Sovjetski srednji tank "140 Objekt"

Igra "World of Tanks" ne izgubi pomembnosti in priljubljenosti, zato se uporabniki še naprej zanimajo, katere tanke je bolje izbrati. Igra ima veliko različnih bojnih vozil med drugo svetovno vojno, ki so razdeljeni med štiri stranke - ZSSR, Nemčija, ZDA in Francija. In če se odločite igrati za Sovjetsko zvezo, morate vsekakor paziti na "140 Predmet". To je deseti srednji sloj, ki je eden izmed najbolj impresivnih v svoji kategoriji. Toda kaj točno lahko pritegne?

V tem članku boste spoznali vse posebnosti oblikovanja takega rezervoarja, kot je »140 objekt«, kot tudi razumeli, katere so njegove prednosti in slabosti. To vam bo pomagalo, da boste podrobneje razumeli, kako bolje je igrati ta rezervoar, in zakaj ga morate izbrati sploh in ne na primer T62A.

Stolp in orodje

"140 Predmet" je najbolje začeti opisovati najpomembnejše elemente - stolpe in orodja, ki so nameščena na njem. Torej, stolp ima na žalost ne najbolj impresivno rezervacijo, zato moraš veliko razmišljati o taktikah - ko je bolje oditi, in ko je najbolje skriti, kako zatreti tvoj strel in tako naprej. Debelina prednjega oklepa je 240 milimetrov, to je najdebelejša plast. Oklep je debeline 187 milimetrov, krma pa na splošno le 65 milimetrov. Hitrost obračanja stolpa je presenetljiva - vrne se za sekundo za kar štirideset stopinj. Poleg tega ima rezervoar velik polmer inšpekcije - kar 400 metrov. Kaj pa?instrument, ki je nameščen na tem stolpu? "140 Predmet" se lahko pogumno pohvali z orožjem, saj resnično navdihuje strah. Kalibar tega orožja je 100 milimetrov, z razpadom podstronskih lupin pa kar 264 milimetrov. Če lahko prebijete oklep, je škoda, ki jo lahko naredite, 320 enot. Prosimo, upoštevajte, da je oklepna penetracija v razdrobljenih bombah veliko nižja - le 50 milimetrov, vendar je škoda, ki jo povzročijo, bolj impresivna - 420 enot.

motor

Veliko vprašanj se postavlja glede tega, kateri tank je najbolje izbrati - Object 140 ali T62A? So precej podobni, vendar s tem motorju, ki ga obravnavamo v tem članku stroja, daje pomembno prednost. Ima impresivno moč 580 konjskih moči, kar mu omogoča razvoj hitrosti do 55 kilometrov na uro. Zaradi tega je ta rezervoar zelo pameten in postane njegova glavna prednost pred sovražnikom. Poleg tega je vredno omeniti, da so možnosti za požar, ki prihaja v motor, le 12 odstotkov, tako da ne morete skrbeti za varnost svojega vojaškega stroja. Toda rezervoar "Predmet 140" ima tudi druge ugodnosti, o katerih bomo razpravljali kasneje. In medtem ko je vredno razmisliti o drugih pomembnih elementih tega stroja.

podvozje

V zvezi s podvozjem zagotavlja rezervoarju možnost prevoza tovora 39 ton, kar zadostuje za povprečni rezervoar. Še več, to podvozje vam omogoča vrtenje rezervoarja pri 54 stopinjah na sekundo, kar v kombinacijiz visoko maksimalno hitrostjo zagotavlja odlično okretnost. Torej "Object T-140" lahko vrtijo vse rezervoarje, in če je potrebno, da se učinkovito skrijejo.

Radijska postaja

Ne pozabite, da je "World of Tanks" ekipna igra, zato je komunikacija tukaj zelo pomembna, kar zagotavlja plesna radijska postaja, nameščena na vas. V primeru obravnavanega avtomobila ima doseg 730 metrov, tako da, če opazite sovražnika, lahko podatke o njegovi lokaciji prenesete na tako razdaljo. To ni najbolj mogočen rezultat, zato ni priporočljivo, da se ta rezervoar odmakne od svojih težjih spremljevalcev.

Prednosti in slabosti

Zdaj ste preučili vse glavne značilnosti tega rezervoarja, čas je, da poudarite njegovo dostojanstvo in slabosti. Prednosti lahko pripišemo, prvič, instrumentu, ki ima visoko hitrost (približno 9 posnetkov na minuto). Drugič, treba je opozoriti na mobilnost tega stroja - visoka hitrost gibanja in obračanja stolpa, kot tudi dobra prepustnost, da je ta rezervoar eden najboljših v svoji kategoriji. Tretjič, vredno je omeniti visoko natančnost pištole, ko streljanje na poti - v tem danem rezervoarju presega absolutno vse konkurente na svoji ravni. Kar se tiče slabosti, so tudi v rezervoarju. Glavna pomanjkljivost je šibka rezervacija, vendar je treba omeniti tudi, da orodje s svojo hitrostjo ne vpliva na najimpresivnejšo enkratno škodo. Tako je lahko rezervoar "Predmet 140"varno pripisati najboljšim predstavnikom srednjega razreda na najvišji ravni, vendar pa ne brez nekaterih slabosti. Toda, ko že veste o teh slabostih, jih lahko skrbno skrijete pred sovražnikom.

Sorodne publikacije