Serious Sam 2: mimo, opis igre, nasveti in triki

Dobeseden prevod imena serije računalniških iger Serious Sam zveni kot "Serious Sam". V ruski uradni verziji je to "Strm Sam". Žanr te serije računalniških iger je prvi strelec. Avtor večjih delov "Serious Sam" je hrvaško podjetje Croteam. Spin-off igre imajo različne zvrsti. Njihovi razvijalci so postali druga podjetja. Glavni igralec igre - Samuel Stone, ima vzdevek Cruy Sam.

Sistemske zahteve

Serious Sam 2 zahteva računalnik z naslednjimi značilnostmi:
 • operacijski sistem Vista /7 ali Windows XP;
 • 550 MB procesor;
 • 128 MB RAM-a;
 • z 32 MB grafično kartico.
 • Ponujena skupaj z igro Steam Sam 2. Dejstvo je, da so originalne različice zasnovane z uporabo angleščine. Hkrati so v njih zaposleni enaki imeni kot ruski. Potrebovali bodo tiste ljubitelje "Cool Sema", katerih materni jezik je ruski. Uporabniško udobje, ki ga zagotavlja skupina avtorjev. Ukrainianiser ima funkcionalnost, ki omogoča selektivno prevajanje ali besedilne fragmente igre ali njenih komponent. Pravica do izbire ene ali druge oblike prevoda ostaja igralec.


  Kako namestiti pare Rusifier v Serious Sam 2? Da bi to naredili, boste morali dosledno izvajati naslednje korake:
 • prenesite arhiv zip, ki vsebuje datoteke in ga namestite;
 • izbira zahtevane prevajalske funkcije;
 • aktiviranje namestitvene datoteke Russifierja, ki je že nameščenashranjene v sistemski mapi igre.
 • Lahko se uporablja za igranje Serious Sam 2 Cooperative on Pirate. V tem primeru je priporočljivo prenesti neoriginalno kopijo s preverjenega spletnega mesta.

  Možne težave

  Včasih se uporabniki pritožujejo, da je bila igra "Quiet Sam 1" prekinjena, razvijalci pa priporočajo, da najprej preverite skladnost računalnika s sistemskimi zahtevami. Poleg tega računalnik vedno zahteva vrsto posebne programske opreme. To so knjižnice, gonilniki itd. Vsi so potrebni za zagotovitev normalnega delovanja računalnika.


  Če je igra "Steam Sam 1" ustavljena, potem je najprej vredno poiskati gonilnike za video kartice. Trenutno proizvajajo samo dve podjetji - AMD in nVidia. Ko ugotovite, kateri računalnik se izvaja, morate prenesti nov gonilnik. Nato boste morali namestiti trenutne knjižnice. To je .NET Framework in DirectX. V vsakem primeru bodo potrebne, da ne bi ustavili igre "Steady Sam 2" in druge različice. Če v teh pogojih še vedno poteka zamrzovanje, je treba upoštevati tipične težave. Pojavijo se lahko ob posredovanju Serious Sam.

  Parcele prvih delov

  Zgodba igre pripoveduje o človeštvu artefakta, ki ga je v egiptovski deželi položila mogočna civilizacija, ki je prišla k nam iz planeta Sirius. S pomočjo tega odkritja so ljudje lahko bistveno napredovali v znanstvenih dosežkih. Toda zemeljski ljudje so se morali srečati z ogromno vojsko tujcev pod vodstvom Mentalnega, ki uničuje skoraj vse, kar se nahaja na njihovi poti.
  Zaznanstveniki se borijo s sovražniki, da bi uporabili najdeni artefakt, imenovan "Ključ do večnosti". S svojo pomočjo pošljejo enega od ljudi v daljno preteklost. Ta oseba postane Sam Stone. V nadaljevanju igre, imenovane "Steady Sam 2: Prihajam", je glavni lik na leteči plošči oborožen z letečo lokomotivo. Naprava, ki v preteklosti tolerira Sema, se zruši. Junak se znajde v džungli Srednje Amerike. Ko gre mimo "Steep Sam 2: Coming", mora potovati v preteklost, obiskati starodavni Babilon, mesto Theotouakani, kjer je živelo pleme Maya, pa tudi srednjeveška Evropa. Na koncu mora junak prejeti Sveti gral, ki lahko pomaga pri boju proti silam zla.

