Kako namestiti kože na zaganjalnik Minecraft: navodila

Mnogi igralci računalniških iger želijo, vendar si ne morejo privoščiti nakupa licencirane različice Minecrafta. Kaj to pomeni? Seveda ne bodo mogli igrati na licenciranih strežnikih, redno prejemali posodobitve kakovosti in še veliko več. Toda za nekoga to ni najpomembnejša stvar. Obstaja ločen segment igralcev, za katere je najpomembnejša koža znaka. Logično se je pojavilo vprašanje o tem, kako nastaviti kožo za lansirne naprave, saj se preko lansirnega sistema zaganja večina piratskih kopij Minecrafta. Pravzaprav to sploh ni težko.


Kaj potrebujete?

Če želite izvedeti, kako nastaviti kožo na lansirni napravi "Minecraft", morate dobiti isto lansirno napravo. Velika večina uporabnikov prenese TLauncher. Zakaj? Prvič, ta program je odlično in zelo razumljivo podporno mesto, ki ga je zelo težko izgubiti in podati lažne pozitivne rezultate. Drugič, to je brezplačno. Skoraj brezplačno, malo kasneje.

Kako namestiti kože na lansirnik?

Če sledite spodnjim navodilom, celoten postopek namestitve traja največ pet ali deset minut. Prvič Prijavite se v uradno spletno mesto TLauncher in se registrirajte na tem viru. Pomembno je, da se spomnite pošte in gesla, ki bosta uporabljena za ustvarjanje novega računa. Po registraciji bo uporabnik vstopil v svoj ustvarjen profil. V njem lahko vidite trenutno nameščeno kožo. V razdelku »Katalog« lahko uporabite standardne preobleke, ki jih že ponujaali prenesete svoje delo.


Drugič. V "Katalogu" morate izbrati kožo in prenesti sam zaganjalnik. Tretji korak je prenos samega TLauncherja in neposreden prehod na vprašanje, kako nastaviti kožo na zaganjalniku TLauncher. Četrtič Zdaj morate odpreti zaganjalnik in v spodnjem levem kotu najti zaznamek, kjer bodo določeni računi. V njej morate najti razdelek »Nastavitve računa«. Odpre se okno, kjer boste morali vnesti uporabniško ime in geslo, ki sta bila določena na strani TLauncher ob registraciji. Takoj, ko bodo vsa dejanja pravilno izvedena, se bo profil spletnega mesta pojavil v istem oknu na desni. Označite ta registriran račun in kliknite gumb "Dodaj". Petič V glavnem oknu zaganjalnika, poleg grafikona računa, morate klikniti na zavihek z različicami iger. Na tej kartici bodo prikazane vse razpoložljive različice igre v računalniku. Izbrati morate tisto, ki podpira TLauncher. To lahko razumemo z značilno modro ikono s črkami TL na levi strani različice. Izkazalo se je, da spoznavanje, kako namestiti preobleke na lansirnik, sploh ni težko, in ta proces se izvaja zelo hitro.

Izključitev

Toda ugotovitev, kako vzpostaviti skateboard za zaganjalnik, je le polovica. Spoznati morate nianse, ki jih igralec pričakuje po namestitvi TLauncherja. Prvič, samo tisti igralci, ki ga uporabljajo, bodo lahko videli strežnik TLauncher. Drugič, ta lansirnik je pogojno brezplačen. Ima funkcijo premium računa, ki vam omogoča, da ustvarite kožoali v HD ločljivosti. Oboje od teh odtenkov je treba upoštevati pri odločanju o začetku uporabe tega zaganjalnika.

Sorodne publikacije