Kako distribuirati internet iz iPhone 7: načine za širjenje

Z začetkom poletja se praktično vsi ljudje preselijo iz zračnih pisarn in konkretnih apartmajev v naravo. Toda zavračanje interneta ne želi nikogar, še posebej lastnikov "jabolčnih" izdelkov. Na srečo lahko sodobni iPhone uporabite kot dostopno točko, da lahko hkrati uživate v priljubljenih spletnih mestih na več napravah.

Čeprav je ta možnost na voljo in je preprosto povezana, mnogi ne vedo, kako distribuirati internet z iphone 7 in poznejšimi modeli. Pravzaprav o tem ni nič zapletenega. Če želite razdeliti brezžični signal, vam ni treba zateči k nekaterim trikom ali povezati dodatne naprave s telefonom.


Kako distribuirati internet z iphone 7

Vredno je reči, da lahko omrežni signal ločite od katerega koli iPhonea, ki ima nameščen ustrezen modul. V tem primeru mora biti naprava seveda povezana z mobilnim internetom. Vendar pa se je treba zavedati, da se bo pri povezovanju dodatnih naprav prometni promet začel povečevati. Zato, ko razmišljamo o tem, kako distribuirati internet s telefona iphone 7, je treba najprej poskrbeti, da bo na telefonu uporabljena neomejena mobilna internetna tarifa. V nasprotnem primeru bodo stroški ogromni. Da bi vaš priljubljeni iPhone pretvoril v modem, morate najprej omogočiti možnost "Cellular data" in aktivirati funkcijo "3G /4G LTE". To naredite tako:
 • Pojdite na nastavitve telefona in izberite razdelek"Cellular"
 • Vključite "način modema". V nekaterih primerih boste morda morali znova aktivirati Bluetooth.
 • Ko se na zaslonu prikaže sporočilo za aktiviranje modemskega načina, boste morali vnesti geslo iz Wi-Fi. • Najbolje je, da dobite zapleteno kodo za dostop do brezžičnega omrežja, zlasti če telefon nima neomejene tarife. V nasprotnem primeru se lahko katera koli oseba poveže z dostopno točko. To je najlažji način za distribucijo interneta s telefonom iPhone 7. Po aktivaciji lahko obiščete priljubljena spletna mesta s katere koli naprave, ki deluje v sistemu Android ali Windows. Vendar to ni edini način za dostop do omrežja.

  Kako distribuirati mobilni internet iz iphone 7 preko USB-ja?

  Za to metodo morate kupiti ustrezen kabel. Uporabite ga za povezavo telefona z prenosnim računalnikom. Po tem morate iti na nadzorno ploščo vašega prenosnika in poiskati "Omrežje in internet". V tem razdelku morate odpreti »Ogled stanja omrežja« in preveriti, ali je povezava aktivirana. V nastavitvah modemskega načina telefona pa morate označiti "USB". Ta metoda tudi odgovarja na vprašanje - kako distribuirati internet prek iPhone 7. Vendar pa je treba upoštevati, da bo v tem primeru hitrost povezave precej nižja. Zato bo gledanje filma ali igranje zelo težko.
  Po drugi strani pa bo telefon stalno napolnjen.

  Kako distribuirati internet prek Bluetootha?

  V tem primeru je potrebno iPhone povezati tudi z računalnikom. Samo v temne uporablja kabla, ampak Bluetooth. Po vzpostavitvi povezave je treba storiti naslednje:
 • Določite kodo (ki se prikaže na e-pošti), ki je potrebna za aktiviranje možnosti »Ustvari par«.
 • Povežite se z računalnikom na telefon in počakajte, da slednji ne bo prikazal "Modem Mode"
 • . Če je vse pravilno narejeno, bo pripomoček začel delovati kot dostopna točka in ga bo lahko uporabljal v običajnem načinu.

  Nastavitev APN za ponudnike mobilnih storitev

  Da bi vse delovalo pravilno, je treba povezati mobilni internet. Potem naredite še nekaj manipulacij. Natančneje, morate nastaviti internetno povezavo. Če želite to narediti, pojdite na nastavitve pripomočka in poiščite razdelek »Cellular«. Če nastavitev APN ni izvedena samodejno, morate to storiti ročno. To storite tako, da izberete "podatkovno omrežje". Potem je vse odvisno od mobilnega operaterja:
 • "Megaphone". V tem primeru morate v polju APN podati "internet". Polja z geslom in uporabniškim imenom niso obvezna.
 • Beeline. Aktiviranje distribucije interneta kot APN je označeno z "internet.beeline.ru". Ker je uporabniško ime preprosto najkrajši čas.
 • MTS. V tem primeru morate v polju APN "internet.mts.ru" podati in kot uporabnik in geslo vnesti mts.
 • Zakaj internet ni zaslišan?

  Nekateri uporabniki se pogosto srečujejo s podobnim problemom. Vendar, preden začnete paniko in ugibati, zakaj iPhone 7 ne distribuira interneta, morate poskrbeti vsinastavitve so bile pravilno nastavljene. Možno je, da naprava ni le modemski način. V tem primeru ne bo mogoče distribuirati interneta.
  Druga pogosta napaka je, da se pri povezovanju pripomočka z računalnikom izkaže, da ima telefon nameščeno starejšo verzijo iTunes. Da bi rešili ta problem, je dovolj, da namestite trenutno različico, nato pa ponovno zaženite napravo. Razlogi za nedelujoči modem so lahko tudi nepomembni. Morda naprava nima potrebnega modula. V večini primerov telefon začne distribuirati internet takoj po aktiviranju potrebnih možnosti. Dodatne nastavitve ponavadi niso potrebne.

  Na koncu

  Če vemo, kako distribuirati internet iz iphone 7 plus in drugih modelov izdelkov "apple", lahko uporabite prednosti svetovnega spleta v vseh pogojih. Če signal deluje pravilno in so vse nastavitve pravilno izvedene, lahko na iPhone priključite več različnih naprav. Vendar pa ne moremo pozabiti na varnost omrežja. Najbolje je, da pripravite geslo, ki bo vsebovalo ne samo številke, temveč tudi črke, napisane v različnih registrih. To ne bo samo ščitilo pred brezplačnimi, ampak tudi prevaranti, ki lahko prekličejo pošto ali druge podatke iz telefona.

  Sorodne publikacije