Call of Duty Black Ops: pregled, opis, skrivnosti

Pregled Call of Duty Black Ops kot popolne mini linije projektov mora biti zanimiv za osebo, ki spoštuje žanr strelcev. Serija »Call of Honor« za mnoge ljudi je bila dolgo merilo za hitre in dinamične bitke na ozkih zemljevidih. Eno podjetje je že deset ur zagotavljalo veliko kinematografskih prizorov z razburljivo zgodbo. Ta pregled je primer tega, kaj se zgodi z obetajočo serijo, ko jo damo na transportni trak.

Čakanje na prvo tekmo

Začetek pregleda Call of Duty Black Ops je posledica dejstva, da so po čudovitem drugem delu Modern Warfare igralci čakali na drugo razkritje. Različne lokacije, veliko število zanimivih prizorov, nenehni boj in pomanjkanje cenzure - ti in številni drugi vidiki so ustvarili milijonsko vojsko navijačev te serije. Veselili so se nadaljevanja, vendar niso dobili tistega, kar so zahtevali. Razvijalci iz studia Treyarch so se odločili, da se bodo preizkusili v novi postavitvi, iz katere izhaja črta Black Ops. Projekt se je izkazal za kontroverznega, z očitnimi prednostmi in slabostmi.


Zgodba

V pregledu Call of Duty Black Ops je treba takoj opozoriti, da dogodki, ki se odvijajo, nosijo igralce v času različnih konfliktov v boju. V središču zgodbe je Alex Mason, ki sedi privezan na stol, in dva moška se sprašujeta. Govori o svojem življenju in med flashbacki igralci gredo v bojne misije. Že od začetka ni jasno, na kaj pripoveduje zgodba, vendar se v času prehoda pojavljajo igralcidobra zgodba. Nekje na sredini lahko napovedujete konec celotne zgodbe, toda tukaj interes ne podpira le tega. Igralcem se ponuja možnost, da se počutijo kot vojak različnih vlog. Na eni točki zasneženega območja bo igralec rešil svet pred zagonom rakete in v eni uri se bo premaknil skozi podzemne rove v Vietnamu in uničil upornike. Zgodbo lahko krivimo za zamude, vendar je tam veliko odličnih prizorov. Ena od misij za pobeg iz Gulaga je vredna veliko. V samotnem načinu se interes zadrži do konca.


Prvi alarmni klic

Pregled klica opomina Black Ops je sestavni del procesa igranja. Obstaja določen sum o ponovitvi preteklih izkušenj iz serije. Na prvi pogled se zdi, da koncept izgleda organsko in da mora biti tako. Svetla snemanja na različnih lokacijah se zamenjajo s kinematografskimi vložki, kjer mora igralec nujno izvesti kakšno dejanje. Razvijalci so ustvarili nove vrste orožja, delali okoli okolja, tudi od starega fizičnega motorja stisnjeni maksimum v smislu grafike. Na splošno je zabava zanimiva, vendar se z leti ne spreminja. Če pomislite skozi vsako lokacijo, lahko v polovici primerov uganete nepričakovane zavoje. Znaki ne izgledajo tako nenavadno, in koncept streljanja v enem podjetju je ostal enak. Večina oboževalcev je projekt všeč in je dobil preglede odobritve, vendar je problem sekundarnega sistema že v majhnih korakih prikradel seriji.

Mrežni način in povzetek

Pregled Call of Duty Black Ops bo pol src brez omembe multiplayer bitk. Razvijalci so se osredotočili na ta vidik in dosežen je bil velik rezultat. Različno orožje vam omogoča, da izberete svoj stil igre, in na nek način okoli na lokacijah celo naredite taktični element. Treba je omeniti, da bodo igralci zdaj imeli vse izboljšave za svoj lik, da kupijo igro. Obstajajo novi načini, med katerimi je celo igre na srečo. Igralci so zadolženi za splošno polje in zmagovalec prejme celotno nagrado. Stare ureditve so ostale na svojem mestu, povečala pa se je tudi raznolikost lokacij. Kaj je edina priložnost, da vzamete radijsko voden stroj, vozite se do sovražnikove baze in razstrelite tam med sovražniki. Na splošno se je izkazalo, da je prvi del te vrstice trmast, čeprav kampanja osamljenosti ni všeč vsem uporabnikom. Odličen multiplayer način omogoča hitro pozabiti na vse pomanjkljivosti, čeprav je že klical alarm.