  Zgodba o "Cruy Sam 2"

  Nadaljevanje prvih dveh epizod je zgodba, ki nam pove, kako je protagonist odšel na Sirius, kjer mora enkrat za vselej poraziti Mental. Medtem ko je Sam letel na ta planet, ga je poklical Svet modrecev. Njegovi člani so našemu junaku povedali, da morate za zmago pridobiti petdelni medaljon. To bo ranilca ranljivega. Prvi od teh delov je v rokah simbusov, ki živijo na planetu M 'Digbo. Na planetu Magorus v plemenu Zixi bo našel še drugega. Tretji je od prebivalcev Chi-Che, katerih domovina je planet Chi Fang. Četrti del medaljona je skrit od duhovnikov, ki živijo na planetu Claire, peti - v elfih, najdemo ga na planetu Ellenier.
  In vsi ti elementi Medaljona so izginili.Prvo od njih je risala velika Kwongova opica. Drugi element je ukradel zlovešč Zoom-Zum. Tretjega pogoltne princ Čang, četrti ga uporablja duhovnik Klivovski za obrede, peti pa Mentalove oči. Od njega je odvisno, da zbere vse dele in nato odide na satelit Sirius Cronor, da bi rešil borce zavezništva. Na koncu igre, potem ko bo protagonist preživel številne pustolovščine, bo prišel v trdnjavo Mental (prehod "Steep Seam 2" nujno vključuje ta trenutek) in mu bo razkril skrivnost.

  Kako deluje?

  Vsaka igra ima svojo željo. V eni izmed njih je v svoji lepotni grafiki presenetljiva z dobro razvitimi liki in lepimi pokrajinami, v drugem - z najmanjšimi detajli in domiselno zavito zgodbo, v tretjem - s premišljeno fiziko z visoko stopnjo realizma. Poleg tega obstajajo igre, ki omogočajo razmišljanje. Nekateri so namenjeni strategom, ekonomistom ali herojem. Ampak obstajajo igre za rekreacijo, in to je značaj Serious Sam 2. Torej je bil prvi "Steep Sam". Igralci so ga ljubili zaradi njegovega obupa in neposrednosti. Pot skozi Serious Sam 2 je precej zabavna in dobesedno zapuščena je polna šal in šal.

  Igra je stalna strela, v intervalih, med katerimi je vstavljen humor. Včasih šale spremljajo same akcije. Na zaslonu, v zgornjem levem kotu, je števec življenj. Njihov glavni lik pred prehodom vsake epizode je dan takojtri Če Sam "umre", se bo moral vrniti na zadnje "ključne točke". Toda, ko je konec - vse na žalost. Igra je končana. Vendar pa obstaja tudi običajen sistem ohranjanja. Poleg orožja pri igranju Serious Sam 2 na vseh ravneh so nagrade. Prinašajo nam očala. Ko bo njihovo število doseglo 10 tisoč, bo mogoče pridobiti dodatno življenje. Monsters na mimo igre Serious Sam 2 niso lažne. Samo nenadoma se pojavijo in s temačnim videzom se vrnejo v Sem. Ena od skrivnosti igre je uničiti število pošasti, ki so jih določili avtorji. Šele takrat bo mogoče nadaljevati. Treba je omeniti, da se v igri ni mogoče izgubiti. Vse v njem je preprosto. Junak je, da se sestane z vsemi šefi Serious Sam 2. Samo po zmagi nad njimi bo lahko opravil nalogo. Seznam vseh šefov Serious Sam 2 je majhen. To je sedem znakov. Med njimi:
 • Kwongo.
 • Zoom-Zum.
 • Hugo.
 • Princ Chang.
 • Klirovski.
 • Cecil.
 • Zadnji šef Serious Sam 2 je Mentalna trdnjava.
 • Grafika igre je zelo lepa in lepa. Hkrati je vsaka stopnja drugačna po svojem edinstvenem slogu. Med igranjem se nenehno pojavljajo videokasete, ki vsebujejo bodisi običajno šalo bodisi namig za nadaljnje Serious Sam 2

