World of Warcraft: opazovalec Algalon v Ulduarru

Pogosto se zgodi, da postane neka vsebina iger zastarela in zastarela. Toda to ne pomeni, da postane neuporabna. Poleg tega prehod in vrnitev k stari vsebini daje igralcem občutek nostalgije ali sposobnost prenašanja trenutkov, s katerimi se prej niso mogli ukvarjati. Enako velja za World of Warcraft. Igra je izdala sedem globalnih posodobitev, ki nenehno izboljšujejo igro in povečujejo vsebino. Kot je razvidno iz prakse, igralci iger ponavadi prevažajo stare racije in ječe v iskanju redkih ekstrakcij in preprosto dobijo tiste dosežke, ki jih prej niso mogli.

Ulduar

To je edinstvena rajska ječa, ki je bila dodana posodobitvi 312. Ta napad se je nahajal v grebenu nevihte, na samem severu lokacije. Ulduar je mesto Titanov, ki so želeli vstopiti v junake Azerotha.


Trenutki so bili obenem presenetljivo uravnoteženi in prijetni. Razvijalci so naredili ogromno dela na grafični komponenti racije - lokacija se je izkazala za ogromno, šefovi racije so se lotili najmanjših podrobnosti. Največja skrivnost Ulduarja je tista, ki živi v starodavnem mestu - starodavnem bogu Yoggar-Sarronu, ki je zasužnjil misli Titanov, ki so živeli v mestu.

Algalon Observer

Eno izmed lepih presenečenj je bilo dejstvo, da je napad edinstven nevtralni šef. Ulduarjev vhod ima prehod, ki vodi v Sveti planetarij, kjer se nahaja Althalon Observer. Zmaga nad njim ni predpogoj za prehodječo V prejšnjih posodobitvah se je dostop do njega odprl šele po aktiviranju posebnega mehanizma, ki se odpre z edinstvenim ključem. Trenutno ključ ni potreben, zato je šef v prostem dostopu. Algalon Observer je poslal na planet, da bi analiziral zgrešeno izgubo. Če pošlje signal za pomoč, bodo Titani ponovno sestavili planet, uničili vse žive stvari na njem. Če ga bo premagal, bo lik rekel, da ni nikoli naredil napake in da bo preklical signal, ki ga je poslal, da bo dal življenje vsem Azerothu.

Krhka Valanirja

Poraženi šef je po zmagi nad njim zapustil zaboj s plenom, ki vsebuje (z verjetnostjo 15-24%) delce Valanirja in še en dragocen plen. Ko bo lik zbral 30 fragmentov, jih bo mogoče združiti v "Split Valianir", ki začne verigo gostov za ustvarjanje legendarnega orožja.

Sorodne publikacije