Bosch TCA5309: Pregledi

Vsak poznavalec kave kakovosti ve, da je topen izdelek ni naravno. Malo drugačen položaj z mleto kavo (tudi za varjenje piva v skodelici). To je malo, kot je "pravi" izdelek, ampak najboljše rezultate dobimo šele, ko se kavni avtomati. Tudi aparat za kavo ne za pripravo visokokakovostne kave. Toda kavni avtomati so sposobni. Zdaj se postavlja vprašanje, kateri od strojev lahko izbirate. Na trgu obstaja veliko modelov za vse okuse in proračun. Pomembno je, da izberete avto in se ne ravna po razvpiti slogan "poceni in veselo". V primeru kave ne potrebuje varčevanje. Tako je najbolj zanimiva možnost je na trgu avtomat Bosch BenvenutoClassic TCA5309. Menijo, da je več. Ampak najprej nekaj besed o proizvodnih podjetij.


Nekatere Bosch

Nemško podjetje je bilo ustanovljeno v devetnajstem stoletju. Toda ta podjetja so še vedno uspešno. Zaradi zgolj nemške ґruntovnistyu in celovitosti. Dejansko "Bosch" proizvaja skoraj vse, kar je za sodobnega potrošnika, gospodinjskih aparatov, gradbenega orodja, avtomobilskih delov, industrijska orodja, medicinske opreme, in še več. Kot toliko različnih smereh, vendar "Bosch" odlično delo. Toda Bosch BenvenutoClassic TCA5309 kavo spada v kategorijo tehnologije potrošnikov.

Bosch danes

Visoka kakovost izdelkov "Bosch" je dobro znano, da potrošniki v Rusiji in Skupnosti neodvisnih držav. Brand, mimogrede, je priljubljena ne le v naših državah. Ljudje iz EvropePrav tako cenijo kakovost izdelkov. In kaj reči! Podjetje Bosch je uspelo pridobiti popularnost tudi na ameriškem trgu. Veliko govori o tem. Torej, če ponujate opremo iz Boscha, potem morate vzeti. Seveda, če so izdelki izvirni in niso izdelani iz marljivih kitajcev v moskovskih kleti. Torej, pojdimo na aparat za kavo Bosch BenvenutoClassic TCA5309.


Videz in oblika

Izgled kavnega avtomata prinaša spomine na Boschev aparat za kavo od začetka dveh tisočinke: ista okorna škatla. Samo ta okvir vsebuje veliko več. Rezervoar za kavno zrnje se nahaja na zadnji strani stroja. Na splošno naprava izgleda dostojno. Material ohišja je plastičen. Vendar pa je bila plastika tako visoke kakovosti, da je celo praskanje - problem. Kljub dejstvu, da je sijajna. Seveda obstajajo kovinski deli: palete, mehanizmi in drugo. Na nadzorni plošči je več srebrnih gumbov za nadzor stroja. Zasnova modela Bosch BenvenutoClassic TCA5309 je zelo dobra.

Značilnosti videza

Ta stroj je načeloma podoben vsem podobnim izdelkom. Vendar obstajajo razlike. Na primer, kavo iz nje lahko vlijemo v skodelice različnih velikosti. Čeprav je konstruktivna lastnost, vpliva tudi na oblikovanje. Zahvaljujoč jasnim linijam ohišja in klasičnemu barvnemu razponu se bo avtomobil popolnoma ujemal z vsako notranjostjo. Dober aparat za kavo mora biti standarden in vsestranski. Njegova naloga je kuhati kavo, ne pa okrasiti kuhinje. To je toTo je aparat za kavo Bosch BenvenutoClassic TCA5309. Pregled funkcij te naprave vas bo prepričal o tem.

Značilnosti stroja

To je najbolj zanimivo. Najbolj kul avtomobili lahko kuhajo kavo ali ne iz blata in jo krasijo z vsemi vrstami ekscesov. Toda Bosch TCA 5309 Benvenuto Classic, katerega fotografija je podana v tem materialu, nima tako širokih možnosti. To je razumljivo. Pred nami je preprost in zanesljiv stroj, ki je namenjen kuhanju veliko kakovostne kave. In s to nalogo se avto spopade z naglico. Stroj lahko pripravi espresso, apno, cappuccino in amerikance v velikih količinah. Obstaja možnost, da izberete stopnjo brušenja in trdnost pijače. Tudi zelo zanimiva možnost blagovne znamke Aroma Whirl System. Naprava predhodno obdeluje zrnje z vrelo vodo. To prispeva k popolnemu razkritju okusa in vonja kave.

Funkcionalne značilnosti

Tudi v nizu aparatov za kavo je "mehanski kapučino". To je kovinska cev, skozi katero se napaja stisnjen vroč zrak. Naredi kapljico mleka, da jo še doda kapučino. Tudi stroj lahko daje običajno vrelo vodo. Lahko se uporablja kot mlin. Takšna večnamenskost je običajna stvar za sodobne proizvajalce kave. Tukaj ni nič čudnega. Obstaja le ena pomanjkljivost: ni nobenega regulatorja trdnjave kave. Morate eksperimentirati s stopnjo brušenja. V drugi, Bosch BenvenutoClassic TCA5309, pregled, ki je malo kasneje, je odlična domača in pisarniška naprava.

