Marshall Govorniki: pregledi najboljših modelov

V zadnjem času postajajo priljubljeni prenosni stolpci. Ti majhni pripomočki rešijo vašo stranko pred nepredvidenimi okoliščinami, na primer izklop električne energije. Nekateri govorniki imajo možnost zaračunavanja pripomočkov, ki so dvakrat koristni. Proizvajalci polemik kažejo svoje novosti, imajo predstavitve in vlagajo veliko denarja. Vendar pa Marshallovih stolpcev ni treba predstaviti. Podjetje je že osvojilo ljubezen navdušencev po vsem svetu. Oprema tega proizvajalca je kupljena tudi kljub precej visokim stroškom.

Proizvajalec

Polno ime tega angleškega proizvajalca Marshall Amplification. Na trgu je star več kot 50 let. Od leta 1962 prodaja zvočne in akustične sisteme. Ustanovitelj podjetja je bil Jim Marshall. V elektronski industriji je bil proizvajalec uveden ne na račun govornikov. Marshall je najprej delal z ojačevalniki, ki so bili kopirani v drugo podjetje.


Leta 2014 se je podjetje odločilo, da bo nadgradilo svojo ponudbo in začelo delati s slušalkami in slušalkami. In naslednje leto sem poskušal ustvariti prvi pametni telefon. Zdaj so zvočniki vse bolj priljubljeni.

Razvrstitev

Na uradni strani je trdna razvrstitev stolpcev. Razdeljeni so v štiri skupine. Če prevedete ta imena, lahko dobite kategorije: glasne, glasnejše, glasnejše in prenosljivejše. Različna podjetja se ne morejo pohvaliti. Njegov cilj je ustvariti popolno napravo, tako da ne bo tekmoval na leto za 50 letmodelov in vsakemu predstavljenemu času posveča veliko časa.


Skupina "glasno" vključuje dva enaka Bluetooth zvočnika za akcijo različnih barv: črna in rdeča. V skupini "glasneje" so isti modeli, vendar so barve že tri: črna, rjava, smetana. Tukaj je Stanmore Bluetooth model. V tretji "najglasnejši" skupini sta dva modela stala 795 $ in 500 $. Hanwell Anniversary Edition je predstavljen v črni barvi. Woburn je na voljo v črni in kremni barvi. V "prenosni" skupini se stolpci Marshall Kilburn nahajajo v črni, smetanovi in ​​jeklu. In tudi dva Stoockwell modela, ki sta skoraj identična, vendar se eden od njih prodaja skupaj s pokrovčkom.
Nato bomo preučili najbolj priljubljene možnosti in tiste, ki se govorijo na internetu.

V iskanju izgubljenega

Pregled proizvodov proizvajalca pogosto vodi avtorja do izgubljenih modelov. Zgodi se, da je bila naprava videti, vendar na internetu praktično ni informacij. Enako se je zgodilo s stolpci Marshall R-210. Iskanje tega modela je bilo praktično neobstoječo in v določeni meri zaustavljeno. Izkazalo se je, da v Rusiji obstajajo ljudje, ki želijo kupiti ta model, vendar v trgovini ali na uradni spletni strani o tem ni ničesar. Samo s fotografijami je model res obstajal. Poskušala je celo prodati. To je poljski akustični format. Predstavljajo ga zvočniki in subwoofer. Upor je 8 ohmov, moč pa je 100 vatov. Na žalost o tej napravi ni več informacij. Ista zgodba s stebri Marshalla Pershinga. Uradno v angleški družbiTakšne naprave ni bilo. Vendar pa je znano, da je bilo nekaj kitajskih prototipov. Poleg tega je bila po nekaterih podatkih naprava prodana v lokalnih trgovinah, vendar s spremenjenim logotipom. Mnogi, ki so začeli kupovati to akustiko, so bili z Marshallom razočarani, čeprav podjetje v bistvu nima nič opraviti s tem modelom.
Kitajski ponaredek predstavlja sistem tal, obstaja tudi poligrafska oblika. Kot pravijo uporabniki na forumih, je kakovost zvoka iz teh stolpcev grozna. In če blues, jazz in klasika izgubijo več ali manj, potem se bolj "težka" glasba slabo igra. Edina stvar, ki lahko reši osebo, ki je postala "srečen" lastnik tega modela - je visokokakovostni ojačevalnik.

