Kje je diktafon? Naučite se zapisovati na iPhone

Vedno več ljudi se zanima, kje Voice over Internet Voice Recorder. Ta pametni telefon Apple je osvojil veliko src. Vendar moramo biti sposobni delati z njim. Zato tudi nekatere preproste operacije povzročajo težave. Ali sploh obstaja snemalnik glasu? Zakaj potrebujete to aplikacijo? Kako ga uporabljati? Odgovori na vsa ta vprašanja bodo navedeni spodaj. Pravzaprav je vse veliko lažje, kot se zdi. Še posebej, če ne nameravate oddajati in predvajati posnetih vnosov v vašem računalniku.

Opis

Pred razmišljanjem o tem, kje je Voice Recorder prek interneta, morate razumeti, kakšno vrsto aplikacije se razpravlja. Možno je, da je ta program privzeti operacijski sistem.
Snemalnik zvoka - aplikacija, ki vam omogoča, da sami posnamete posnetke po telefonu. Program je vključen na seznam standardnih sistemskih pripomočkov. Opravlja funkcijo realnega snemalnika zvoka. Uporabnik bo lahko ustvaril in predvajal zapise na iPhoneu. Če želite ustvariti skladbe, uporabite vgrajeni mikrofon naprave.


Kje pa je diktafon v iphone? Ali je prvotno na tem telefonu? Da, taka korist je. Glavna stvar je vedeti, kje naj jo poiščemo.

Zaslon

Zdaj pa se pogovorimo malo o krajih, v katerih se lahko nahaja ta program. Kot že omenjeno, je vključena v seznam nameščenih privzetih aplikacij za iOS. Kje je diktafon? Model 5S ali karkoli še ni tako pomemben. Pogosto ima večina pametnih telefonov "apple" na zaslonu uporabne aplikacije. Morate poiskati prvoikona namizja. To je ponavadi slika mikrofona. Na primer modra ali rdeča ikona. Večina uporabnikov opozarja, da so na namizju našli program, ki ga proučujemo.Mape

Toda to je le ena od možnosti. Pondering več, kjer je diktafon Voice Recorder, človek mora biti pripravljen za iskanje programa v globinah pripomočka. Včasih na iPhone ni ustrezne ikone. Toda to ne pomeni, da ni snemalnika glasu. Samo aplikacija ni prikazana. V tem primeru je priporočljivo, da ga poiščete v mapah naprave. Kje je diktafon v iPhoneu? Vse standardne aplikacije lahko najdete v aplikacijah. Priporočljivo je, da tukaj preučite predlagano vsebino. Če je operacijski sistem prvotno zagotavljal snemalnik zvoka, je zanj ločena mapa.
Nekateri uporabniki pravijo, da morajo obiskati mapo s prilogo. Kje ga najdete na iPhoneu? To je enako kot Aplikacije. To dejstvo morajo upoštevati vsi lastniki telefonov "apple".

Prek AppStorea

Posebnost sodobnih pametnih telefonov je, da je mogoče standardne aplikacije namestiti kot posamezne programe, ki jih naložijo uporabniki. To je običajen pojav. Pogosto takšne javne službe ponujajo dodatne funkcije tistim ali drugim programom. Diktafon ni izjema. Obstajajo različne interpretacije za iOS in še veliko več! Kje je diktafon? Ko gre za samostojno aplikacijo, jo lahko odkrijete v posebej ustvarjeni mapi programa. Ampak kje jeje tam Vse je odvisno od načina prenosa aplikacije. Če je snemalnik nameščen prek aplikacije AppStore, ga lahko najdete v mapi Aplikacije na mobilnem telefonu. Nahaja se v mapi mobilne mape. Najbolje je, da uporabite upravljalnik datotek za iskanje.

Cydia

Kje je diktafon v iPhone 6? Kot že omenjeno, je treba pogledati na namizje. Prikazana bo slika mikrofona. To je zapisovalnik zvoka. Če ne želite uporabljati "native" aplikacije, lahko prenesete bolj vsestransko različico. Na primer, preko Cydie. Ta pripomoček omogoča delo z zlomljenimi mobilnimi telefoni "apple". Kje lahko najdem snemalnik zvoka, ki se začne s Cydiom? Pojdi na zasebno /var /stash. Tukaj morate najti mapo Aplikacije in v njej je zapisovalnik zvoka. Ta aplikacija bo dodeljena ločen dokument. Točno ime je odvisno od imena programa.

Glavni meni

Zanima vas glasovni snemalnik v iPhone 6? Kje je nameščena ta aplikacija, če je bila nameščena sama? Poleg predlaganih možnosti za razvoj dogodkov, ne glede na različico uporabljenega pripomočka za jabolko, lahko iskano orodje iščete drugje. Če je snemalnik zvoka (plačan ali brezplačen - ni tako pomemben) nastavljen s strani uporabnika za lažje iskanje, kot se zdi. Pojdite na glavni meni naprave. Tukaj so prikazani vsi razpoložljivi pripomočki in nastavitve. Potrebno je le skrbno preučiti ikone - med njimi bo vedno prenesen in nameščen diktafon.

Naredimo zapis

jasno je, kje lahko najdete zanimivo aplikacijo. Toda kako ga uporabiti? To vprašanje povzroča tudi nekaj lastnikov pametnih telefonov.
Ko odkrijete, kje je Voice Recorder prek interneta, lahko začnete ustvarjati svoj lastni posnetek. V primeru standardne aplikacije iOS se algoritem delovanja zniža na naslednje manipulacije:
  • Kliknite na ikono z mikrofonom ali zaženite program iz ustrezne mape.
  • Za začetek snemanja morate klikniti na gumb z rdečim krogom. Uporabite lahko centralni nadzor na slušalki. Začasno ustavite in nadaljujte z aktiviranjem na podoben način.
  • Ponovno pritisnite na rdeči gumb, da zaustavite ustvarjanje poti. Kliknite gumb "Končano".
  • To je vse. Pri namestitvi bolj univerzalnih diktafonov bo algoritem dejanj le malo drugačen. Vse to znanje je dovolj, da naredite svoje posnetke na iPhoneu in jih predvajate neposredno na napravi.

    Sorodne publikacije