Video snemalnik AdvoCam FD8 Gold GPS: pregled, funkcije

Domače podjetje "Videoex", ki je lastnik blagovne znamke AdvoCam, je pred kratkim predstavilo avtomobilski DVR AdvoCam FD8 Gold GPS. Naprava je resnično vodilna: vsebuje vse funkcije in možnosti, ki jih lahko pričakujete od vrhunske naprave. Video snemalnik AdvoCam FD8 Gold GPS snema videoposnetke z največjo ločljivostjo Full HD Super, ki je pol krat boljši od polne visoke ločljivosti. Jasnost videa se poveča tudi za pol in pol. Novi model lahko snema video posnetke v polni visoki ločljivosti s funkcijo HDR s hitrostjo 60 sličic na sekundo.


O blagovni znamki AdvoCam

AdvoCam je ena izmed majhnih domačih znamk DVR, ki ima svoj razvojni center. Nahaja se v Volodimirski pokrajini, v mestu Aleksandrov. Proizvajalec AdvoCam FD8 Gold GPS deluje dejansko po isti shemi, ki jo uporabljajo številne druge svetovne blagovne znamke, vključno z Apple. Preprosto povedano, ustvarjanje novih pripomočkov se izvaja v svojem centru, vendar se njihova montaža izvaja na zmogljivostih azijskih tovarn. Posebej je treba opozoriti, da so vsi registratorji, izdelani v tovarni v Aleksandrovu, razviti ob upoštevanju ruskih pogojev poslovanja. Vsi modeli so preizkušeni na odpornost na nizke temperature in zmožnost prenašanja močnih vibracij. Video snemalniki drugih blagovnih znamk se ne morejo pohvaliti s podobnimi značilnostmi.

Paket

Vse naprave AdvoCam so opremljene z vsemi potrebnimi dodatki in še več. Na primer, skupaj z AdvoCam FD8 Gold GPS se izvaja8 GB pomnilniške kartice, kar je konkurenčna prednost modela v primerjavi z drugimi pripomočki proizvajalcev. V bistvu brez tega dodatka video snemalnik ne more pravilno delovati in snemati videa.


Dobavni paket za snemalnik FD8 vključuje:
 • pomnilniško kartico MicroSD z zmogljivostjo 8 GB.
 • Polnilec z dodatnim USB vhodom za polnjenje mobilnih naprav je priključen na vžigalnik za cigarete.
 • Pritrditev na steklo z vakuumsko sesalno posodo.
 • Kabel za povezavo pripomočka s pc.
 • Navodila za DVR.
 • Disk s programsko opremo.
 • Navodilo za nasvet in zaporedno ukrepanje v primeru nesreče.
 • Posebni kavlji na lepljivi podlagi, s katerimi je v notranjosti vozila položen kabel polnilnika. Prej taki dodatki niso bili dobavljeni z registratorji AdvoCama.
 • Namestitev registra avtomobilov

  Vključno z AdvoCam FD8 Gold GPS, kot je navedeno zgoraj, je na vakuumskem sesalniku na voljo poseben nosilec. GPS sprejemnik je vgrajen v ročaj ključavnice, kar poveča kakovost sprejema signalov s satelitov. Oba pritrdilna elementa sta med seboj povezana s tečajem, kar omogoča, da se registrar zavije od ene strani na drugo. AdvoCam FD8 Gold GPS pregledi zagotavljajo kompaktne velikosti za namestitev registratorja za vzvratnim ogledalom. Koristna značilnost priključka je prisotnost priključka za priključitev polnilnika: registrator se napaja iz računalnikaAvtomobilsko omrežje preko nosilca. Takšna konstruktivna rešitev vam omogoča, da hitro namestite in odstranite AdvoCam brez priklopa in odklopa žice.