  Arsenal

  Za uničenje sovražnikov lahko protagonist uporabi:
 • krožno žago ki ne zahteva streliva;
 • revolverji z laserskimi kazalci;
 • ZapGun ne zahteva "čudne tujske stvari"stroški;
 • ubijalec z več stavkami, ki strelja iz puške;
 • dvojni;
 • strojnice "Uzi";
 • šestvaljna strojnica;
 • raketni lansirnik;
 • lansirnik granat;
 • Plazemska puška;
 • duševno neuravnotežena papiga-kamikaza z bombo;
 • optična puška za opazovanje;
 • pištolo;
 • bomba;
 • ​​
 • gramozni limoni.
 • Mild Diego Planet

  Začnimo s "strmim krajem 2" popolnoma s prve stopnje. Naš junak, ko je poslušal kratek sestanek, pride v džunglo planeta Mighty Digbo, kjer se bodo začele njegove pustolovščine. Vsa dejanja igralca bodo usmerjena in usklajena s prijetnim ženskim glasom, ki je v lasti Nettija. Hodimo po vaseh modrih simbovih možev, ki živijo na tem planetu. Naša naloga je najti lokalnega starega človeka, katerega pogovor nam bo omogočil, da rešimo vprašanje odstranitve dela medaljona, ki je shranjen v džungli.
  Na tej ravni je Sem prvo srečanje z mnogimi vrstami pošasti, ki bodo še naprej padale nanj po poti vesolja. V iskanju starosti moramo jahati dinozavra, hoditi skozi jamo in teči do mostu ob reki. Na poti, junak poskuša metati povsod orke, divjake in kuščarje. Odsevamo se od njih in gremo ob mostu. Izkazalo se je, da je vasica oblegana. Po premagovanju nesrečnega zla padamo v hišo lokalnemu vodji. Vendar vas tukaj zanima del Sema Medaljonane Vodja je komentiral, da jo je potegnila Kwong. Kaj je bitje, samo šaman ve. Ampak ne živi v vasi. Gremo po cesti. Ko se loči, vodja daje Semu-Kamikaze parazita v Claddocka. Gremo še dlje. Na poti se bo treba boriti z orki. Tukaj lahko uporabite strojnice. Vidimo veliko polj okrog. Iz njih so zakopani vložki in granate. Po zmagi sovražnikov nadaljujemo po novi vrsti prevoza - rollerballu. To je krogla s konicami, znotraj katere moraš delati s svojimi nogami. Pred seboj se pojavljajo bela mestna obzidja. In tukaj šiv ponuja nov prevoz, saj se je naš rollerball že zrušil. To je letalo z imenom "Barracuda", ki je sposobno prehiti celo nosoroga. Mimogrede, je vredno posvetiti posebno pozornost tem živalim. So zelo močni in močni. In tudi če se izognete enemu od njih, bo nosorog zagotovo šel na naslednji dogodek. Žival spustimo s puško s puško. Ampak samo za to je potrebno na kratki razdalji. V bližini obzidja mesta Semi čakajo na prvo resno bitko z vojsko orkov, bik-vojakov in nosorogov. Najbolj strašni so velikanski pajki. Za njih je potrebno shraniti čim več raket. Po premagovanju naših sovražnikov gremo do vrat. Ulice mesta so polne norih buldogov brez nagobčkov in zastarelih zombijev. Prečkamo četrtletje, se borimo z njimi. Tukaj boste potrebovali "Uzi" in ostrostrelno puško, ki bo prav tako morala zadeti cilje, ki se pojavljajo na oddaljenih strehah. Prišli bomo do šamanskega prebivališča. Toda ni ga tam. Izkazalo se je, da šaman sedi v zibelki.Očistimo ozemlje, dobesedno uničimo vse okoli. Spustite šamana, ki takoj začne poklicati Kvanty. To bitje, ki je sodelovalo v Medaljonu, je ogromna neprijazna opica. Kot smo že omenili, bo pri prenosu Serious Sam 2 šefov več. Kwonga je prva od njih. Na voljo na razpolago Samarjevega arzenala lahko samo praska to bitje. Ampak tukaj pride pomoč šamana. On je že pripravil katapult. Kwon je premagan. Sam prejme prvi del Medaljona.

