Emulator za lokalno omrežje za igre ali zakaj so potrebni

Pred nastankom takih strani, kot sta Steam in Battle.Net, Origin in Uplay, so morali ljudje ustvariti lastne strežnike, da bi se igrali s svojimi prijatelji v eni ali drugi igri. Za danes, kupci licenčnih izdelkov božajo in cenijo razvijalce, kakor hitro lahko, tako da so igralci zadovoljni. Toda v našem času obstajajo takšne igralce, ne skrbi za udobje igralcev in njihove igre s prijatelji na uradnih strežnikih, da bi se povezali z njimi, je potrebno osvojiti Everest. " Kaj storiti v tej situaciji? Ustvarite staro dobro lokalno omrežje!

LogMeInHamachi ali najboljši emulator LAN

LogMeInova ideja je brez vesti najboljša med vsemi emulatorji za igranje s prijatelji v omrežju. Emulator ima priročen, minimalističen vmesnik, v katerem bo razumel tudi otrok. Preprosta nastavitev in ustvarjanje lastnega strežnika v nekaj minutah - vse to ohranja Hamachija pred konkurenco s konkurenti. Hamachi podpira vse igre, edina stvar, ki je potrebna, je, da igra lahko uporablja lokalno omrežje. S tem se emulator spoprijema z "razveselitvami", kakovost povezave z njo pa je odvisna samo od uporabnika interneta, kot da igra s svojo internetno povezavo v svoji najljubši igri. Hamachi ima poleg značilnosti emulatorja lokalnega omrežja igre tudi možnost ustvarjanja varnih mest med dvema in /ali več računalniki z ustvarjanjem navideznega zasebnega omrežja (VPN) med uporabniki. Zaščitaki jih Hamachi uporablja pri povezovanju uporabnikov, uporablja algoritem AES-256, ki podatke šifrira tako, da jih premakne v določenem vrstnem redu.


Tunngle

To je drugi predstavnik kastnih emulatorjev za igranje v lokalnem omrežju. Vtisi o njegovi uporabi so do neke mere pozitivni, vendar je veliko negativnih točk. Seveda v tem emulatorju ne obstajajo le slabosti, ampak tudi pluse. Na primer, hitrost prenosa informacij in pomanjkanje oglaševanja v plačani različici.

Katere so slabosti?

Kaj imamo v Tunnglu? Ja, to je emulator lokalne mreže, s svojimi nalogami, ki jih opravlja, vendar je veliko neuporabnih. Na primer, zelo veliko in veliko oglasov v brezplačni različici programa, ki dobesedno zapre zaslon programa in vam ne omogoča interakcije z vprašanjem "čakati" ali "plačati". Ni tako lepo, se strinjate? Drugi minus je preveč "komunikacije". Nekdo absolutno ne potrebuje klepetov v programu, ki se uporablja za igranje igre v lokalnem omrežju, in ne potrebujejo praznih sob v ogromnem seznamu. Torej, da bi ustvarili svojo sobo, boste morali to funkcijo najti v ogromnem številu oken in menijev.


Ali je res, da Tunngle ne deluje z vsemi igrami?

Tretji minus - igra lahko deluje le z deklariranimi igrami na seznamu. To pomeni, da če katera koli pogojna CallofDuty 3 ni razglašena na seznamu iger za lokalno omrežje, je ne boste mogli igrati v njem, v nasprotju z istim Hamachi. Kako igrati na omrežju s toliko minusi in ni lažje najti rešitve, razen da bi kontaminirali vašoračunalniško oglaševanje? Edina stvar, ki jo želim povedati je, da so vse slabosti povsem subjektivne in da bi nekdo želel imeti velik seznam sob v emulatorju lokalnega omrežja.

Povzetki

Izbira programa za posnemanje igre v lokalnem omrežju ostane le za igralca in njegove tovariše - to dejstvo je nesporno in ta dva programa nista edina v omrežju, ki ju uporabljata samo, ampak to želim reči. Tunngle je v stanju zaprtja in razlogi za to se ne imenujejo. Hamachi je še vedno "plavajoč" in deluje brez prekinitev vsak dan. Na primeru teh dveh emulatorjev lokalne mreže lahko najdemo vodjo in stojimo na njegovi strani, da se lahko udobno igrajo s prijatelji v omrežju. Po mnenju večine uporabnikov je Hamachi najboljši emulator, ki trenutno uživa najbolj priljubljen igralec.

Sorodne publikacije