KMS: Kaj je to? Vprašanja in odgovori

Verjetno je veliko tistih uporabnikov, ki nimajo finančne zmožnosti za nakup licenčnih izdelkov Microsoftove programske opreme, naleteli na problem registracije. Prvič se nanaša na same operacijske sisteme in standardni pisarniški paket. Bypass vsa pravila in omejitve lahko popolnoma elementarno, če uporabljate majhno korist imenovano KMSAuto Net, ali samo KMS. To je zelo zanimivo orodje. O tem, kako ga uporabljati, in bo šel dlje na jeziku.

KMS: Kaj je to?

Za tiste, ki niso seznanjeni s težavami pri nameščanju operacijskih sistemov Windows in s tem povezane programske opreme v obliki MS Officea, ki ni standardni namestitveni paket, si je treba takoj zapomniti, da vsi ti programski izdelki sploh niso brezplačni.
Po nakupu (nakupu in plačilu) prejme registrirani uporabnik (najprej registracija z ustvarjanjem Microsoftovega računa) posebno licenčno kodo za aktivacijo izdelka. Ne glede na to, ali gre za operacijski sistem, pisarniški paket ali drug Microsoftov komplet. Vseeno boste morali plačati in vnesti kodo. In če je posilstvo ali tipka za kopiranje neveljavna?

Aktivator KMS: zakaj je potreben

Tukaj je problem, ki ni vsakdo pripravljen ali sposoben plačati za to programsko opremo. Ampak ker jih želijo uporabljati, še posebej zato, ker so isti sistemi Windows ali paketi Office na post-sovjetskem območju bolj razširjeni kot podobni izdelki programske opremedrugih razvijalcev.

Pri tem se v ospredje postavlja uporaba aktivatorja KMS. Ta (če razumete) najbolj naravni ključni generator (KeyGen, Key Generator) je uradno licenciran z veljavnim veljavnim potrdilom, s katerim ta programček preprosto prezre protivirusni program ali programsko opremo, ki namesti nezaželeno programsko opremo. Najpomembnejša stvar je, da od prve izdaje, ki je bila nameščena in integrirana v sistem, po kateri antivirusni skenerji odkrito "pljunejo", trenutne različice, začenši s KMS VL, ne zahtevajo obvezne namestitve, saj so izdane kot prenosne različice. .

Postopek registracije

Pravzaprav po zagonu programa KMS Activator Windows ali Office po prenosu programa preprosto dvokliknete preneseno datoteko EXE v raziskovalcu ali drugem upravljalniku datotek. Po tem se bo pojavilo glavno okno programa, ki bo združljiv z mobilnimi aplikacijami. Mimogrede, na tej stopnji, tudi brez zagona programa v imenu skrbnika, se najnovejša različica KMS Windows 10 zažene s povsem normalno zahtevo za zaupanje (recimo, naj ali ne), in celo ne zahteva potrditve.
Nato morate le izbrati programski izdelek, ki ga želite aktivirati (operacijski sistem ali pisarniški paket), kliknite gumb za začetek postopka, po katerem bo program izvedel nekaj dejanj in obvestil, da je bila aktivacija uspešna. Upoštevajte, da vam tudi po ponovnem zagonu računalnika ni treba. Vse deluje takoj in brez izjeme.

Kako deluje?

Dejstvo, da aktivator KMS Windows 10 priznava, da je "native", govori samo o tem, da sam varnostni sistem nima vrzeli. Ampak smo z vami pri roki.
Druga stvar je, ko uporabnik kupi uradno različico operacijskega sistema in pisarniški paket za zakonito uporabo. Tukaj programček sploh ni potreben. Ampak to je zanimivo. Zaradi nenehnih poskusov vdiranja napadov ne samo na Microsoftove strežnike, ki jih še vedno uspešno prikazujejo, temveč tudi na omrežnih uporabniških terminalih, ko register »leti«, kar omogoča napadalcem, da vnesejo svoje lastne podatke, da bi nadomestili lokalnega uporabnika, ni nobenega orodja za obnovitev registra. Zato potrebujete CMC. To je najbolj univerzalno sredstvo za primarno ali ponovno registracijo zgoraj opisanih izdelkov programske opreme. Nič boljšega, žal, še ni izumljena.
Toda kaj skrbi večina uporabnikov, ki poznajo nastavitve sistema? KMS je aplikacija, po kateri ne pride do popolne aktivacije. To pomeni, da program v začetni fazi zaključka postopka poroča, da je vse uspešno, vendar je potrebno ponovno aktiviranje vsakih deset dni. Zato se v oknu aktivatorja pojavi sporočilo o uspešni izdelavi trenutne naloge razporeda opravil. Za običajnega uporabnika v tem primeru je CMS orodje za avtomatizacijo izbire in vnos licenčne kode v ozadju brez neposredne udeležbe uporabnika.
Za lastnike z licenco pa takšna naloga postane pravabolečine V tem primeru morate prek menija PCM vstopiti v oddelek za upravljanje ali upravljanje računalnika, v oknu Razporejevalnik pa poiščite izvedbeni objekt (v tem primeru KMSAuto Net) in z desnim klikom na meniju izberite možnost dejanja (stop, shutdown, brisanje itd.), kot je prikazano v zgornjem primeru.

Miti o virusih

Nekateri menijo, da je namestitev takšnih stvari neposredna grožnja varnosti Windows. To ni res. Pravzaprav lahko številni antivirusni in protivohunski moduli preprosto prepoznajo aplikacijo kot potencialno neželeno, vendar, kot kažejo podatki o uporabi aktivatorja, je to tako kot virus, ki ga ta aplikacija ne pozicionira. Med drugim je treba paziti na dejstvo, da aktivator po izvedbi vseh dejanj v registru ali v mapah operacijskega sistema ne ustvarja predmetov tretjih oseb. Vendar pa je bistvo, da tudi če izbrišete prenosno različico datoteke, bo vsa registracija preprosto izginila. «Zato morate vsaj kopirati izvirno datoteko na določeno mesto na pogonu, da jo lahko pozabite in ne skrbi več, da bi katera od obeh

Sklepna ugotovitev

Ni težko razumeti, da je KMS izdelek, ki je tako uporaben, kot je nezakonit, ni verjetno, da bi Microsoftovi strokovnjaki in razvijalci želeli, da bi se razvoj programske opreme uporabljal brez pravice in privilegijev ziy. Vsaj do sedaj še ni bila prisiljena tehnologijo za preverjanje pristnosti prek interneta, od tega naenkrat poskusil povedati, Bill Gates. splošno, doslejlahko ste mirni.

Sorodne publikacije