  Planet Magor

  Še naprej razmišljamo o prehodu popolnoma "strmega Sema 2". Gremo na drugo raven. In tukaj se znajdemo v močvirju na planetu Magor. V bližini pristajališča Semy leži plazemska pištola. Pomagala bo v boju proti rekrutiranim čarovnicam za duševno bitko. V igri sta dve različici. Med njimi so tudi tisti, ki potujejo po kotlih. Drugi letijo na metlicah. Skrivnost zmag je uporaba puške. Vendar pa bo streljanje skoraj poudarjeno. To velja za čarovnico za letenje. Kopensko je treba ubiti tudi z raketami in granatami.
  V močvirju je tudi veliko drugih zlih duhov. Toda zmagamo in pademo v vasi domorodcev, ki so visoko na drevesih. Ta naselbina bi morala imeti drugi del Medaljona. Toda tukaj tudi ni vse tako preprosto. Orki napadajo vas. Ponovno moramo vzeti orožje in teči pod ognjem na drugem koncu vasi. Tukaj je shranjen element Medaljon. Na poti vstopamo v zračni boj. Toda ko se približujemo cilju, vidimo, kako je predmet potrebenčebela Gremo v njeno brlog, kjer je vodja opozoril na lokacijo. Na poti se prebijete ogenj vojske Mentalnega in pokličite šefovega telefona. Imajo veliko Bee Zoom-Zum, ki ves čas visi v zraku. Uporabite nekaj Secrets Serious Sam 2. Omogočajo nam, da pobegnemo pred napadi žuželk. Da bi to naredili, se skrijemo pod predmeti, raztreseni na zemljevidu. To je stara kletka, cedilo, steklo itd. Zoom-Zoom pa nas ne pusti pri miru. Občasno pusti majhne čebele. Da ta šef ne bi mogel popraviti svojega zdravja, mora ustreliti rože, ki rastejo na travniku. Po tem je v rokah še en del Medaljona.

  Planet Tea-Fang

  Sime mora opraviti naslednjo nalogo. To se manifestira na planetu Tea Fang, ki je pod nadzorom Mental. Vladar tukaj je strašen in krut princ Chiang. Poleg tega je današnji rojstni dan njegov. Spadamo v mesto. Zračni baloni letijo na nebu, elegantni prebivalci hodijo po ulicah. Tukaj vidimo zombije, ki so bakterije, pobarvane pod jakuzo. Ozemlje temeljito očistimo in gremo v park, kjer se je zbrala glavna množica. Da bi prišli noter, boste morali ubiti veliko število pošasti in nato kupiti vozovnico. Ta človek lahko počne oboje. Vendar so njegove gotovinske rezerve premajhne. Zato mora junak najti nekaj. Ko enkrat v parku, Sam odpira ogromen požar na leteče dedke-mojstre kung fuja. In spet moram teči mimo množice klovnov. Vendar to ni smešnoin eksplozivnih samomorov. Morali bodo streljati na daljavo in zmagati. Medtem, ko je Sam prišel do rojstnega dne, se je počutil slabo, odletel v balon. Moramo iti na njegovo iskanje. Naš način je v samostanu Chanoline, ki je prava trdnjava. Ampak Sam porazil vse sovražnike. Po tem, ko preide, postanejo vsi prostori kot nečistljen mlin za meso. Pri proučevanju skrivnosti in presenečenj Serious Sam 2 bodite pozorni na dejstvo, da morate na dvorišču vzeti pištolo, ki se nahaja tam. In ne bi smeli varčevati s strelivom. To dragoceno orožje vam bo omogočilo, da odbijete škatlo nosorogov. Mi se prebijemo skozi zadnjo mejo in se znajdemo v rezidenci princa Chana, ki je še en šef. In tu bo spet koristno, da spoznamo skrivnosti in presenečenja "Cool Sema 2". Povedali nam bodo, da bo poraz kneza mogoč le, če ga ne ustreli, in v gongu na vrhu glave. Zadnji začne zvoniti. Iz teh zvokov, Chang postaja slabo, in imamo v svojih rokah naslednji del Medaljona.

