Prenosni računalnik za srednji Sony Vaio PCG-71211V. Značilnosti, parametri, pregledi

Prenosni računalnik Sony Vaio PCG-71211V se ponaša s kombinacijo odlične funkcionalnosti in dostopne vrednosti. Značilnosti tega, glavni parametri, ocene o njem - to je tisto, kar bomo podrobneje razpravljali v tem gradivu. To je odličen procesor za mobilne računalnike srednjega razreda.

Prenosna niša

Sony Vaio PCG-71211V je zelo produktivna, funkcionalna in vsestranska računalniška mobilna naprava. Vse tehnične specifikacije so še vedno pomembne in omogočajo izvajanje programske kode katere koli stopnje kompleksnosti. Poleg tega, tudi najbolj zapleteno. Poleg tega prisotnost štirih logičnih tokov odpravlja vse omejitve pri uvedbi sodobnih igrač. Rezultat je cenovno ugoden prenosni računalnik, ki ima dovolj zmogljivosti in se lahko ukvarja z vsemi programskimi nalogami, tudi tistimi, ki so najbolj zahtevne v strojni opremi.


Ključne značilnosti

Procesor modela Core i3 z indeksom 2130 je osnova mobilne naprave Sony Vaio PCG-71211V. Značilnosti tega čipa kažejo, da spada v generacijo PROCESORJEV iz Intel Sandy Bridge. Na voljo je z dvema resničnima računalniškima moduloma in štirimi logičnimi jedri. Njegova taktna frekvenca je 34 GHz. To je bila 32nm procesorska naprava. Seveda taka tehnologija v tem trenutku ne uporablja več novih čipov,toda v letu 2011 na začetku prodaje analiziranega prenosnega računalnika je bil ta tehnični proces res aktualen. Količina RAM-a v prvotni konfiguraciji je 4 GB, njen tip - DDR3 z nominalno frekvenco do 1066 MHz. RAM krmilnik je del matične plošče čipov in lahko naslov do 32 GB. Tudi število pomnilniških rež OPTION je 2, kar pomeni, da je na ta prenosni računalnik mogoče namestiti do 16 GB (2 modula po 8 GB).


Poleg tega je ta računalnik opremljen z diskretnim grafičnim sistemom, ki temelji na Radeon HD5470 od AMD z nominalnim volumnom 512 MB video pufra. Zaslon je diagonale 155 palcev, njegova ločljivost pa je HD (1366x768). Vrsta matrike TN + Film, ki je osnova zaslona s tekočimi kristali, in čakati na fenomenalno visoko kakovost izhodne slike v tem primeru ni vredno. Prisotnost 320 GB pogona se ponaša s prenosnim računalnikom Sony Vaio PCG-71211V. Značilnosti te komponente kažejo prisotnost 8 MB predpomnilnika in hitrost 5400 vrt /min. V tem primeru se v programski opremi »Winds 7« prikaže v različici Home Edition.

Recenzije in aktualnost

Po standardih sodobne računalniške industrije je Sony Vaio PCG-71211V že dolgo izdan. Značilnosti tega so še vedno pomembne. Od začetka prodaje je preteklo 6 let, in to je velik časovni interval. Toda tudi sodobni analogi tega računalniškega kompleksa imajo podobne tehnične parametre. Zato je pomembna razlika v smislu uspešnosti in uspešnosti v primerjavi ztrenutno ni analogov. Edina razlika, po mnenju uporabnikov, je povečana poraba energije in manjša avtonomija. Tako je za mobilne naprave značilen lastnik.

Zaključek

Sony Vaio PCG 71211V se lahko pohvali z odlično kombinacijo stroškovnih in tehničnih parametrov. Značilnosti tega elektronskega računalnika so še vedno pomembne in vam omogočajo izvajanje nalog različnih stopenj kompleksnosti. V slednjem primeru se zahteva opozorilo, da nekatere igrače na takšni strojni opremi ne bodo imele največjih lastnosti. V drugem bo dani prenosni računalnik dolgo časa delal z velikim seznamom programske opreme. Tudi zdaj lahko takšen prenosni računalnik pripišemo rešitvam srednje ravni in eno stvar, ki veliko govori o tem.

Sorodne publikacije