Slušalke Sony SBH20: pregled, specifikacije in pregledi

Pred nekaj leti se je na domačem trgu pojavila precejšnja brezžična slušalka Sony SBH20. Naprava je nadaljevala lansiranje modelov MW600 IS800 in DS980 istega Sonyja.

Poskusimo ugotoviti, kaj lahko slušalke Sony SBH20 ponudijo izkušenemu potrošniku. V tem članku bodo predstavljene povratne informacije uporabnikov, značilnosti modela in strokovna mnenja.

Vsebina paketa

Devays so pakirani v škatli, ki jo je oblikoval prijatelj, znan tudi drugim izdelkom Sony. Na njej si lahko ogledate najboljše lastnosti naprave in nagrade, ki jih prejmete na razstavah.


V škatli so:
 • enota za slušalke;
 • slušalke;
 • USB kabel;
 • polnilna enota;
 • priročnik v ruskem jeziku;
 • garancijska kartica.
 • Skupno lahko preštejete pet barv, ki jih dobite s slušalkami Sony SBH20: črno-belo (klasično), pa tudi oranžno, rumeno in rožnato. Celotna lestvica takoj pritegne pozornost drugih.

  Videz

  V skoraj vseh fotografijah profila se Sony SBH20 zdi nekoliko večji, kot je v resnici. Videz slušalk spominja na miniaturni kvadrat, primerjajte ga s šibico.
  Torbica Sony SBH20 je narejena iz visokokakovostne plastike, na hrbtni strani pa je vidna sponka iz kovine, ki se kompetentno vrti za pritrditev na oblačila. Mimogrede, sam nosilec je zelo zanesljiv in krpo stisne z ustreznim pritiskom, tako po naključjuizguba pripomočka je precej težka.


  Na koncu Sony SBH20 je nameščena vtičnica za priključitev slušalk v podjetje z vmesnikom mikro USB, ki jo zapira s pisalom. Hrbtna stran naprave je bela in sprednja je pobarvana v izbrani barvi. Sprednja plošča je senzor NFC za sinhronizacijo s pripomočki, ki podpirajo to funkcijo. Lastniki v svojih odzivih zelo toplo sprejeli zasnovo slušalke. Opozarjajo na preprostost oblik, vsestranskost in kar je najpomembnejše - zanimivo barvo za vsak okus. Da, in naprava izgleda zelo elegantno na oblačilih.

  Kontrola

  Na strani Sony SBH20 lahko vklopite /izklopite drsnik, brez prepoznavnih znakov in izklopa. Ob njem je svetlobni indikator, kjer lahko najdete krmilnik in glasnost.
  Na sprednji plošči so ključi za previjanje, predvajanje in ustavljanje. Pritisk je razmeroma tesen, tako da se moramo najprej navaditi na takšen odziv. To je verjetno najboljši, ker so mehke tipke bolj nagnjene k naključnim klikom. V trenutku zagona slušalke takoj vstopi v iskalni način najbližjih pripomočkov, ko pa jih najde, se enostavno poveže. Model je opremljen z brezžičnim modulom tretje generacije Blutooth, kar pomeni, da lahko deluje istočasno z več napravami. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, pri sinhronizaciji v slušalkah ni težav, vse se dogaja hitro in brez težav.


  Kakovost zvoka

  Mikrofon se nahaja neposredno v ohišjuslušalke, tako da bo dlje ko bo odstranjen iz vira, slabši bo prenos govora. To pomeni, da morate med pogovorom napravo držati čim bližje obrazu. Idealna montažna možnost za ta model je zgornji del srajce ali jakne. Če napravo pritrdite na pas ali jo vstavite v žep, se bo kakovost povezave znatno poslabšala.

  Avtonomno delo

  Proizvajalec je prijavil do 200 ur pripravljenosti in do 6 ur neprekinjenega predvajanja. Pravzaprav je to tisto, kar je. Baterija je popolnoma napolnjena približno dve uri, kar je previsoko za 110 magičnih zmogljivosti.
  Če uporabljate Sony SBH20 kot slušalko za komunikacijo, bo polnjenje akumulatorja trajalo približno tri dni, kar je zelo dobro za pripomoček tega načrta. Ljubitelji bodo morali poslušati glasbo, da bodo vsak večer polnili baterijo. Prednosti modela je mogoče pripisati vsestranskemu vmesniku mikro-USB.

  Če povzamemo

  Sony ima za svojo cenovno kategorijo celo zelo konkurenčen izdelek. Cena pripomočka je do 3000 rubljev. Med glavnimi prednostmi slušalk je sposobnost za delo s slušalkami drugih proizvajalcev, kompaktno obliko, privlačen videz in različne osnovne barve, kot tudi priročno upravljanje. Poleg tega model podpira delo na NFC protokolih, se lahko takoj sinhronizira z dvema mobilnima pripomočkoma in zlahka spremeni vir skladb. Sodeč po odgovorih strokovnjakov in lastnikov pripomočkov, takšnih kritičnih slabosti ni. Torej kajslušalke so vredne vaše pozornosti in denarja, porabljenega za to.

  Sorodne publikacije