Tipkovnica brez digitalne enote: namen, specifikacije, izbira modela, barvna različica in enostavna uporaba

Ni skrivnost, da digitalna tipkovnica pomaga hitro in učinkovito delo v programih Microsoft Excel. Vendar pa se povprečni uporabnik računalnika le redko nanaša na takšen blok. Zato je pomen tega dela tipkovnice začel povzročati resne dvome. Tipkovnica brez digitalne enote zdaj postaja dokaj pogost izdelek in mnogi razmišljajo o nakupu. In enkrat morate razmisliti o najbolj zanimivih modelih.

Zakaj kupiti tipkovnico brez digitalne enote?

Prvič, ker je ta blok relevanten samo tistim, ki pogosto in dolgo delajo s preglednicami. Povprečni uporabnik ne potrebuje digitalne enote in darila.


Drugič, tipkovnica brez digitalnega bloka vam omogoča, da prihranite prostor na namizju, saj ima veliko manjše dimenzije kot njegov ustreznik. Tretjič, tipkovnica te vrste je primerna za igralce, saj je razdalja med miško in "čarobnimi" gumbi AWSD zmanjšana. In tipkovnica izgleda bolj elegantno.
Prav tako ne pozabite, da takšen blok naredi tipkovnico in poveča njene stroške. Preprosto primerjajte ceno "dajanja" enega razreda z blok in brez. Nujnost digitalnega bloka je izhlapela samo v času, ko so se računalniki uporabljali ne le za delo. Večina sodobnih uporabnikov jih uporabljaPC izključno za zabavo. Ker digitalni blok na tipkovnici ni potreben. Zdaj pa si poglejmo najbolj priljubljene in zanimive modele. Logitech G410 Atlas Premium
Premium tipkovnica z osvetlitvijo brez digitalne enote. Ima futuristični dizajn in visokokakovostno montažo. In vendar je mehanična. V njenem arzenalu so odlična stikala, kot je Romer-G (lasten razvoj podjetja). Tipke so nežno pritisnjene, z malo napora. Obstaja prilagodljiva RGB osvetlitev in lastna tehnologija potisnega krmiljenja. "Atlas Premium" - odlična možnost za igralce. Ni dodatnih večpredstavnostnih tipk, ki bi omogočale, da je tipkovnica precej kompaktna.
Mehanski brez digitalnega bloka tipkovnice običajno ne stane zelo drago, vendar v primeru "Atlasa" običajni zakoni ne veljajo. Ta "tipkovnica" se nanaša na kategorijo vrhunskih naprav za grafično kartico. Zato je cena primerna. Poleg tega so Logitechovi izdelki znani po svoji kakovosti. Dober bonus so gumijaste blazinice na dnu tipkovnice. To rešuje večni problem zdrsa. Na splošno, v arzenalu "Atlas" morje užitka. Potrebno bo veliko časa, da jih razstavimo. Vedeti morate samo, da je Atlas Premium ena najboljših osvetljenih igralnih tipkovnic.

Razer Turret

Podjetje Razer je znano po svojih kakovostnih igralnih izdelkih. To je tipkovnica brez digitalnega bloka z membranskimi tipkami. Vendar pa njegov glavni "čip" ni to. Brezžična tipkovnica. S posebno miško (z miško). Odlična rešitev. Lahko preprosto postavite tipkovnicona kolenih in se udobno igrate, gledate velik zaslon televizorja. Osvetlitev ozadja na tipkovnici je zelena. Ona, seveda, ni tako strma kot mehanski modeli, vendar lahko dela brez žic.
Razer ima vedno visoko kakovostne izdelke. In Turret ni bila izjema. Verjetno zaradi tega in potrebujejo veliko denarja. Ampak vredna je vsakega porabljenega denarja. In avtonomija novosti na najvišji ravni. Po mnenju proizvajalca lahko deluje od ene baterije približno 3-4 mesece. To je odličen rezultat za to napravo. Ne pozabite na sliko. "Turret" je modni izdelek (kot vsi izdelki Razer). Tudi za to moraš plačati.

ASUS ROG Claymore

Mehanska tipkovnica brez osvetljene digitalne enote (USB). Strogo gledano, v njem je digitalni blok. Ampak on je odstranljiv. Vsak uporabnik ima pravico odločiti, ali potrebuje to opremo. Tipkovnica prilagaja osvetlitev RGB, številne dodatne gumbe in stikala, kot je Cherry MX. To vam omogoča, da dosežete zelo udobno delo z napravo. Igralci ne bodo popolnoma razočarani, saj so taktilni občutki pri delu s to tipkovnico odlični. To je eden najboljših igralnih klovnov. In to je veliko o tem, kar piše.
ASUS ROG Claymore se ponaša z odličnim pritiskom na tipko, ki vam bo pomagal pri delu z računalnikom (in ne samo pri igranju) z še večjim udobjem. Zato so te tipkovnice precej drage. Ne pozabite, da je ASUS spoštovana blagovna znamka. Njeni izdelki so zelo cenjeni po vsem svetu. Zato so cene ustrezne. V vsakem primeru,Podjetje "ASUS" zagotavlja kakovost.

Logitech G-Pro

In spet Logitech. Tipkovnice tega proizvajalca odlikujejo kakovost in vrhunska oblika. Ta tipkovnica brez digitalne enote ima svoja stikala Romer-G. Zagotavljajo nerealne hitre povratne informacije. Obstaja tudi prilagodljiva osvetlitev RGB z 16 milijoni barv. Tipkovnica je izdelana iz visoko kakovostnih materialov. Vendar se v "Logitech" na drugačen način ne zgodi. Igralci po vsem svetu (vključno s profesionalnimi) z veseljem uporabljajo izdelke te družbe. Tudi kljub relativno visoki ceni naprave.
Logitech G-Pro je sposoben izpolniti vse zahteve najzahtevnejšega uporabnika. Skupaj z njim prihaja posebna programska oprema, ki je že končala profile za več kot 300 iger. Hkrati tipkovnica ima svoj pomnilnik za shranjevanje nastavitev igre in programiranih tipk. Zato je zelo cenjen med profesionalnimi igralci in kibernetskimi tekmovalci. Čeprav je cena visoka, vendar je G-Pro vreden vsakega rublja, porabljenega za to.

Sklep

Zato je brez digitalnega bloka tipkovnice (igre na srečo) zelo pomembna za tiste, ki dolgo časa ne nameravajo delati s preglednicami. Med takšnimi "klovni" obstajajo prave mojstrovine, ki jih lahko uporabljajo tako navadni uporabniki kot tudi profesionalne spletne kartice. Kakorkoli že, sedaj je priljubljenost tipkovnice brez digitalnega bloka vse bolj priljubljena. Zato je vredno razmisliti o nakupu take naprave. Ta tipkovnica je zelo priročna. Plus - ni tako nerodno. InBrezžične možnosti omogočajo udobno delo ali igranje v katerem koli delu apartmaja. Kaj je lepota?

Sorodne publikacije