Upravljanje

Tu ni nič zapletenega. Vse naprave za krmiljenjeje zgrajen na gumbih. Ampak najprej morate preučiti priročnik, ker za pripravo kakovostne kave iz prvega časa ne bo delovalo. Vsak gumb ustreza določeni operaciji. Da, obstaja gumb za izbiro volumna dela (dva od njih), gumb za aktiviranje gumba cappuccino, gumb za brušenje. Obstaja tudi poseben "zvitek", ki uravnava količino in tlak pare, ki se dobavlja kapučino. Na splošno lahko rečemo, da je bilo upravljanje kave uspešno izvedeno. Ni preobremenjen vmesnik in intuitiven. Avto lahko obvladuje tudi začetnike. Ergonomija je glavna prednost aparatov za kavo Bosch BenvenutoClassic TCA5309. Navodila boste potrebovali le, če boste potrebovali posebno kavo. Nato boste morali ročno izbrati nastavitve. In tako avtomat dobro dela.

Čiščenje in izpiranje

To je zelo pomemben vidik, saj je treba vsak aparat za kavo občasno sprati. V nasprotnem primeru ne bo uspelo. To je v najslabšem primeru. Na najboljši način - začeti kuhati ogabno kavo. S pranjem v Boschu ni težav. Ta stroj je opremljen s samodejnim sistemom za pranje in čiščenje. Potrebno je samo napolniti rezervoar s čisto vodo in vstaviti čistilno tableto znamke v ustrezen predel. Po tem morate samo klikniti na "Start". Potem bo avtomobil to storil sam. Ta postopek je najbolje opraviti enkrat na mesec. Na splošno bo sam kavni avtomat obvestil uporabnika, ko bo čas za čiščenje. V ta namen je poseben indikator (LED določene barve) in zvočni signal. Po pranju in čiščenju iz peneavtomobil bo še naprej zadovoljil uporabnika z visoko kakovostno in dišečo kavo.

Pozitivne povratne informacije od lastnikov

Torej, kaj ljudje pravijo o kavni aparatu Bosch TCA 5309 Benvenuto Classic? Katere so slabosti in prednosti potrošnikov v njem? Opozoriti je treba, da so pozitivni pregledi veliko več kot negativni. Poleg tega lastniki hvalijo praktično vse: kakovost montaže in materialov, večfunkcionalnost, avtomatski način pranja. Še posebej ljudje radi imajo kakovost kuhane kave. Stroj je sposoben kuhati kavo ni slabši od strokovnjakov v specializiranih ustanovah. Seveda je vredno omeniti, da morate uporabiti ustrezne izhodne materiale: kakovostna zrna in ustekleničena voda. Šele takrat bo mogoče doseči največji učinek. Prav tako veliko pohval "cappuccino". Za "panarello" je daleč, toda za slednjega potrebuje barista z ustreznimi veščinami. Boschev cappuccator je sposoben združiti vse mleko, da ga dodatno doda pijači.

Negativne povratne informacije lastnikov

So veliko manjše. Tak izdelek je Bosch BenvenutoClassic TCA5309. Pregledi negativnih kupcev praviloma opisujejo tovarniško pomanjkljivost. Daleč ni dejstvo, da boste padli kot ta avto. Da, nekateri se pritožujejo, da stroj pripravlja zelo šibko kavo. Tudi če izberete "močno". To je stvar okusa. Večina uporabnikov trdnjave manjka. Nekateri so opazili tudi težavo z jaškom, kjer so v pivovarni že servirali mleto kavo. To pa samo pomeni, da uporabnik sam ne očisti pogonske gredi. Zato kava dobi okus. Drugi pregledi ne zaslužijopozornosti, saj spadajo v kategorijo "in drugi stroji za kavo" in nadalje v besedilo. Ne pozabimo, da imamo pred nami proračunsko možnost. Za vstopni stroj in tako funkcionalno - velik dosežek. Na dober način napišite negativne ocene o tem aparatu za kavo - moveton. Malo verjetno je, da bo karkoli po isti ceni s podobno funkcijo. Vse, kar je nekako pod opisom, ali stane veliko več, ali slabše kakovosti, ali nima potrebnega nabora funkcij.

Zaključek

Torej, kaj je na splošno kavni aparat Bosch BenvenutoClassic TCA5309? To je odličen stroj za kuhanje visoko kakovostne kave doma. Naprava ima kompaktne dimenzije, odličen dizajn, ima številne funkcije in sistem avtomatskega pranja in čiščenja. Obstaja tudi vgrajen mehanski "cappuccino". Naprava je sposobna kuhati različne vrste kave in se popolnoma soočiti z vsako trdnjavo in poljubno količino. Ampak glavna stvar - cena. Ona bo zadovoljila tudi najbolj zlobnega kupca.

Sorodne publikacije