Kaj je nagib v pokru?

Poker je ena izmed najbolj priljubljenih iger s kartami dneva in mnogi igralci si pridobijo status. Zato se v zadnjih letih vedno več ljudi zanima za igranje pokra. To je priložnost, da plačate za svoje življenje, ne da bi delali, ampak delali, kar želite. Vendar pa morate razumeti naslednje: poker na visoki ravni - to je popolnoma enako delo, v katerem boste morali veliko trenirati, učiti tehnike, plačati za usposabljanje in tako naprej. Poleg tega v pokru ni prostora za stres in paniko, zato, če se ne morete spopasti s svojimi čustvi, je bolje, da naredite nekaj drugega. Konec koncev, v pokru, obstaja celo izraz, ki označuje igralca neuravnoteženo stanje, ko začne čudno igrati in naredi veliko slabih napak, imenovanih nagib ali nagib.


Kaj je mit? Gre za to in bo obravnavano v tem članku. Kot že razumete, je to neuravnoteženo stanje igralca, ki mu prihaja v povezavi s številnimi porazi, nenadnimi zmagami in drugimi zunanjimi in notranjimi dejavniki. V tem članku bodo povedali ne samo o tem, kaj je tylt, ampak tudi o tem, kako lahko in kako se z njim spopasti.

Tillt of nepravičnost

Ko boste poskušali razumeti, kaj je to, boste najprej našli informacije o bistvu krivice, saj je to najpogostejša in pogosto srečana. To se manifestira v tistih igralcih, ki izgubijo več rok v vrsti in začnejo misliti, da so srečni manj kot drugi, in toliko, da jeizgleda nepošteno in nepošteno, kot da je za vas, da se zakon matematičnega pričakovanja ne spoštuje.


Vendar pa morate razumeti naslednje: poker je dolgotrajna igra in nekaj rok še vedno ne rešuje ničesar. Če drugi igralci sploh niso imeli sreče, potem bistvo igre ne bi bilo. V skladu s tem se morate osredotočiti na to, kar lahko storite, ne da bi posvečali pozornost izgubi zaradi slabe sreče. Pustite jih za sabo in nadaljujte, da ne bi padli v takšno brezno. Zdaj veste, da je to vzrok krivice, vendar ni edina, zato bi morali biti bolj seznanjeni z drugimi vrstami.

Tillt sovraštva za poraz

To je precej neprijeten nagib, bistvo katerega je, da se igralec slabo zna spopasti tudi z najmanjšimi izgubami. Kot v preteklosti, morate vzeti eno dejstvo: v pokru ne boste vedno zmagali in če tega ne boste storili, boste zagotovo pričakovali ta osat. Kako ravnati z njim? Še enkrat, pomislite, da zmaga z eno roko ni enaka zmagovalni igri, zato se morate osredotočiti na to, da poskušate osvojiti nadaljnje roke in se ne združiti za vsak poraz. Jeza vodi v dejstvo, da začnete postajati živčni in dopuščate napake, ki vodijo do novega poraza, in vas poganja globlje in globlje v idlat in vodi v neizogiben poraz v igri.

Nagib napak

To je tudi zelo pogosto telo v pokru. Kaj je ttl Je zelo podoben prejšnjemu, vendar se v tem primeru igralec ne osredotoča na svoje poraze, temveč na vsako napako, ki jo imapriznava Zdi se, da analiza napak ni tako slaba, vendar med igro tega ne bi smeli. Če začnete iskati napake in se razburite, ko jih najdete, potem zagotovo izgubljate. Naredite napako? Naprej! Ne morete spremeniti preteklosti, vendar lahko učinkovito igrate v naslednjih krogih. Kot v prejšnjem primeru si ne bi smeli postaviti nerealističnih ciljev in misliti, da igrate celotno zabavo brez najmanjše napake.

naklon zakona

Ta vrsta je zelo pogosta, vendar je praktično nihče ne želi prepoznati sam po sebi. Kaj pomeni nagib? Kaj je to? Nagib pravice je, da igralec, ki ima veliko izkušenj, pa tudi resne spretnosti, začne verjeti, da si zasluži zmago. In če izgubi začetnika, ki ima srečo več, začne misliti, da mu je bila odvzeta pravica do pravice. Bodite pozorni na dejstvo, da obvestilo o tej vrsti nagiba ni tako preprosto, ker praktično nihče ni pripravljen na glas poudariti, da ima pravico do neprekosljive zmage. Toda globoko navzdol, mnogi igralci tako mislijo, in če ne zadržite niti najmanjšega zrna takšnega zaupanja, lahko to negativno vpliva na rezultate.

Thistle of maščevanje

To je zelo nevarno za igralca, ki lahko hitro izgubi srečo. Njegovo bistvo je v tem, da po porazu začnete "lov na čarovnice". Začnete igrati ne na zmago, ampak proti določenim igralcem, za katere menite, da so vas izzvali na napako in tako naprej.Posledično izgubite samokontrolo in začnete dovoljevati neumne napake, ko se poskušate maščevati, namesto da se osredotočite na to, kako zmagati.

Nagib obupa

Zadnji nagibi so najbolj nevarni in uničujoči, saj lahko povzročijo resne finančne izgube. To je zadnja faza, ki jo lahko spodbudi katera koli od prejšnjih ploščic, v kombinaciji s slabimi rezultati igre. Obup je najslabša stvar, ki se vam lahko zgodi pri mizi za poker. Izgubljate in začenjate obupati, da se odločite za igranje. Če ste v kritičnih situacijah nagnjeni k obupu, se morate izogniti pokru ali imeti dobro premišljeno strategijo za boj proti temu problemu. No, zdaj veste, kaj je nagib. Uporaba tega znanja se lahko kaže tako v nadzoru lastnih čustev kot pri pridobivanju koristi nagiba nasprotnikov.

Sorodne publikacije