  Načini snemanja videa

  Navodila DVR navajajo več načinov za začetek /ustavitev snemanja videa.
 • Prvi način je popolnoma samodejen. Registrator se vklopi in začne snemati takoj po zagonu motorja avtomobila in ko je izklopljen, naprava ustavi snemanje in prekinitev povezave.
 • Drugi način je ročen. Zgoraj navedene akcije spremlja pritiskanje ustreznih funkcijskih tipk.
 • Tretji način - snemanje, s senzorjem gibanja. Če je v vidnem polju DVR premikajoči se predmet, se vklopi samodejno aktivira zapis.
 • Video snemanje

  AdvoCam FD8 Gold GPS ima na voljo ciklični video zapis: ko zapolnite pomnilnik naprave, se novi posnetki posnamejo nad starimi. Ta funkcija omogoča uporabniku, da ročno ne izbriše pomnilnika pripomočka. Trajanje video posnetka je izbrano v nastavitvah registrarja in lahko traja od ene do petnajst minut. Obstaja tudi način neprekinjenega snemanja, dokler ne bo pomnilnik registrarja. Ročno označevanje katerega koli videoposnetka kot pomembnega ga varuje pred izbrisom med cikličnim snemanjem. G-senzor samodejno označi mesta, kjer je avtomobil padel v nesrečo. Senzor fiksira ostro pospeševanje in zaviranje, udarce, nepričakovano premikanje smeri gibanja in druge nenavadne akcije, nato pa film označi kot pomemben in ga tako zaščiti.prepisovanje. Občutljivost senzorja je regulirana ročno in je 7 stopenj.

  LED osvetlitev

  DVR ima osvetlitev LED za osvetlitev armaturne plošče in okoliških predmetov. Svetlost svetlečih diod je dovolj za zagotovitev, da je slika zaposlenega prometne policije, ki je stala ob voznikovih vratih, jasno vidna v videu, posnetem v temi. Pri vožnji avtomobila se osvetlitev ozadja ne uporablja: za takšna dejanja se ne izračuna.

  GPS sprejemnik

  Funkcija AdvoCam FD8 Gold GPS je močno razširjena zaradi vgrajenega satelitskega navigacijskega modula GPS. Sprejemnik vam omogoča samodejno nastavitev pravilnega datuma in časa, kar je zelo pomembno za videoposnetek, ki ga odstrani registrar: če se podatki ne ujemajo, se zapis ne sme sprejeti kot dokaz na sodišču za obravnavo kršitve PDA ali nesreče. Modul GPS samodejno zazna koordinate vozila in hitrost njegovega premikanja, ki se lahko vnese tudi v videoposnetek v obliki žiga. Vdelana programska oprema AdvoCam FD8 Gold GPS omogoča snemanje posnetka naprave, ki ga lahko nato ogledate hkrati s predvajanjem videa. Spomin na DVR vsebuje bazo koordinat, ki se nahajajo delovnih mestih prometne policije in radarja, ki beležijo hitrost vozil, vključno s koordinatami takih kompleksov, kot so "Avtodorya" in "Strelka-ST". Voznik se ob približevanju avtomobila do takih naprav obvesti z bipom.

  Sistem LDWS

  V temPregled sistema AdvoCam FD8 Gold GPS je vredno omeniti. Sistem LDWS je zelo pogost pri video snemalnikih. Glavna naloga tega sistema je sledenje prometa s črtami. Namenjen je zmanjšanju števila nesreč, do katerih je prišlo zaradi padlih voznikov. Načelo delovanja funkcije je spremljanje DVR drugih avtomobilov in obveščanje voznika, ko je vozilo premaknjeno na prihajajočem voznem pasu ali na cesti. Za pravilno delovanje sistema LDWS je potrebna visokokakovostna cesta z natančno določeno oznako, ki ni prekrita s snegom, ledom ali prahom.

