Samsung SCX-4200 MFP je idealna rešitev za organizacijo tiskalnega podsistema v srednji delovni skupini in ne samo

Samsung SCX-4200 MFU je namenjen predvsem uporabi v majhni delovni skupini ali v majhni pisarni. Vendar ne samo ti dve možni uporabi omejenega obsega njene uporabe. Gre za ta univerzalni aparat, ki združuje tiskalnik, kopirni stroj in optični bralnik v enem primeru.

Naprava Nisha: celoten sklop

Glavni segment trga za tehnike podvajanja, skeniranja in tiskanja, ki ga cilja Samsung SCX-4200 MFP, so majhne pisarne in majhne delovne skupine. Kot v prvem in v drugem primeru število delovnih mest z računalniki ne sme presegati 15 kosov. Druga možna področja uporabe univerzalne rešitve so srednje in celo velike delovne skupine. Toda v tem primeru lahko ta večnamenska naprava le delno pokrije potrebe takih organizacij v tisku. Podobno se lahko ta IFI uspešno uporabi v kopirnem stroju ali celo v multiplikacijskem centru.


Tehnične specifikacije in specifikacije za visoke hitrosti

Samsung SCX-4200 BFP Laser ima odlične tehnične specifikacije. Zaključek dokumentacije in slik v tem primeru se izvede s pomočjo laserske tehnologije. Uporaba slednjega v tej večnamenski napravi vam omogoča, da dobite precej visoko zmogljivost in zagotavlja tako za proračun odločitev precejšnjo količino natisnjenihmesečno, enako 10.000 enosmernih strani. Dovoljenje za delo v načinu tiskalnika je 600 X 600. Tudi to besedilo je več kot dovolj.


Slika v nizki kakovosti omogoča tudi oddajanje. Ampak tukaj kakovostno sliko ali sliko, tudi v monokromatski način, da bi dobili na odločitev, ki se šteje, ne bo uspelo. Opremljena z ločljivostjo in kakovostjo te večnamenske naprave se lahko pohvali v načinu kopirnega stroja. Pri skeniranju iste digitalne kopije katerega koli dokumenta lahko ta proračunska rešitev ustvari 2400 X 600. Tudi prisotnost digitalne interpolacijske tehnologije omogoča, da dobite sliko z ločljivostjo 4800 X 4800. Za ogrevanje obravnavanega izdelka, po vklopu, traja 42 sekund. Potem bo izhod prve strani trajal še 11 sekund. V prihodnosti tako v načinu kopirnega stroja kot tudi v tiskalniku lahko ta večnamenska naprava proizvede 18 strani v minuti.

Vmesniki

Različni sklopi načinov povezovanja se lahko pohvali s tiskalniki blagovnih znamk. Samsung SCX-4200 MFP v zvezi s tem ni nič manj slabši od svojih mlajših kolegov in je opremljen s samo dvema pomembnima ožičenima vmesnikoma. Ključ v tem primeru je RJ-45. Povezan je s stiskanjem zvitega para, v tem primeru se dani MFU neposredno poveže z računalniškim omrežjem. Za tiskanje ali skeniranje ni treba dodeliti strežnika za skeniranje in tiskanjeračunalnik. Z vsem tem brez posebnega problema samostojno upravlja večnamenska naprava.
Kot rezervno pristanišče je v tem primeru USB. Ko je uporabljen, je prisotnost ločenega računalnika za interakcijo z MFU že obvezna.

Zahteve za papir

Največja velikost strani je v tem primeru format A4, ki je dolg 297 mm in širok 210 mm. Iz tega standardnega števila formatov na seznamu podprtih IFI je tudi A5 in celo A6. Seznam formatov v tem primeru je dopolnjen z B5 C5 C6 in DL. Gostota papirja za izhod mora biti v območju od standardnih 64 g /m2 do 163 g /m 2.

Kartuša

Model kartuše za Samsung SCX-4200 MFP - SCX-D4200A. Začetni volumen te kartuše vam omogoča tiskanje približno 700 strani. Po prvem polnjenju se bo njegov vir povečal na 1000 strani. Za to večfunkcijsko napravo ni razširjene različice kartuše. Mesečni obseg tiskanja na tem MFP-ju lahko doseže 10.000 strani. Kot je preprosto uganiti, se bo kartuša v tako intenzivnem načinu polnila desetkrat. Tudi v tem primeru se tiskanje in kopiranje izvede le v monokromatskem načinu in za ponovno polnjenje te kartuše potrebujete toner črne barve.

Mnenja lastnikov in cene

Za svojo nišo je odlična naprava Samsung SCX 4200/4220 BFP. Ni slabosti. Vsaj se ne osredotočajo na uporabnike v pregledih. In to je tostrokovnjaki v tem profilu upoštevajo v svojih pregledih. Prednosti te večnamenske naprave so razširjen nabor povezljivosti, zmogljivost visoke hitrosti in sprejemljiva kakovost tiskanja. Tudi stroški v tem primeru je povsem ustrezna in je približno 12000 rubljev.
Povzetek
Seveda so zmožnosti Samsung SCX-4200 MFU več kot dovolj za gostovanje podsistema tiskanja, skeniranja in kopiranja v majhni pisarni ali majhni delovni skupini. Tudi ta večnamenska naprava je odlična za domačo uporabo. Poleg tega, čeprav z nekaterimi previdnostnimi ukrepi, se lahko uporablja tudi v kopirnem centru ali srednji delovni skupini. To je vsestranska rešitev za tiskanje, kopiranje in skeniranje, ki jo je mogoče uporabiti v skoraj vseh pogojih.

Sorodne publikacije