Izid drugega dela

Pregled Call of Duty Black Ops 2 se ne bo slišal več kot rožnata kot v prvem delu. Razvijalci imajo težave z novimi idejami, kar je razvidno iz prvih okvirjev. Dogodki se odvijajo leta 2025, če govorimo o glavnem poslanstvu. David Mason je stopil po stopinjah svojega očeta in vstopil v posebno enoto ameriške vojske za boj proti terorizmu. Sin želi izvedeti več o usodi svojega očeta, se spopasti s svojo lastno preteklostjo in na poti, da reši svet.
V večini misij bo igralca vodil sin Alex Masona, vendarbo poskusil in druge vloge. Ena od misij se lahko izvede pod nadzorom glavnega antagonista. Na prvi poti je zgodovina lahko zanimiva, po drugem času pa naj bo oboževalec serije, ki bo opazil en očiten problem. Vso zgodovino lahko opišemo v nekaj besedah ​​- boj proti teroristom, patriotskim vojakom v Združenih državah. Koncept poleg nekaterih parcelnih misij ne vpliva na nič novega.

Igranje

V igri Call of Duty Black Ops 2 je poudarek na igri. Razvijalci so prvič želeli preizkusiti nastavitev futuristične prihodnosti, ki je bila sprva zanimiva. Igralcem ponujamo misijo z različnimi tehnološkimi čipi. Robote lahko vzamete pod nadzor, uporabite poseben pogled za zaznavanje nevidnih sovražnikov, celo taktični elementi so se pojavili v nekaterih misijah. To se nanaša na zaščito predmetov pred napadi, kjer je umestitev sprva sledila menjava med obrambnimi taborišči. Futuristična lupina v Black Ops 2 veselo izgleda kot trenutke, čeprav raznolikost ni dovolj. Rešuje situacijo starega dobrega koncepta s ščepcem patosov, najzahtevnejših militantnih znamk in epske lestvice. Kinematografske prizore nadomeščajo borbe, nato misije z upravljanjem transporta, obramba objektov in spet v krogu. Kot ločen element je treba omeniti, da je mogoče nekaj trenutkov v eni igri premagati in to bo vplivalo na ploskev.

Povzetek

V pregledu Call of Duty Black Ops II je mogoče neskončno negativno pršiti akcijo z enim igralcem inZanimiv koncept, a zanikanje koristi je tudi nemogoče. Futuristični losjoni so dobro vstopili v multiplayer način in spet so privabili na stotine tisoč uporabnikov. Spopadi z zombiji v nekaterih igrah z resničnimi igralci ne zajemajo več deset ur, vendar je raznolikost vedno plus. V samotni akciji je zanimivo opazovati usodo glavnega nasprotnika, njegovo sovraštvo proti sovraštvu in željo po maščevanju. Karizma protagonista plus nelinearnost zgodbe je absolutno nov element za celotno serijo, kar velja ne le za Black Ops. Med pomanjkljivostmi je tudi zastareli urnik za leto 2012, težave s scenarijem in zanimiv splošni koncept. Profesionalci pa so se v tem pogledu odlikovali, zato je bilo ponovno prodajanje "Call of Honor" v velikem prometu. Le iz občutka, da so razvijalci iztisnili svoje najnovejše ideje, se je le še okrepil.

