Kako odstraniti MEGOGO: Nasveti za navadne uporabnike

Verjetno je veliko ljudi naletelo na storitev, kot je MEGOGO. Kljub dejstvu, da je včasih takšen aplet dejansko lahko predstavljen kot poseben pripomoček za gledanje v filmih ali televizijskih oddajah, je pogosto dovolj, da se izpolni in parazitni dodatek, ki spremeni začetne strani brskalnikov, ustvari stalno preusmeritev na nepotrebne uporabniške strani in t Kako odstraniti MEGOGO? To je navedeno v tem članku. Ponudite lahko dve osnovni možnosti, uporaba katerih bo neposredno odvisna od oblike, v kateri je ta grožnja prodrla v računalnik uporabnika.

Odstranjevanje MEGOGO po najlažji metodi

Ker ne gre za video storitve, temveč za zlonamerno programsko opremo oglaševalske narave, ki jo strokovnjaki za kibernetsko varnost pripisujejo oglasom in ugrabiteljem, in bolj preprosto oglaševalcem oglasov in ugrabiteljem brskalnikov, tehnologija odstranjevanja praktično za vse applete izgleda enako in dokaj preprosto.


Kako odstraniti MEGOGO po najpreprostejši metodi? Če imate na voljo program AdwCleaner, lahko uporabite to aplikacijo.
Namenjen je le za odkrivanje in nevtraliziranje tovrstnih groženj, poleg tega, da je opisani applet brez težav prepoznan.

Kako odstraniti MEGOGO, če je komponenta prisotna na seznamu nameščenih aplikacij?

Ob predpostavki, da je bil ugrabitelj brskalnika nameščen v sistemu zaradi nepazljivosti uporabnika kot partnerja, in v obliki ločene aplikacije,lahko uporabite standardno deinstalacijo v programih in komponentah programa Windows. Toda ta pristop ni dovolj učinkovit, saj bo po odstranitvi glavnih komponent programa uporabnik moral očistiti register in se znebiti preostalih imenikov in datotek na trdem disku.


Opomba: V nekaterih primerih je priporočljivo preveriti zagonsko particijo sistema in, če obstaja modul za ta aplet, ga onemogočite. Kako odstraniti MEGOGO na bolj učinkovit način? To je lažje za uporabo Uninstaller razred uninstallers iObit: izberite želeni applet in aktivirajte samodejno iskanje in brisanje ostankov.
Včasih se lahko aplikacija pojavi na seznamu aplikacij, zato je treba izbrisati brisanje iz ustreznega razdelka.

Kako odstraniti začetno stran MEGOGO v brskalnikih?

Toda preprosta odstranitev komponent programske opreme ne pomaga vedno, saj se začetne strani teh metod ne spreminjajo in preusmeritev na vprašljiva sredstva ni blokirana. V tem primeru morate v vsakem brskalniku, ki ste ga namestili, odpreti razdelek z nastavitvami in nato ročno spremeniti začetno stran. Včasih boste morda morali spremeniti iskalnik, ki je privzeto nastavljen. Vendar pa je to veliko lažje, tako da ponastavite nastavitve na tovarniško stanje, ki se bo ujemalo s parametri, ki so bili uporabljeni pri začetni namestitvi brskalnika.

Preverjanje bližnjic brskalnika

Tudi po preoblikovanjunastavitve brskalnika, lahko preusmeritve ostanejo aktivne. To je posledica dejstva, da virusni programček predpisuje lastne povezave v parametrih izvedljive datoteke brskalnika. Kako odstraniti megogo.net iz brskalnika?
Za vsak brskalnik pokličite lastnosti bližnjice prek PCM in nato v polju tip objekta preverite celotno pot do EXE datoteke, ki je odgovorna za zagon programa. Po imenu datoteke in njeni končnici izbrišite vse, kar je tam, in shranite spremembe. Opomba: Opisano operacijo je treba izvesti za vse razpoložljive brskalnike, vključno z Internet Explorerjem ali robom. Razen če odstranite zgoraj navedene vnose v registru, se lahko programček, ki temelji na oglasih, ponovno aktivira. Na koncu vseh korakov dokončajte ponovni zagon računalniškega sistema.

Sorodne publikacije