  Planet Claire

  To majhno mesto je redko nezadovoljivo. Planet Clare je spaljen teren, kjer najdemo le lavo, granit in pepel. Na to, seveda, sem položil roko na Mental. Planet je plaval z Napalmom in zdaj živi na okostnjah, ki so oživili čarovnika Klirofskega. Ubijanje teh aboriginov je enostavno. Vendar pa so preveč. In isti okostji, samo s krili, pokrivajo to vojsko iz zraka. Prvi del našegaPotovanje po planetu Clare je neprekinjen križ po neravnem terenu. Tukaj bomo potrebovali granate. Dobesedno bodo razsipali glino, podrli v gosto množico.
  Po skakanju po kamenčku, ki je izstopala iz klopi, se je približala vhodu v podzemno mesto. Počasi gremo skozi množico sovražnikov in gremo naravnost v rezidenco Klirovskega. Poleg okostij v ječo obstajajo tudi druge pošasti. To so zlasti škorpijoni in polmehani čni dinozavri. Toda Semu v tem primeru uspe prečistiti prehod. Ta raven ni dodeljena nič posebnemu. Posebno zanimiva na planetu, Clare predstavlja šefa za nas. Je ena izmed vrst "akumulatorskih" znakov. Zato ne smete porabiti za to strelivo. Samo odstranite "krmo". To je modri žarek, ki gre skozi diamant. In če pozorno pogledate, potem boste na bojišču takšnih mineralov našli veliko. In vse so stisnjene v kostne roke. Zgleda, da boste morali streljati na vsakega od teh diamantov. Šele potem se bodo prsti sprostili in kamen se bo začel sijati. Po padcu v vse diamante je potrebno odblokirati enega od njih, ki je usmerjen žarek. To bo zaklenilo vezje in zapustilo Cleopfs brez ponovnega polnjenja. Sedaj lahko varno vzamete četrti del Medaljona.

  Planet Ellenier

  Na petem nivoju mora biti naš junak lastnik zadnjega dela Medaljona. Po tem bo lahko premagal zlonamerno Manto. Planet Ellenierre je zelen travnik z lepo urejenimi travnikihiš in lepih gradov. Dolgo časa se je ohranil zadnji del Medaljona. Ampak ona, očitno v smeri Mental, je ukradla zlobnega zmaja. Sam je posajen na stolpu enega od gradov. In potem mora streljati na sovražnike. Po zmagi je naša pot do najbližje vasi. Njeni prebivalci vam bodo zagotovo povedali, kje iskati zmaja. Vendar pa je grad že poln sovražnikov, in v bližini stolpa našega junaka čakajo zelo neprijazni kentauri. Tu se bomo odločili, da bomo pobegnili, streljali na pot. Pred šivom je naloga - premakniti se na drugo stran jarka. Vendar mehanizem za dviganje ne deluje. Kaj je narobe? Ampak samo roka pošasti je obtičala v njej. Sprostite mehanizem, skozi most in se znajdite na polju. To je dobesedno polno pošasti. Bori Seve skoraj ves čas čakajo, dokler ne pride v vas. Na ulicah bo potrebno razmislek o sovražnikih. Hvaležni prebivalci vasi opozarjajo na sedem cest, ki vodijo v prestolnico. Toda tudi tu nas čaka nešteto množic sovražnikov, vključno z oklepnimi pošastmi. Za boj proti njim bo potrebno orožje največjega kalibra.
  Ko smo prišli v mesto, vidimo, da je na njegovih ulicah veliko duševnih vojakov. Torej boš prišel na grad le streljati. Toda vstopanje v to ni tako enostavno. Zato iščemo alternativni način. Leži skozi kanalizacijo. To je čisto čisto, vendar so zombiji in klerosi. Snemamo v njih hodnike do velike dvorane, v središču katere je zlat kip na podstavku. In spetnapadov Ko se pošasti zrušijo, postavite kipce na tajni mehanizem, ki odpira vrata. Za njim je vrt. Netti nam pove, da moramo najti pet singlov, ki jih je izvedel kralj območja. Kljub temu nenehno prekinejo iskanje s klovni. Ampak Sam dela svoje delo. To mu omogoča, da gre na kraljev sprejem. Toda v tem času smo izvedeli, da je zmaj, ki je ukradel Medaljon, ukradel princeso. Treba je iti na njegovo potovanje na območje letenja otokov. Tukaj je vojaška posadka Mental. Novo za nas so harpije, ki predstavljajo lokalno letalstvo. Dober način za boj proti njim je minigan. Po prečkanju otoka se znajdemo na letališču. Tu naletimo na starejšega aborigina, ki naredi k sebi Seme. Po uničenju sovražnih helikopterjev se spustimo na tla in gremo po poti. Zmaj bi moral biti v bližini. V igri je še en šef. Nemogoče je toliko navdušiti zmaja. Če želite to narediti, morate zasedati enega od arhivistov, ki se nahaja okoli osrednje platforme. Malo skočimo na skale, se spoprijemamo z nalogo. Medaljon je sestavljen.

