Objekt ne podpira lastnosti ali metode browseforfolder: kako jo popraviti?

Težava s pojavom sporočila o napaki, da objekt ne podpira lastnosti ali metode Browseforfolder, povzroča resnično ogorčenje med uporabniki, ki dostopajo do odjemalske banke VTB-24 prek brskalnika. V drugih izdelkih spletnega bančništva ali pri dostopanju do internetnih virov takih napak ni. Torej, zakaj potem, ko se poskušate prijaviti v svoj račun, je prišlo do napake "Objekt ne podpira lastnine ali metode Browseforfolder" (IE - Internet Explorer se uporablja kot privzeti brskalnik za privzete)? Preberite o vzrokih za nastanek takega neuspeha in o metodah za njegovo odpravo. Metodo reševanja tega problema lahko uporabimo tudi v drugih primerih, če se še pojavlja.


Objekt ne podpira lastnosti ali metode Browseforfolder: kaj je ta napaka?

Najprej je treba opozoriti, da ima sam vir (strežnik), ki je povezan z uporabniškim računalnikom, včasih možnost, da je onemogočen.
Recimo, da uporabnik vidi napako »Objekt ne podpira lastnosti ali metode brskalnika Browsefor, OK pa ne povzroča nobenega učinka. Kaj piše? Ampak samo, da pravi vzrok napake še ni v strežniku, ampak v uporabniških sistemskih nastavitvah in nastavitvah brskalnika IE.

Kako popraviti?

V primeru, da "Objekt ne podpira lastnine ali napake" Browseforfolder ", kako popraviti situacijo, da ne bi trpel zaradi spremembe nastavitev? Lahko preprostospremenite brskalnik in se z njegovo pomočjo poskusite prijaviti v bančni vir.


Toda težava: izkaže se, da delovanje banke strank VTB-24 še zdaleč ni podprto z vsemi spremembami recenzentov, da ne omenjam, da vse od njih ne delujejo pravilno tudi z izjavljeno polno podporo.

Dejanje zagona brskalnika

Toda nazaj na domači brskalnik Windows IE, ki je v kakršni koli spremembi in s tem povezanih problemih ne samo bančništva, temveč tudi drugih virov in storitev na internetu. Če uporabnik ne želi zavrniti uporabe IE ali drugih brskalnikov, ni treba narediti nekaj preprostih korakov, ki lahko pogosto odpravijo vzrok sporočila, da objekt ne podpira lastnosti ali metode Browseforfolder. Kaj storiti v tem primeru?
Najprej je zelo priporočljivo, da obiščete uradno Microsoftovo spletno mesto in prenesete najnovejšo različico brskalnika, ki temelji na arhitekturi nameščenega sistema (najdete ga v razdelku Prenosi).
Ko nastavite privzeto nastavitev, je ne morete spremeniti, ampak preprosto odprite brskalnik kot skrbnik (to velja za Windows 7 in novejše). Začetni meni se imenuje z desnim klikom na ikono programa. Morda je začetek brez skrbniških pravic in je bil razlog za sporočilo, da objekt ne podpira lastnosti ali metode Browseforfolder.

Namestitev ogrodja .NET Framework

Po drugi strani zgoraj opisana situacija ne more biti vzrok za zrušitve. Še en velik problem je v mnogihdoločeni programi in spletna mesta: za pravilen dostop je treba uporabiti platformo platforme .NET Framework 3.5.
Na nekaterih računalnikih je lahko nadgradnja v sistemu onemogočena, zato je zaželeno, da namestite samo platformo, znova pa prenesite namestitveno distro iz Microsoftovega vira. Mimogrede, bolje je, da ne dajo verzije 3.5 in takoj najti četrto posodobitev ali sprostitev tam 4.5.

Nastavitev pravilnih nastavitev Internet Explorerja

Zdaj, nekaj besed o "Predmet ne podpira lastnosti ali metodo Browseforfolder" v brskalniku, če vse zgoraj opisano ni prineslo pravilnega učinka.
V tem primeru mora uporabnik vnesti lastnosti brskalnika iz "Nadzorne plošče", v oknu z možnostmi izberite zavihek varnosti, pojdite v zaupanja vredna vozlišča in navedite celoten naslov virov.

