zadeva grafiko, lahko Sacred 3 primerjamo tudi z legendarnim Diablom, katerega razvijalci vedno posvečajo veliko pozornosti obdelavi podrobnosti.

  Za in proti

  Kljub temu, da je Sacred 3 vstopilPri večini negativnih ocen je treba omeniti nekaj prednosti:
 • živo sliko;
 • Slashers korenito spremeni pri izbiri visoke stopnje zapletenosti;
 • raven "božanskosti", ki se začne po dokončanju enotnega režima;
 • Zanimiv in zabaven multiplayer.
 • Prednosti tretjega dela serije so veliko manj kot slabosti. Glavne pomanjkljivosti igre so naslednje:
 • nerazumljiva sprememba v žanru RPG na arkadi;
 • monotonija;
 • poseben humor;
 • preprosta zgodba;
 • nobene dirke za trofeje;
 • dolgočasen in nezanimiv enojni prehod.
 • Igra nima ravnovesja s težavami. Na začetnih ravneh se bodo lahko igrali tudi začetniki, saj so nasprotniki različen um in zdrava pamet. Če se želite skriti pred sovražniki, je težko najti celo najbolj primitivno zatočišče. Ko se skriva za majhnim kamnom, se junak takoj zaščiti, kot v nepremagljivi trdnjavi. Sovražnik se bo upiral kamnu, vendar ga ne bo mogel obiti. Zgodba igre se ne razlikuje v nečem novem. Glavni antagonist arkadne igre - tiran, se je odločil, da prevzame posest artefakta. Težko je presenetiti sodobne igralce s takšno potezo.
  Po zagonu igre na osebnem računalniku se na zaslonu prikažejo logotipi vseh podjetij, vključenih v postopek ustvarjanja arkadnih iger. Ko poskusite preskočiti igro, preletite na namizje. Posebno pozornost si zasluži nemški humor. Včasih je bolj specifična kot angleščina. Samo 1 od 10 šal ​​je ruskemu človeku jasen. Poleg tega polovica od njih ni le smešna innesorazmerne, vendar neumne.

  Kritika

  Slashers Sacred 3 praktično ni dobila visokih ocen strokovnjakov. Glavna trditev je poznavanje ravni ploskve in "koridorja". Drugi razlog za kritiko je, da so ustvarjalci iz igre odstranili praktično vse znake RPG. Da bi se izognili napadom sovražnikov, lahko skočite le v smer, v katero je usmerjen kazalec miške. Ta težava velja samo za računalniške različice. Močno je prišel do avtorjev besedila in ljudi, odgovornih za njegovo lokacijo na zaslonu igre. Med bojem z nasprotniki ni mogoče prebrati podnapisov. Poleg tega se med pogovorom junakov besedilo z njihovimi kopijami nahaja na vrhu zaslona tako, da odseva nekaj centimetrov zaslona.
  Tuji kritiki so Sacred 3 ocenili od 52 do 57 točk od 100, odvisno od različice. Avtoritativni domači vir "Igromania" je igro ocenil za 6 od 10 8 od 10, ki so bili dostavljeni v vizualno areno, zvok in glasba sta bili ocenjeni 7/10 in proces igre - 5/10. Edina ocena, s katero je bil Sacred 3 ocenjen 10 od 10 - Dejavu. Ima igro za veliko število sovražnikov na vsaki ravni. Skupni rezultat "Igromania" je 60. Isti Sakred 3 rezultat je predstavila še ena priljubljena izdaja ruskega jezika PlayGround. Riot Pixels je ocenil, da je za 55%.

  Sorodne publikacije