  Avtonomno delo

  DVR AdvoCam je opremljen z akumulatorjem z zmogljivostjo 280 mga. Snemanje videoposnetkov Full HD Super Video lahko traja do 15-20 minut. Če po tem času GPS-registrator AdvoCam FD8 Gold GPS ni vklopljen, to pomeni, da ga je treba napolniti ali priključiti na omrežje na vozilu.

  Načrtovanje in konstrukcija

  Videz modela FD8 se praktično ne razlikuje od prejšnjega modela FD8 Profi GPS Red, razen za vstavitev na sprednji del ohišja. Zasnova naprave je klasična: pravokotna oblika z zaobljenimi robovi, za izdelavo ohišja je bila uporabljena črna žametna kakovostna mehka plastika. Sprednja stran DVR je obdana s srebrnim obročem leče, okoli katerega je vstavljena zlata barva. Nedaleč od nje so osvetljene svetleče diode, od spodaj pa dinamika rešetke. 27-palčni prikazovalnik AdvoCam FD8 se nahaja na hrbtni strani. SNa straneh so parni strojni gumbi. Na vrhu DVR-ja so še dve tipki za upravljanje. Na voljo je tudi kontaktna plošča za montažo, miniUSB priključek in AV izhod. Na desni strani je priključek HDMI, ki registrarju omogoča povezavo s televizorjem. Na levi strani je reža za pomnilniško kartico. Največja zmogljivost microSD-ja je 64 GB.

  Video Removal

  AdvoCam FD8 Gold GPS je v bistvu posodobljena različica prejšnjega modela, AdvoCam FD8 Profi GPS rdeča. Nekatere spremembe so bile narejene v novosti: To je edinstven seznam:
 • Zlato ima bolj produktivni procesor Ambarella A7LA70, medtem ko je nameščen procesor Red Ambarella A7LA50.
 • 3-milijona slikovnih pik Matrica Aptina, ki je bila uporabljena v prejšnjem modelu AdvoCam, je zlato spremenila v 4-megapixelno matriko OmniVision.
 • Objektiv v rdeči barvi je imel kot gledanja 120 stopinj in je bil opremljen s 5 lečami razsvetljenega stekla; Zlati kot gledanja leče se je povečal na 170 stopinj in dodal še en objektiv.
 • Vse novosti, ki so bile uvedene v modelu FD8 Gold GPS, so bile namenjene izboljšanju kakovosti posnetega videa. Kot dodatna prednost so bili dodani novi načini: na primer, hitrost ločljivosti Full HD 1080 p se je povečala na 60 sličic na sekundo namesto standardnih 30 slik na sekundo. Jasnost slike je odvisna od tega parametra: številke avtomobila, ki je potoval mimo visoke hitrosti pri 60 sličicah na sekundo, bodo zelo vidne. Video snemalnik AdvoCam FD8 Gold GPS je dobil tudi Full HD snemalni način s HDR /WDR.Ta funkcija vam omogoča ustvarjanje visokokakovostnega in enakomerno osvetljenega video posnetka s 30 slikami s posnetki 60 slik z različnimi nastavitvami osvetlitve. Ločljivost video snemanja na snemalniku - Super Full HD 1296p - je najbolj dostopna vsem modernim modelom DVR.

  Povzetek

  Povprečna cena za AdvoCam FD8 Gold GPS je 9500 rubljev. Za dobro vsoto potrošnik prejme visokokakovosten sodoben večnamenski video snemalnik, ki snema visoko kakovost videa in ločljivost Super Full HD. Dodatna prednost je razpoložljivost različnih možnosti in funkcij, prilagoditev naprave za delo v težkih pogojih ruskega podnebja, kakovostna montaža in privlačen videz. Navedene prednosti naprave v celoti upravičujejo stroške. Video snemalnik AdvoCam FD8 Gold GPS se nanaša na povprečno cenovno kategorijo, vendar lahko v svoji funkcionalnosti daje oboževalcu veliko dragih konkurentov.

  Sorodne publikacije