Varnost in aktiviranje komponent ActiveX

Če se in po spremembi nastavitev prikaže sporočilo, da objekt ne podpira lastnosti ali metoda Browseforfolder, morate znižati varnost tako, da drsnik (drsnik) premaknete v spodnji položaj. Zavihek Zasebnost bo prav tako moral odstraniti potrditveno polje v polju blokatorja pojavnih oken.
Po tem, na istem zavihku varnosti, tik pod in desno, morate klikniti gumb "Drugo" in nato v novem oknu poiskati vrstico z dovoljenji za uporabo nastavitev ActiveX za preverjene domene in izvršiti dovoljenje z ustreznim gumbom.
Na poti, kot dodatna možnost, se lahko namesti tudidovoljenje za domene, označene kot varne. V večini primerov pomaga. Da, in to je tisto. Kot dodatno orodje lahko prenesete najnovejšo platformo JAVA in jo vključite v sistem. Če nič ne deluje, lahko dokončate ponastavitev nastavitev brskalnika. In ne pozabite, da ko boste poskušali prijaviti, bo sistem "VTB-24" ponuditi namestitev posebne programske opreme v obliki zaščitnega kriptografskega modula, s katerim se morate strinjati z obvezno.

Odstranjevanje nepravilno oblikovanih skript

Nazadnje, drugi razlog za nezmožnost dostopa do spletnega bančništva je lahko, da so v sistemu na voljo neaktivne sistemske dinamične knjižnice. V najpreprostejšem primeru jih je mogoče zaznati z ukazno konzolo, ki se izvaja v imenu skrbnika, v katerem je ukaz sfc /scannow urejen. Po drugi strani pa lahko poskusite obnoviti ali namestiti undead ali poškodovane predmete s posebno oblikovanim DLL Suite za ta pripomoček. Če so prenesene ali posodobljene komponente sistema še vedno onemogočene, lahko pomaga, da nekatere od njih odstranite. Najprej morate iti v korenski imenik sistema in izbrati imenik System32. Zdaj pozornost !!! V njem je treba odstraniti naslednje datoteke:
 • razred MessagePRO;
 • mespro.sig;
 • mespro.dll;
 • mesproax.dll.
 • Po odstranitvi izbranih komponent mora biti računalniški sistem v celoti ponovno zagnan, nato pa se lahko ponovno poskusite prijaviti.spletno bančništvo ali drugo delo z viri. Opomba: ta tehnika je na voljo kot zadnja možnost, tako da bo uporabnik moral sprejeti takšne ukrepe na lastno odgovornost. Tudi strokovnjaki pri reševanju problemov te vrste ne dajejo popolnoma nobenega jamstva, da bo po tem in bančništvo delovalo, in (slabše) bo sistem zagnal v normalnem načinu. Zato bodite previdni in pozorni.

  Namesto naknadne misli

  To je pravzaprav vse, kar se nanaša na popravek tako neprijetnega neuspeha na VTB-24 ali kakršnih koli drugih virih. Kot opozarjajo mnogi strokovnjaki, se ta težava v večini primerov nanaša na ta sistem, čeprav se lahko pojavi tudi pri dostopu do drugih spletnih strani in njihovih storitev. Takoj povedati, kaj je problem sam in kaj je bil glavni vzrok njegovega videza, je nemogoče. Zato boste morali izvesti dejanja v zgoraj navedenem vrstnem redu (od najenostavnejšega do najbolj zapletenega). Na koncu, samo o spletni storitvi banke, mora vsaj ena od zgoraj navedenih metod neizogibno pomagati. In če ne boste imeli dobrega učinka, da popravite situacijo, potem uporabnik nima nobene zveze s kontaktiranjem službe za podporo ali celo z uporabo storitev spletnega svetovalca neposredno na določenem spletnem mestu. Kot je omenjeno zgoraj, je lahko zelo verjetno, da napaka ni bila posledica napake uporabnika in njegovih sistemskih nastavitev. Ampak, da ne bi obravnavali nastavitev IE ali brisali knjižnic (ki niso vedno varne), je bolje, da takoj določite, kateri brskalnik je najbolje uporabiti namesto IE. To je kotki jih označujejo številni uporabniki, je najlažja rešitev.

  Sorodne publikacije