Glasbeni glasbenik

Toda iz ponarejenih izdelkov morate iti na pravo. Kot smo že omenili, je asortiman v podjetju majhen. Najbolj priljubljena sta dva modela: Kilburn in Stoockwell. O njih in pogovorimo se še naprej.
Kot splošno pravilo, pri pregledovanju Marshallovih izdelkov se večina avtorjev takoj osredotoči na oblikovanje modela. Za to jih ni mogoče preglasiti, saj je to glavni čip proizvajalca. Stolpci Marshall Kilburn so dobili pozitivne povratne informacije ne le za odličen zvok, ampak tudi za staromodno oblikovanje. To je verjetno najbolj priljubljen model ob upoštevanju ocen in razpoložljivosti. Model je na voljo v veliki škatli in daje vtis, da je v notranjosti več izdelkov. Pravzaprav je ves prostor pena, ki ščiti kolono pred poškodbami med prevozom. V posebnem predelu se nahajazviti kabel, po potrebi žično povezavo, navodila in dve žici za polnjenje. To je podobno tvojemu prijatelju Marshall Actonu. Tokrat je bila baterija in pero za prenos naprave. Od korporativnega sloga, seveda, ni zavrnil, drugače kako bi ugotovili, da ta model pripada angleškemu proizvajalcu. Vseeno pa je glavni material plastika, izdelana pod kožo. Zbirka je popolna, brez razpok in škripanja.

Avtonomno delo bo trajalo 20 ur. Ta številka je tako v specifikacijah kot v praksi. Modul Bluetooth, ki deluje pravilno na razdalji 10 metrov po več stenah, je bil odličen.

Musical Baby

Vendar je stolpec Marshall Stoockwell verjetno najbolj kompakten model. Kot smo že omenili, je na voljo v običajni obliki in s pokrovčkom. Škatla je prav tako lastniška, vendar je prejšnji model bolj kompakten. V notranjosti je naprava, polnilnik z adapterjem in priročnik.
Na splošno je videz skoraj enak prejšnjemu modelu. Tako kot pri vseh napravah iz podjetja je mogoče izslediti en sam slog. Ta možnost je postala kompaktna, nizka, ozka in enostavna. Zanimiva odločitev je bila sprememba regulatorjev. V prejšnjih modelih so stali nad telesom, zdaj pa se "skrivajo". Če želite aktivirati enega od njih, morate klikniti in prikazati se bo iz plošče. S priključki in regulatorji, nič novega. Polnilec je v glavni plošči. Za uporabo kot prenosni stolpec z baterijami je dovolj, da povežete pripomočekzadnja plošča preko USB luknje. Mere niso vplivale na kakovost zvoka v boomboxu. Še vedno skoraj popolnoma prenaša zvok. Še naprej ostane brezžično v stiku in je zaradi prostega akumulatorja na voljo do 30 ur delovanja.

Mnenja

Marshallovi stolpci nikogar ne puščajo ravnodušne. To je akustika, ki je lahko užitek. Težko je najti osebo, ki bi bila nezadovoljna z videzom ali zvokom katerega koli modela proizvajalca. Uporabniki vedno označujejo celostno podobo, ker če vam ni všeč vsa ta stara tema in ne kupujete podobnih pripomočkov. Navdušenje vodi do zvoka, ki ga večina ljudi imenuje ideal. Vse najnovejše novice iz Marshalla so vse boljše in preoblikovanje naprave v prenosno polnjenje je postalo velik plus. Edini minus, ki se pojavi v številnih pregledih, je strošek. Povprečni stolpec stane od $ 200 do $ 800. Ta cena morda ni na voljo vsem.

Sorodne publikacije