  Moon Cronor

  Kljub temu, da se je Sam spopadel z vsemi nalogami, se njegove pustolovščine na tem ni končal. Naslednja točka je, ko gre mimo Serious Sam 2 - Utrdba Mental. Naš junak se mora boriti z njim. Toda to bo zahtevalo rešitev problema. In niti enega. Prvič, vojska Mental je zelo velika. Malo verjetno je, da bi ga sami odpustili. Poleg tega, Sirius, nad katerim živi lopov,zaščiten z močnostnim ščitom, ki ga je praktično nemogoče prebiti. V bližini tega planeta je luna. Preoblikuje se v vojaško bazo, kjer so zaporniki in laserska pištola. Prvi del načrta, ki ga bo izvajal Sem, je, da osvobodimo ljudi, ki so pristali na vesoljskih borcih in odšli v vojno na Sirius. Po tem bo naš junak moral najti pištolo in jo ustreliti iz ščita.
  Po spopadih je Seven uspel izpustiti zapornike. Navdihuje jih, da se borijo z vojsko Mental, in gre iskat top. Kje se nahaja, je zelo hladno, veliko ledu in snega. Naš junak, oblečen v poletno majico, ni lahko. Hitro se zmrzne. Poleg tega je opazno poslabšanje vidnosti. Okoliški prostor se zdi, da teče z neznanjem. Da bi pobegnili od mraza, boste potrebovali bodisi goreči sod dizelskega goriva ali toplo sobo. V enem izmed hangarjev najdemo nadzorno ploščo za pištolo, ki jo potrebujemo. Zdaj pot Sema leži na tleh, na katerem mora počakati na vesoljsko plovilo. Tukaj boste morali stati in se izogibati sovražnikovim strelom. Vesoljsko plovilo nam je dostavilo eksploziv. Potreben je za uničenje gorskih vrat, za katerimi se nahaja laserska instalacija. Toda po tem, ko je zadeva končana, ni treba sprostiti. Od njega je, da se sestane z lokalnim šefom, ki mu je ime Hugo. To je ogromen robot, ki ga konvencionalno orožje ne more udariti. Da bi premagal to pošast, moraš teči pred njim in se pojavitina helikopter, kjer se vkrcajo na helikopter. Delo bo lahko poškodovalo raketo. So na enem od sivih barv, označenih z zeleno svetilko.

  Planet Sirius

  Torej se približujemo Serious Sam 2 do utrdbe Mental. Formirana je vesoljska vojska. Sam strelja iz pištole in udari skozi ščitno luknjo. Vendar pa lahko eden od naših junakov uspe na planetu. Sovražniki uspijo popraviti ščit, ne da bi šli skozi nekdanje zapornike.
  Sam je pristal sredi mesta. Izbran je med borec in začne delovati. Vendar pa so mu pošasti uspele ujeti in ga sprožiti v areni, ki je ovira v labirintu. Toda naš pogumen junak je prišel iz te težave in se odpravil v boj z Mentalom. To je prav, v bitkah in bitkah, so bili Serious Sam 2 prečkajo vsi šefi in vse enako. Našemu junaku in zadnji bitki ni bilo težko. Število njenih udeležencev se je približalo vsem nivojem, ki so bili vzeti skupaj. Glavna stvar je, da je Mentalu še vedno pobegnil od Sema. Torej je konec. Vendar to nikakor ni zadnja zgodba, ki jo je predlagal razvijalec. Sam čaka na nove pustolovščine.

  Sorodne publikacije