Tretji del

Pregled Call of Duty Black Ops 3 je vreden začetka te serije, ki je šla še dlje v prihodnost. Kibernetika ima svet in med nasprotniki v streljanju je več dela kot ljudi. Zgodba se začne z dejstvom, da igralci vidijo očiten žig iz prejšnje igre s predpono Advanced Warfare. Protagonist je spet poražen na samem začetku svoje pustolovščine, a se že zbudi kot nadgrajena različica različnih protez.
Po tem se začnejo naslednje težave dogodkov, s katerimi je težko celo obravnavati. Zdi se, da so scenaristi napisali tako, da so se odločili za zgodbov nadaljevanju s samo nekaj namigi. Hkrati pa se za določitev prihodnosti odpišejo vsi nejasni trenutki. V istih obdobjih, ko je igralec malo pojasnjen zaradi dogodkov, se na zaslonu pojavi kup žigov. Boj proti teroristom, izdajstvo, politične zarote in še več. Ljubitelji tega niso videli samo "nekje". Podobne situacije so bile v prejšnjih delih, zato je samotna kampanja tukaj v neposredni neugodnosti.

Zabavajte se na kakršen koli način

Pri ustvarjanju pregleda se mora Call of Duty Black Ops 3 osredotočiti na glavne pomanjkljivosti. Alarmni zvonec s ponavljanjem, ki ga je slišal v prvem delu tega vladarja, se je prelomil v resničen zvok. Zdi se, da so kinematografski prizori ostali na mestu, obseg epicence ni slabši od prejšnjih delov, ampak vse to se zeja. Ni zanimiva zgodba s fiktivnimi prihodnjimi silami, ki vodijo misijo z največjo hitrostjo, ne glede na vse strani. Ustvarjalci igre so poskušali znova vpeljati nove elemente v igro. Zahvaljujoč povečanemu telesu lahko uporabnik ugasne elektroniko in sovražnikom pošlje roj mehanskih hroščev. Tudi tu se sekundarno čutimo, ko gledamo BioShock in Deus Ex. Boj se lahko izvaja tudi na stenah s stropom, zahvaljujoč jet strelu. Dinamika se občuti v določenih trenutkih, prehod ene kampanje v zadrugo pa je lahko celo zabavna. Samo ta zasluga ni igre, temveč komunikacija v podjetju, zaradi česar je tudi najbolj osiromašen projekt tožen.

Tehtanje "za" in "proti"

V pregledu Call of Duty Black Ops III,kot da ste bili neuspeh v splošni seriji "Call of Honor", je treba omeniti, čeprav majhne, ​​a pluse. Razvijalci iz leta v leto še naprej propadajo z enojno akcijo od leta 2011, vendar so v načinu za več igralcev stvari veliko boljše. Tukaj je spet zanimivo fotografiranje, dinamika, različna orožja. To je dovolj, da se sprostite po napornem dnevu. Plus, zombi način ni padel v kakovosti, in odrezati hojo mrtvih je še vedno zanimivo. Če povzamemo tretji del te vrstice, potem je treba reči, da lahko tudi najbolj prikrajšani oboževalci mimo. Ta igra je zbirka predlog in tehničnih rešitev, ki se že dolgo uporabljajo v industriji. Enostavno ni mogoče spoznati novih stvari tukaj, ampak želite zgodbo pozabiti hitreje kot slabe sanje. Projekt zasluži pozornost za največ nekaj ur in samo za multiplayer bitke. Po tem boste želeli iti na prejšnje dele, če izključite Call of Duty Black Ops Declassified. Pregled te parodije, ki se je izkazala za zabavno na prenosni konzoli, bo sestavljen iz dveh besed - popolnega neuspeha.

Ultimativna misel

Ne moremo reči, da je serija Black Ops popoln neuspeh. Tu se je situacija razvila tako, da so bile vse prednosti prvega dela blokirane s tretjim podaljškom. Med njimi je bila Black Ops 2, ki je prvi poslala igralce v prihodnost, ki je izgledala sveže. Poleg vseh zgoraj navedenih problemov in pozitivnih točk, je treba posebej opozoriti razvijalci krize. Večkrat priznavajo enake težave z optimizacijo, dostopom do strežnikov inžigov v pisavi. Morda to ni njihova krivda, ker je celotna serija postavljena na tekoči trak, in novi deli se pojavijo vsako leto. Če se bo to nadaljevalo, bo pregled Call of Duty Black Ops 4 zaslužil oceno 2-3 točk od desetih. Založnik bi vsekakor moral o tem razmisliti in vsi tisti, ki jih je poslabšala kakovost serije navijačev, to pravijo.

Sorodne publikacije